וואי זה ממש מבאס
P PerfectSP New member 11/8/07 #115 כה...אבל גיליתי שמתלפיות זה איזה 70 שקל ../images/Emo190.gif אבל מתלפיות זה הכי קרוב לצור הדסה...זה רק 20 דקות..או רבע שעה.... למרות שעדיין אין לי כל פעם 70 שקל/=
כה...אבל גיליתי שמתלפיות זה איזה 70 שקל ../images/Emo190.gif אבל מתלפיות זה הכי קרוב לצור הדסה...זה רק 20 דקות..או רבע שעה.... למרות שעדיין אין לי כל פעם 70 שקל/=
L Liquid Dreams New member 9/8/07 #38 אני אנטוש עוד לפני שש../images/Emo3.gif מה לעשות, שעתיים כמעט ברכבת כדי להגיע הביתה, אין מצב שאני נשארת אחרי חמש.
אני אנטוש עוד לפני שש../images/Emo3.gif מה לעשות, שעתיים כמעט ברכבת כדי להגיע הביתה, אין מצב שאני נשארת אחרי חמש.
P PerfectSP New member 9/8/07 #53 נכון../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif זה ממש חור! לוקח לכם שעה להגיע רק לנהריה!ומה זה נהריה..ווהווו...XDD אני בשעה מפה בת"אP: דודים שלי גרים שם..
נכון../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif זה ממש חור! לוקח לכם שעה להגיע רק לנהריה!ומה זה נהריה..ווהווו...XDD אני בשעה מפה בת"אP: דודים שלי גרים שם..
L Liquid Dreams New member 10/8/07 #58 אם את לא מבינה מה את אומרת, אל תגידי O_O לוקח עשרים דקות וחצי שעה מקסימום אם יש פקק ליד הבית חולים O_O
אם את לא מבינה מה את אומרת, אל תגידי O_O לוקח עשרים דקות וחצי שעה מקסימום אם יש פקק ליד הבית חולים O_O
P PerfectSP New member 10/8/07 #65 אני לא מבינה הרבה../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif אבל אומרת בכל זאת אם לא נטעה,איך נדע??DDDDD: אבל אני יודעת שנהריה זה לא משו של עירD: או שכן?
אני לא מבינה הרבה../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif אבל אומרת בכל זאת אם לא נטעה,איך נדע??DDDDD: אבל אני יודעת שנהריה זה לא משו של עירD: או שכן?
L Liquid Dreams New member 10/8/07 #91 זו העיר הכי מעפנה שקיימת >_< לפחות יש לי שם אלטרנטיבה למטאל שופ. [פיקולו ]
P PerfectSP New member 10/8/07 #101 וירושלים גם חרא.אבל טרנד שווה, ../images/Emo190.gif זו החנות הכי שווה לאססוריז וסיכות במיוחד! משם קניתי 11 סיכות של סימפל פלאן זה פשוט שראיתי את הפקטה,לקחתי אותה,וקניתי את כולה אבל כשניסיתי להוציא אותם א שברתי אחת,אז השארתי להם חסרה לי אחת להשלמת הסריה חוץ מזה,ירושלים זו חרא של עיר
וירושלים גם חרא.אבל טרנד שווה, ../images/Emo190.gif זו החנות הכי שווה לאססוריז וסיכות במיוחד! משם קניתי 11 סיכות של סימפל פלאן זה פשוט שראיתי את הפקטה,לקחתי אותה,וקניתי את כולה אבל כשניסיתי להוציא אותם א שברתי אחת,אז השארתי להם חסרה לי אחת להשלמת הסריה חוץ מזה,ירושלים זו חרא של עיר
P PerfectSP New member 9/8/07 #25 אה,ולא ייתנו לנו לעלותץ לגג.... ../images/Emo190.gif כי במפגש ישרא סוגרים את הגג...כמובן... כדי שלא יקפוץ להם איזה אימו XDD אבל זה נכון לצערנו קיצר,ב-19...D: כי כולכם מפחדים מאימת האימו...הוווו....*דמיינו אווירה אפלה קשוחה ושחורה**
אה,ולא ייתנו לנו לעלותץ לגג.... ../images/Emo190.gif כי במפגש ישרא סוגרים את הגג...כמובן... כדי שלא יקפוץ להם איזה אימו XDD אבל זה נכון לצערנו קיצר,ב-19...D: כי כולכם מפחדים מאימת האימו...הוווו....*דמיינו אווירה אפלה קשוחה ושחורה**
ג גברת פלפלת האחת New member 10/8/07 #60 חחחח שיקפוצ מכפת לי D: שונאת אימו בלעעע קיצר אם אתם עושי מפגש בעזריאלי אני לא באה. |זיו|
ג גברת פלפלת האחת New member 10/8/07 #110 אני אגיע גם ככה בסביבות 6 בערב אפילו אחרי... אני עובדת עד 4.. ואני גרה בערד וזה שעתיים נסיעה.. תהנו
I Ice Queen 7 New member 9/8/07 #56 התבלבלתי, חשבתי שה19-20 זה שבוע הבא ../images/Emo122.gif טוב בכלמקרה אני לא יכולה לדעת כבר מעכשיו אם אני אוכל בתאריכים האלה X:
התבלבלתי, חשבתי שה19-20 זה שבוע הבא ../images/Emo122.gif טוב בכלמקרה אני לא יכולה לדעת כבר מעכשיו אם אני אוכל בתאריכים האלה X: