אז תארגני שתוכלי! זה למה נתנו לך זמן!
P PerfectSP New member 10/8/07 #66 אז תארגני שתוכלי!../images/Emo9.gif ../images/Emo190.gif זה למה נתנו לך זמן!
A ATWA New member 9/8/07 #55 ../images/Emo31.gif חשבתי שאני לא אוכל בכלל ב19... אבל אני יכולה בסוף אז אני הולכת למפגש אחר בת"א תהנו במפגש הוויתיני הראשון
../images/Emo31.gif חשבתי שאני לא אוכל בכלל ב19... אבל אני יכולה בסוף אז אני הולכת למפגש אחר בת"א תהנו במפגש הוויתיני הראשון
L Liquid Dreams New member 10/8/07 #59 היה כבר אחד! זה שהגיעו אליו זוער, תום, נאור, אנה ואני וזהו לא אומר שלא היה
P PerfectSP New member 10/8/07 #67 זה יומולדת של בת דודה שלי! ../images/Emo190.gif רגע,הפורום הזה לא קיים הרבה זמן?.. אני לא יודעת...הצטרפתי לפני איזה חודשיים רקD:
זה יומולדת של בת דודה שלי! ../images/Emo190.gif רגע,הפורום הזה לא קיים הרבה זמן?.. אני לא יודעת...הצטרפתי לפני איזה חודשיים רקD:
מ מגרש השוודים New member 10/8/07 #74 הממ, אל תתפסי אותי במילה, אבל אני חושב שהוא קיים משהו כמו 5 חודשים-חצי שנה.. אולי קצת יותר אפילו.
מ מגרש השוודים New member 10/8/07 #69 ../images/Emo45.gif זה שאני אוהב רגל קרושה לא נותן לכם זכות לשכוח את המפגש!! ( *אידיוט* )
T The Fantasy New member 10/8/07 #76 ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif יש לי כבר איזה שלושה מפגשים על הראש, לא יודעת אם אוכל להגיע לעוד אחד כרגע
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif יש לי כבר איזה שלושה מפגשים על הראש, לא יודעת אם אוכל להגיע לעוד אחד כרגע
P PerfectSP New member 10/8/07 #87 השטן שלי!!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo190.gif../images/Emo70.gif טוב אולי בגלל שקמתי עכשיו,וישנתי בשבע
השטן שלי!!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo190.gif../images/Emo70.gif טוב אולי בגלל שקמתי עכשיו,וישנתי בשבע