יש -בי הרבה מה לתרום?../images/Emo71.gif../images/Emo21.gif../images/Emo210.gifהפסד של?
אם רוצים אותי אני מגיעה גם בכוחות? עצמי? רק תגחדו לי כן אני . אהיה למען כולם יש בי הרבה מה לתרום ידיים של זהב. מכול המטעמים של העולם. . אכין לכם קוסקוס ועוד סנדביץ' טוניסאי. עם התוספות סלט מקורי שלי מעט מתוק מתקתק? ועוד חני באהבה יש מי שרוצה להתרים לי מוצרים עבור הכול? מכול הלב. תנו יחס גם להגיד לא זה יחס? גמר חתימה טובה לכולם כאן. נועית 10 אהודה שלי חתימה טובה.
../images/Emo209.gifמלכת הקרח בקיץ זה אחד מהמעלות שלי../images/Emo71.gif
של הפתעות ממני. אז מה דעתכם להגיע או רק בלבלה. למען השם. אני תמיד למען האחרים. זה עושה לי את הטוב שבטופ. ממש כך. רק תגידי מה את אובת לאכול ואני שם.. יש בי עוד הרבה. מעלות. גם יד של תפירה.. וגם בצילום גם מיטיקנית. והכול בול? חני באהבה גמר חתימה טובה לך.
ה../images/Emo71.gif אומר לא. פריקסה. זה פר...ותונסאי זה.תו
אז כך מתוקה הפירקסה כך מכינים על מצה של עלי פילו ולשמן עמוק.גם... מכניסים לתוך השמן את עלי הפילו.1ושוברים ביצה 1 ומה שרוצים עניין של טעם. מקפלים וכך יש לאכול זאת חם להניח על ניר מטבח רצוי.- לגבי הסנדביץ' התונסאי זה בצק עדין שנותנים לו את התפיחה העדינה ושוב עוד תפיחה.. אחרי שהכנו את הלחמניות- וכך בזן התפיחה השנייה מחממים בסיר עמוק שמן גם חום גבוה . ואז מתגנים את הלחמניות . ופלה להפליא אין השמן נספג- ממש כמו באפיה. ורק השף יודע זאת. ויש המשך המילוי כול הסלטים הקטנים הנלווים והטונה וכול מה שבה לך לך לו הכול בא עם התאבון. וסה גם לא יקר? אם רוצים. חני השפית באהבה. . ויש ברכה בתוצאה כולם שבעים ושבאים מסבאה.
גם וגם רק צריך לדעת בזהירות לעבוד עם עלי הפילו. הכום מתאים גם עלי הסיגר. יותר קל עם עלי הסיגר לפריקסה. אבל בעלי הפילו יש יותר פריחות? אם רוצה מתכון למשהו בקשי . חני גמר חתימה טובה לך לבני ביתך חמודה. בריאות.