מפגש פורום 1/10/07 בבת ים

סוזי10

New member
בטח שאני מגיעה

יש לי 4 מקומות . אני יוצאת מרמת גן אז אפשר לעשות איסוף מז'בוטינסקי או ממקום אחר. נא להודיע מראש.

יובל2

New member
המממ,,,

1. זה רחוק לנו
2. מפגש בערב ללא ילדים בכלל לא בא בחשבון

נועית, הכוונה היא לרח' בר אילן פינת רח' דניאל

כי אין דבר כזה בר אילן דניאל.. אנחנו נבוא למפגש רק תעדכנו בנוגע לכתובת. דניאלה

נועית10

New member
יש שלט שכתוב בר אילן דניאל-ימינה

אתמול היתי שם, זה בעצם רחוב דניאל.

ella59

New member
אשמח להגיע למפגש זקוקה לטרמפ מפ"ת../images/Emo24.gif

מביאה איתי בורקסים של גבינה ותפוחי אדמה. מקווה רק שיהיה לי עם מי להגיע..

A N N 7

New member
יש -בי הרבה מה לתרום?../images/Emo71.gif../images/Emo21.gif../images/Emo210.gifהפסד של?

אם רוצים אותי אני מגיעה גם בכוחות? עצמי? רק תגחדו לי כן אני . אהיה למען כולם יש בי הרבה מה לתרום ידיים של זהב. מכול המטעמים של העולם. . אכין לכם קוסקוס ועוד סנדביץ' טוניסאי. עם התוספות סלט מקורי שלי מעט מתוק מתקתק? ועוד חני באהבה יש מי שרוצה להתרים לי מוצרים עבור הכול? מכול הלב. תנו יחס גם להגיד לא זה יחס? גמר חתימה טובה לכולם כאן. נועית 10 אהודה שלי חתימה טובה.

A N N 7

New member
../images/Emo209.gifמלכת הקרח בקיץ זה אחד מהמעלות שלי../images/Emo71.gif

של הפתעות ממני. אז מה דעתכם להגיע או רק בלבלה. למען השם. אני תמיד למען האחרים. זה עושה לי את הטוב שבטופ. ממש כך. רק תגידי מה את אובת לאכול ואני שם.. יש בי עוד הרבה. מעלות. גם יד של תפירה.. וגם בצילום גם מיטיקנית. והכול בול? חני באהבה גמר חתימה טובה לך.

שוקולתה

New member
תגידי הסנדביץ' טוניסאי זה פריקסה יאמי יאמי

אני מתה על זה .אימא שלי היתה מכינה כאן במרכז לא מוכרים אבל בבאר שבע מוכרים בעיר . אוף את מגרה אותנו

A N N 7

New member
ה../images/Emo71.gif אומר לא. פריקסה. זה פר...ותונסאי זה.תו

אז כך מתוקה הפירקסה כך מכינים על מצה של עלי פילו ולשמן עמוק.גם... מכניסים לתוך השמן את עלי הפילו.1ושוברים ביצה 1 ומה שרוצים עניין של טעם. מקפלים וכך יש לאכול זאת חם להניח על ניר מטבח רצוי.- לגבי הסנדביץ' התונסאי זה בצק עדין שנותנים לו את התפיחה העדינה ושוב עוד תפיחה.. אחרי שהכנו את הלחמניות- וכך בזן התפיחה השנייה מחממים בסיר עמוק שמן גם חום גבוה . ואז מתגנים את הלחמניות . ופלה להפליא אין השמן נספג- ממש כמו באפיה. ורק השף יודע זאת. ויש המשך המילוי כול הסלטים הקטנים הנלווים והטונה וכול מה שבה לך לך לו הכול בא עם התאבון. וסה גם לא יקר? אם רוצים. חני השפית באהבה. . ויש ברכה בתוצאה כולם שבעים ושבאים מסבאה.

שוקולתה

New member
מה שאת מיתכונת זה עלה סיגר עם ביצה מטוגן

גם מכירה .זה ניקרא בריק אבל הפריקסה כן כמו שאמרת בצק שמטגנים יאמי יאמי .

A N N 7

New member
שוקולתה .גם עלי הסיגר וגם עלי פילו.

גם וגם רק צריך לדעת בזהירות לעבוד עם עלי הפילו. הכום מתאים גם עלי הסיגר. יותר קל עם עלי הסיגר לפריקסה. אבל בעלי הפילו יש יותר פריחות? אם רוצה מתכון למשהו בקשי . חני גמר חתימה טובה לך לבני ביתך חמודה. בריאות.

נועית10

New member
חני את מגיעה../images/Emo35.gifאנחנו עושים ארוחה חלבית

חני נשמח לראותך

A N N 7

New member
../images/Emo39.gifסוזי10 הפניה אלי?../images/Emo71.gif

כן אני כאן חני באהבה ובקייף

למעלה