מפגש פורום 1/10/07 בבת ים

A N N 7

New member
../images/Emo38.gifסוזי10 ההסעה? עליך וההכנה עלי?../images/Emo71.gif

אני אעשה בקייף ובשמחה ובשמחות. מהמתוקים עד לחמוצים. וכמובן הבישול.. אם יהיה לך אירוע .ויש צורך בעזרה - אני אהיה שם אצלך רק לדאוג להביא אותי ולהחזיר . לכול אחד שרוצה אני למען כולם. הרצון הוא גם חשוב ועל כך נאמר אין דבר שעומד בפני הרצון....חני באהבה וגמר חתימה טובה. ואם רוצה מתקון מבית של המרוקאי אתן לך. ועוד גם סיני הכול יש. . אוהבת לכהין לאחרים יותר מאשר?לי. כך אני

A N N 7

New member
היי סוזי10 שלחתי לךכתובה? מהל../images/Emo23.gif../images/Emo63.gif

הכול בא מהלב. רק בשמחות אני אעשה הכול כדי לעזור
למי שרוצה כי יש להכיר באתר תפוז הוקרה וכמובן הפורום הניפלא הזה בהנהלת -
שלום10 המדהים ומקשיב
? בצורת כתיב? כן כן מקשיב.וגם לרiנה גמר חתימה טובה לך להנהלת הפורום לכול המלאכיות כאן. יש גם מלאכים ממני חני ושיהיה צום קל לכולם. ונדע שקט ושלווה . אני גם עם מדיום . וכתבתי על זה מזמן בפורום וואלה שלא תהיה מלחמה אבל מתקפת פתע כן ואנחנו עם חזק. ועל זה גם נדגבר אמן. בריאות ושלום לעם הזה. וכי חשוב זה להיות מלוקדים. זאת הגבורה .חני שוב מאחלת חג שמח.

merav228

New member
אני גם באה...

אין לי רכב, רק אופנוע ככה שאני לא אוכל לאסוף אף אחד...וגם אני מחולון... אז אלא אם כן יש מישהו שלא מפחד מאופנוע אז אני אקח אותו... בנוסף..אני שמחה שהעברתם זאת לבת ים...ככה זה קרוב לבית...תודה ונועית...כל הכבוד לך!! את מעוררת השראה!!

איציק78

New member
כמה סמ"ק??

אין בעיה יגיע אליך וממך נסע ביחד על האופנוע ... אני אוהב אופנועים מקווה שהוא לא פחות מ500 סמק

A N N 7

New member
רגע אתה?../images/Emo197.gif כן או לא? כי אסור?../images/Emo198.gif

אפילו שלום יד ביד אסור. אלה אם זה רק כיפה סרוגה? צור קשר בערב אשמח לעזור וגם . לחשוב מאיין יבוא עזרי. עזרי מעם השם-ו... ו...

gorly00

New member
מגיעה מהקריות ומביאה../images/Emo140.gif

סלט פסטה צבעוני ופשטידה חלבית (מה שתחליטו שמתאים) ושתיה מישצריך טרמפ מהקריות מוזמן , יש לי 3 מקומות.

למעלה