שיט, הרסת לי את כל התיכנון.
T The Cat Woman New member 7/3/07 #268 עליתי עליך! זו את שאחראית לדילול האוכלוסין בפארק הקופים... הא???
B blacknwhite New member 6/3/07 #134 תתחדשי על הנזם! אני משוכנעת שיפה לך חבל שלא יצא לי לראות אותך (ואת את כל השאר שלא ראיתי...)
T The Cat Woman New member 7/3/07 #270 ../images/Emo210.gif../images/Emo210.gifשימו לב- הנזם!../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif יצאתי נורא זוועתית אבל לא נורא- העיקר שתראו איזה חתיך הנזם למרות שלא רואים כ"כ טוב כי זה מצלמת אינטרנט מעפנה אין לי מצלמה דיגיטלית עד שאחותי ואבא שלי יחזרו מפולין.
../images/Emo210.gif../images/Emo210.gifשימו לב- הנזם!../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif יצאתי נורא זוועתית אבל לא נורא- העיקר שתראו איזה חתיך הנזם למרות שלא רואים כ"כ טוב כי זה מצלמת אינטרנט מעפנה אין לי מצלמה דיגיטלית עד שאחותי ואבא שלי יחזרו מפולין.
T The Cat Woman New member 7/3/07 #271 ../images/Emo41.gif../images/Emo124.gif../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif../images/Emo115.gif../images/Emo59.gif../images/Emo41.gif והפעם- עם משקפיים. אחת הזוועות שנראו אי פעם. זו פעם ראשונה שאני בכלל מעיזה להצטלם עם משקפיים.. נו מילא. תשתדלו לא להקיא הוא שם... בצד שמאל שלי וצד ימין שלכם... בקושי רואים אותו כי זו מצלמת אינטרנט מעפנה אבל הוא שם!!! חתיך
../images/Emo41.gif../images/Emo124.gif../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif../images/Emo115.gif../images/Emo59.gif../images/Emo41.gif והפעם- עם משקפיים. אחת הזוועות שנראו אי פעם. זו פעם ראשונה שאני בכלל מעיזה להצטלם עם משקפיים.. נו מילא. תשתדלו לא להקיא הוא שם... בצד שמאל שלי וצד ימין שלכם... בקושי רואים אותו כי זו מצלמת אינטרנט מעפנה אבל הוא שם!!! חתיך
B blacknwhite New member 7/3/07 #276 תתחדשי!!!../images/Emo13.gif יפה לך! אל תדאגי, למרות שראיתי תמונות יותר טובות, את עדיין נראית בסדר גמור. במיוחד עם הנזם
תתחדשי!!!../images/Emo13.gif יפה לך! אל תדאגי, למרות שראיתי תמונות יותר טובות, את עדיין נראית בסדר גמור. במיוחד עם הנזם
T The Cat Woman New member 7/3/07 #277 "תמונות יותר טובות"? חחח אל תשווי... זו הזוועה בהתגלמותה סתם בקטנה. תראו אותי במפגש על אמת, מי צריך תמונות?
"תמונות יותר טובות"? חחח אל תשווי... זו הזוועה בהתגלמותה סתם בקטנה. תראו אותי במפגש על אמת, מי צריך תמונות?
T The Cat Woman New member 7/3/07 #281 אגב- תראי, שיניתי ת'חתימה ../images/Emo9.gif הוספתי התייחסות לפורום שם למטה... חחח נימו המלך! אבל השיר עדיין קיטשי בעיני....
אגב- תראי, שיניתי ת'חתימה ../images/Emo9.gif הוספתי התייחסות לפורום שם למטה... חחח נימו המלך! אבל השיר עדיין קיטשי בעיני....
N Nogmor New member 8/3/07 #297 עוד רעיון - משעמום. הלוואי והיו לי 1656 מלאכים... She is my 1656th sin....
N Nogmor New member 8/3/07 #304 עוד כמה להקפיץ לראש. I Wish I had never sleepwalked the elvenpath while the sun was sleeping, 1656 times... I Climbed over the hills and tried to open the riddler's dark chest, 1656 times.. My Wishmaster has lost my dead boy's crown 1656 times...
עוד כמה להקפיץ לראש. I Wish I had never sleepwalked the elvenpath while the sun was sleeping, 1656 times... I Climbed over the hills and tried to open the riddler's dark chest, 1656 times.. My Wishmaster has lost my dead boy's crown 1656 times...