סיכומפגש!

lacrimosa girl

New member
סיכומפגש:

[עד שהתוכנה תגמור לכווץ את התמונות
] לפני המפגש: קמתי ברבע לשבע, בשבע ורבע נסעתי לעשות בדיקות דם, הוציאו ממני 8 מבחנות, עליתי לאוטובוס רבע לשמונה, 9 הייתי בת"מ, לבשתי את המחוך, הורדתי אותו כי הוא גדול מדי ונראה מוזר, הסתובבתי קצת במרכזית ונסעתי לעזריאלי. -עזריאלי- טשומר מחרים לום-טאוורקורדס- אנשים בשחור- איזה פורום אתם? - מטאליקה- אהה ~הנהון~- פוגשת את קיל/גילי/DARK MAX- חוזרת לטאוור- צדה את איתי עם חולצת נייטוויש- פוגשת עוד כמה אנשים- מצטופפים ליד המטאל- יוצאים. -ברחבה- יושבים, מלא אנשים בשחור, באיזשהו שלב זה התארגן צד מטאליקה, צד נירוונה, ואנחנו ישבנו עם נירוונה, אני חושבת ._. בכ"מ היה גוש שחור מול הטאוור וכל הסבתות צקצקו בעוברן.
באזישהו שלב התקבצנו אני, גילי, איתי, דניאל, אביתר, יואב, אלעד וחברו הערס המתחיל וסופר-אלונית. היה די יבש האמת, במיוחד כשכולם הלכו לאכול ונשארנו ממש מעט אנשים. כשאנשים התחילו לחזור מהאוכל, בא בקצין בטחון או מה שהוא לא היה וסילק אותנו באלימות. ירדנו ל-4 ונחשו מה- גם שם הוא צץ! "אין לי בעיה שתסתובבו בקניון, אבל אל תשבו." "אנחנו לא יושבים, אנחנו עומדים!" אז הוחלט לעבור לסנטר. כלומר, אני גילי יואב וסופר-אלונית.
נסענו לאיטנו ונכנסו לכליזמר, מסתבר שחברה שלי היתה שם וצווחה לי אך משום מה לא שמעתיה. אולי כי הייתי עסוקה בלשמוע את יואב מנגן
קבל ח"ח בנאדם, אתה מוכשר. ואז אני וגילי נטשנו והלכנו לנוקס, שם לא הסכימו להחליף לי את המחוך. =[ ואז נפרדתי מגילי והמשכתי לאיטי לעבר שוק הכרמל, ומשם לים, שם טבלתי רגליי במים וצילמתי כמה תמונות נהדרות של השקיעה. -ת"מ- "יש לכם נרתיק למצלמה?" "כן, את זה, הוא עולה 60." "מה 60? זה גם גדול מדי..." "קחי את זה ב30! בבקשה קחי את זה יש לך כאן גם מלא מקום לפלאפון ולאמפי ולבטריות ולפילים [WTF?
]..." אז הורדתי אותו ל25 וקניתי את זה. הוא כמעט נישק אותי XD -אוטובוס לקסטינה- |אישה בת 60 יושבת לידי| "ילדה מה את שומעת?" "נייטוויש, הם, אממ, נחמדים." "תני לי לשמוע!" אז הבאתי לה אוזניה, והיא שמעה את אוור דרים והתלהבה ^^ הפניתי אותה לפורם
-קסטינה, מחכה לאוטובוס הביתה- "ילדה, איזה אוטובוס את צריכה?" "301, או 437..." "רוצה טרמפ?" רציתי להרביץ לו בניטים שלי, כי לקחו לי את הלום בכניסה לעזריאלי. ._. היה נחמד, אם כי פרשתי מהמפגש יחסית מוקדם והיו מלא אנשים שלא פגשתי. אבל היה כיף! תמונות עוד שניה

ש נ י1

New member
הסיפור עם האישה קרע אותי../images/Emo6.gif

איזה אנשים הזויים...

Super Alonit

New member
../images/Emo45.gif יופי של ציטוטים../images/Emo6.gif

אגב, לא לקחת את הלום בחזרה כשעזבת את עזריאלי?

lacrimosa girl

New member
נואופ ../images/Emo3.gif

מה אני אעשה עם לום
וחוצמזה, הם לא היו מחזירים לי אותו. יש לי נסיון

lacrimosa girl

New member
אהה ../images/Emo45.gif

אני תמיד מסתובבת עם לום/אגרופן/משהו מתכתי בתיק, ועד עכשיו הלום היה הכי שימושי. אולי בגלל שאגרופן אני לא ממש יודעת להפעיל

lacrimosa girl

New member
אה, לא,

זה סתם כי יש לי פוביה מאנסים ותוקפים למיניהם.
למרות שדווקא כשצריך...=/

Super Alonit

New member
גם לי הייתה

לכן התחלתי ללמוד קרב מגע
אבל תכלס, אני לא יודעת כמה זה יעיל נגד מישהו שמן שיכול פשוט לשבת עליי ולמעוך אותי.
תביאי ת'כתובת של המקום שבו קנית את הלום

lacrimosa girl

New member
דוד שלי הביא לי ../images/Emo3.gif

יש לי מאגר בבית
אני אביא למפגש הבא, אם לא יחרימו לי גם את זה...

lacrimosa girl

New member
פוטו ריסייז מג'יק

קלה ופשוטה אין לי מושג מאיפה להוריד, תחפש בגוגל

LadySilkworm

New member
זה ממש לא יוצא עקום O:

זה יכול להוריד איכות של חלק מהתמונות, אבל את רוב התמונות שלי הקטנתי שם, ואם לא שם אז בפאוור פוינט[כן כן!].

Super Alonit

New member
../images/Emo6.gif

פיינטשופ ופוטושופ הרבה יותר יעילים.
וגם אפשר להפוך בהם את השיער לצבע סגולי
(זה מה שאני עושה לבערך כל התמונות שלי, והופכת גם את העור שלי לירוק באותה הזדמנות, כדי שיהיה מעניין
)

למעלה