כולה מיצמצתי! *סניף**סניף*
S Super Alonit New member 6/3/07 #157 ../images/Emo24.gif תתנחם בעובדה שהתמונות שלי יצאו כ"כ משפילות שאף אחד לא העז בכלל להעלות אותם לאינטרנט ולך יצאו תמונות ממש מגניבות עם הכובע! אז שקט
../images/Emo24.gif תתנחם בעובדה שהתמונות שלי יצאו כ"כ משפילות שאף אחד לא העז בכלל להעלות אותם לאינטרנט ולך יצאו תמונות ממש מגניבות עם הכובע! אז שקט
L lacrimosa girl New member 7/3/07 #209 סליחה?! יצאו לך תמונות מדהימות! רק בגלל שאת מסרבת להכיר בעובדה שאת יפהפיה לא העליתי אותם ;;
T The Cat Woman New member 7/3/07 #266 כמה טוב שאף אחד לא צילם אותי ואין לי את הדילמות הקשות האלה של הימים האחרונים..... חיי נטולי טרדות
S Super Alonit New member 8/3/07 #294 מה?! ../images/Emo12.gif את זוכרת אותי בכלל? אני נראית כמו משהו מעורב בין מפלצת לטרול. יאק. ובתמונות בכלל נראתי כאילו שאני הולכת לטרוף מישהו. :X
מה?! ../images/Emo12.gif את זוכרת אותי בכלל? אני נראית כמו משהו מעורב בין מפלצת לטרול. יאק. ובתמונות בכלל נראתי כאילו שאני הולכת לטרוף מישהו. :X
L lacrimosa girl New member 8/3/07 #305 ארג איתך את יפה, ויצאו לך תמונות מעולות. =[ אני אשלח לך בהזדמנות ואז תחליטי, טרול מרושע שכמוך.;[
L lacrimosa girl New member 5/3/07 #19 ועוד יואב ../images/Emo3.gif הבנאדם היחיד שבאמת שיתף פעולה עם הצילום XD
S Super Alonit New member 5/3/07 #27 איזו תמונה מושי מושלמת!../images/Emo99.gif הרגל של יואב הפכה (באמצעותי) להיות מיצג אומנותי ~מתלהבת~
S Super Alonit New member 5/3/07 #26 איזו לשון../images/Emo6.gif הא! הוא לא הסכים להראות לי כמה הלשון שלו ארוכה אבל זה מתועד בתמונה ורואים אותי מציירת לו על הרגל עכשיו אין עוררין על הכישרון שלי!!1 (יה, רייט)
איזו לשון../images/Emo6.gif הא! הוא לא הסכים להראות לי כמה הלשון שלו ארוכה אבל זה מתועד בתמונה ורואים אותי מציירת לו על הרגל עכשיו אין עוררין על הכישרון שלי!!1 (יה, רייט)