לא הייתי שם כשהלכתן....
T The Cat Woman New member 7/3/07 #273 תאמין או לא- רק לפני 10 דקות נפל לי האסימון שראיתי אותך ושקוראים לך דניאל. נו אמרתי לך שאני לא מקשרת שמות+ ניקניימס+ פרצופים! אבל נכון, ראיתי גם אותך
תאמין או לא- רק לפני 10 דקות נפל לי האסימון שראיתי אותך ושקוראים לך דניאל. נו אמרתי לך שאני לא מקשרת שמות+ ניקניימס+ פרצופים! אבל נכון, ראיתי גם אותך
B BrowN EyeD GirL1 New member 6/3/07 #92 כן,כן../images/Emo5.gif אבל אין מה לעשות,אני פשוט לא פוטוגנית
B BrowN EyeD GirL1 New member 6/3/07 #99 אהא. אני זו עם החולצה השחורה והסמל של סופרמן ובכלל לא זיהיתי אותך!אני וענבר חשבנו שלא הגעת><
S Super Alonit New member 6/3/07 #115 כנ"ל../images/Emo12.gif צריך לתלות עלינו שלטים עם הכינויים לפעם הבאה ונו, אני זאתי שציירה על הרגל של יואב ונאבקה עם אנשים עם מצלמות?
כנ"ל../images/Emo12.gif צריך לתלות עלינו שלטים עם הכינויים לפעם הבאה ונו, אני זאתי שציירה על הרגל של יואב ונאבקה עם אנשים עם מצלמות?
B BrowN EyeD GirL1 New member 6/3/07 #119 חחחחח דוגרי צריך שלטים!../images/Emo6.gif כן,רק כשראיתי ת'תמונות קלטתי שזו את והיית מולי ולא זיהיתי אותך!!!>< אבל נו באמת,אני היחידה בפורום שיש לה תלתלים,איך לא זיהית אותי? (דווקא היו כמה אנשים פה זיהו אותי ישר.נראה לי שזה בגלל התלתלים )
חחחחח דוגרי צריך שלטים!../images/Emo6.gif כן,רק כשראיתי ת'תמונות קלטתי שזו את והיית מולי ולא זיהיתי אותך!!!>< אבל נו באמת,אני היחידה בפורום שיש לה תלתלים,איך לא זיהית אותי? (דווקא היו כמה אנשים פה זיהו אותי ישר.נראה לי שזה בגלל התלתלים )
S Super Alonit New member 6/3/07 #128 ראיתי אותך! נו, הסתכלתי עלייך ושאלתי אותך מי את ואם את מהפורום ואת רק בהית בי ואז בהית הצידה אז סתם הרגשתי מטרידה ולא התעניינתי יותר. :X (וגם אנשים והרגל של יואב כל הזמן חסמו לי את שדה הראיה )
ראיתי אותך! נו, הסתכלתי עלייך ושאלתי אותך מי את ואם את מהפורום ואת רק בהית בי ואז בהית הצידה אז סתם הרגשתי מטרידה ולא התעניינתי יותר. :X (וגם אנשים והרגל של יואב כל הזמן חסמו לי את שדה הראיה )
B BrowN EyeD GirL1 New member 6/3/07 #135 ../images/Emo6.gif בהיתי בך כי ניסיתי לזהות אותך ולהבין מי אתXDDD נו,גם בהתחלה הרגשתי ממש לא קשורה אז הייתי גם קצת בהלם><
../images/Emo6.gif בהיתי בך כי ניסיתי לזהות אותך ולהבין מי אתXDDD נו,גם בהתחלה הרגשתי ממש לא קשורה אז הייתי גם קצת בהלם><