ברצינות...
ברמה העקרונית אין לי בעיה, ברמה המעשית עשיתי זאת....הייתי עם הילדים בימים ובשבתות שהוא היה חולה... סיפור קטן שהיה, לפני כשלוש שנים עברתי פיגוע,בבית החולים שאלו אותי למי הייתי רוצה שיתקשרו בכדי לומר שאני בסדר ושאני חיה, שלושה מספרי טלפון ביקשו..בינהם מסרתי את שלו,החבר דאז ואחי... הילדים היו בגנים..הלחץ והחרדות שתקפו אותי באותו יום, כאבים ומה שלא תריצו לא השכיחו ממני את הילדים למעשה הם היו היחידים בראש שלי..הוא התקשר לאחי שהגיע במהירות להיות לצידי, ואמר שהוא בדיוק בזמן העברת דירה עם הוריו וישתדל להגיע... לא ראיתי אותו עד 11 בלילה..הגיע עם עוד הרבה חברים, כמו אורח...ואני כ"כ התאכזבתי..חשבתי שבסדר אין צורך לדאוג לי, אבל לפחות לקחת את הילדים ולהעביר להם מה שעבר עלי מבלי שישמעו את זה מילדי הגן{זה מה שקרה שראו אותי בטלויזייה}, או מגננת הגן...והוא אמר לי:לא קרה דבר..העיקר שאת חיה וזה מה שחשוב..היה חצי שעה והלך. יום אחד הוא לא עזר לי עם הילדים..שכנים,חברים,משפחה, כולם כולם עזרו..והוא היה שם במינימום שבמינימום. עברו שנתיים הוא יצא למילואים,פתאום מתקשר אלי חבר שלו ושואל האם אני שמעתי מהאקס?ולמה אני אמורה לשמוע?קרה משהו? לא אין מה לדאוג..היה התקלות עם מחבלים בגיזרה שלו והוא לא עונה לפלפון....אז באמת תפסרה אותי פאניקה גדולה, התקשרתי לחברה שלו {שהיתה בתקופה הזו}והיא אמרה לי ששוחחה איתו ושהכל בסדר....עברו יומיים ולא שמעתי ממנו... פתאום הוא התקשר והדבר הראשון שהיה לי לומר לו: איך אתה נעלם אחרי ששמעתי שהיה פיגוע ואתה לא מתקשר לומר שהכל בסדר איתך? אל תתדאגי אמר לי...הקליעים שיפשפו לי את הרכה, הייתי בבית החולים וביקשתי שלא ידאיגו אותך... אתם יודעים מה קרה לי? התעלפתי...כן נפלתי מהרגליים וצרחתי....{גם עכשיו יש לי דמעות} אלוהים...איך אפשר שלא לשתף אותי בדבר כזה? אז כאשר התאוששתי הוא אמר לי..."את רואה..זו הסיבה מדוע לא שיתפתי אותך" אני אמרתי לו שמבחינתי אני אדאג לילדים ושידאג רק לבריאות שלו, שינוח ורק שיוטב לו שיבוא לקחת את הילדים..משום מה הוא בא מהר מכפי שציפיתי..כנראה צורך אחרי טראומה שהוא עבר, הוא חטף ממני כאפה לראש..שלא יתעסק איתי בפעם אחרת, אני רוצה לדעת ראשונה במידה וחס וחלילה קורה משהו, אלוהים הוא אבא של ילדיי! אז כן..הוא לא היה שם כשאני עברתי פיגוע...וגם אני פיזית לא הייתי לידו, אבל הבטן התהפכה לי שידעתי מה עבר עליו{חבר למילואים נהרג} ופשוט מי זכר שהוא לא עמד לצידי....אני יעשה כמייטב יכולתי לעזור עם זה ניתן..והוא...שיישאר עם הדפקטים שלו....אני זו אני ולא מתחשבנת במצבים כאלו!