סקר חדש

rolan

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif סקר חדש ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

סקר חדש יצא לשוק
השארתי את האפשרות להגיב לשאלה ביתר הרחבה כאן בפורום. למעוניינים, ניתן לשרשר כאן... והשאלה... האם כאשר האקס/ית יהיה/תהיה חולה, תתמסרו לטיפולו/ה? אשמח אם תענו גם בסקר עצמו.

maof

New member
ממש לא........./images/Emo123.gif

ברשותך רולן אני רוצה לשתף במחשבה שרצה במחשבתי כבר זמן ארוך...... ובתקופה האחרונה יותר...... אני מדבר על עצמי ....!!! לפעמים אני לא יודע היכן הגבול !!! אני מוצא את עצמי מפספס דברים לפעמים אני מוצא את עצמי יושב מול המחשב ומרענן....ושוב מרענן........ ולפתע אני מיסתכל על השעון ואומר ....אופס...... פיספסתי....איחרתי.....לא היספקתי..... יש לי חוק....עם עצמי......... בתחילת חודש (שהעבודה לחוצה) לא פותח מחשב אני יודע שאני ניסחף לתוך התשובות...לתוך המחשב !!! לפעמים אני מוצא את עצמי ....מחליט אני ישב במשרד עוד 30 דקות כוס קפה...וזהו !!!! אבל אני מוצא את עצמי יושב שעה...ולפעמים שעה וחצי שאני מגיע הביתה.....אני רוצה לראות את התגובות אני רוצה לראות את "ההודעה החדשה" לפעמים זה על חשבון דבר אחר......על חשבון הזוגיות נכון יש הסכמה......כשיש חשק....כשבא בכייף אז "גולשים" לא מבקרים..... ולא מיתערבים...לא מפריעים !!! האם הדברים לא מיתפקששים לי/לנו?? האם סדר העדיפויות לא ניפגם ??? סליחה שוב שקפצתי לדבריך
מעוף

מעוף כמובן שנפגם../images/Emo4.gif

לצערינו יש לכל אחד מאיתנו מטלות, מחויבויות, שלקח על עצמו יש נושאים שאנו יכולים לדחות ויש שלא כי בכל רגע נתון יכולת להפיק תוצאות טובות יותר אך החיים אותנו סוחפים ואנו לפעמים איתם זורמים לפעמים נהנים להיות בכאן ועכשיו ולפעמים כשנהנים מיד על עצמנו כועסים אז כן, מאוד חשוב לעשות את הסדר עם עצמך נכון שכיף להשתטות ולעשות מה בראש אך עם יצאת עם סבל או תיסכול מה שווה כל מה שעשית לפני כמה דקות מה שמוביל אותי בחיים לעשות ולבצע דברים במאה האחוז שלי לכןןןןןןן חשוב לשים את הדברים בסדר העדיפויות אך יחד עם זה לדעת לקבל סטיות ושינויים וזאת בהסכם מראש כך שיש אפשרות שבצעת את המחויבות כפי שסוכם מראש והכל עומד במקומו ויש אפשרות שלא בצעת לפי התוכניות אז תקבל בהבנה את השינוי והחריגות כך תמיד תרגיש שלם עם עצמך גם אם טעית בתוכניתך אדם מעמיד מולו "תמיד" מסימות ומטרות מעבר ליכולתו בלי לפרגן לעצמו מראש על חוסר הצלחתו אז מעוף עשה סדר עדיפויות עם אפשרות לטעות ולשנות והכי הרבה הסדר הבא יהיה ברשימה לפצות את מה שהוזנח מה שחשוב שתהיה רך עם עצמך והרי אתה רק בן אדם אילנה באהבה ובהתבוננות מגיעים לשלימות אילנה

מעוף יקר

שאלתך מטרידה לא פעם הרבה משתתפים ואני קוראת את הדילמה הזאת לא בפעם הראשונה. כשאני שואלת את עצמי לגבי כמות הזמן והאם זמן המחשב בא על חשבון דברים אחרים ,אני מיד שואלת את עצמי מה אני מרגישה? רע לי? טוב לי? מציק לי? תשובתי היא ,שכיף לי . אני מאמינה שיש כאלה שבמקום לשבת ליד מחשב עושים דברים אחרים ,משחקים קלפים,רוקמים,אולי קוראים ספרים.אני מאמינה שכל אחד מחפש משהו שמעניין לו ואותו בכדי להרגיש סיפוק ולא להשתעמם. בעיקרון אני משהו טוב לא מחליפה ,ולומדת לקבל טוב בלי רגשות אשם,כמובן שאם שכחתי את הילדה בבית הספר ,או לא הלכתי לעבודה בגלל הסחפות ואיבוד הזמן ,אז משהו טוב הפך התמכרות ,ומזיק לי ולסביבה,ואז התשובה היא ברורה. שורה תחתונה יש לי מדד מאד מדוייק,טוב לי ? או ,רע לי? האם זה מזיק לסביבה הקרובה? מעוף,ואל תשאל מה אני עושה בשעה זאת כאן?.......

rolan

New member
מעופיק יקר

בוקר טוב
שניה תמתין לי כאן בסבלנות.... יעלוש מה שלומך חמודה? ראיתי בשרשור הזה, שהחלפת צבע ...
ולך על ההתמכרות... כמו בכל דבר אנחנו צריכים לדעת לשים את הגבולות, להיסחף אבל במידה. כל זמן ששאר המערכות בחייך מתפקדות ואינן נפגעות. אתה בסדר!!! יום נעים

yaeli4

New member
מעוף

אני מסכימה איתך. זה קשה. לפעמים אני לא מבינה איך אנשים יכולים לכתוב בכמה פורומים בעת ובעונה אחת. הרי זה גוזל ים של זמן ואנרגיה ולכן אני נמצאת רק פה ומרחפת מעל פורום אחר בלי לכתוב, רק בלקרוא. קשה לי להאמין שהייתי יכולה לעשות את שני הדברים וגם לעבוד, גם לטפל בילדיי, גם להשקיע בביתי, בזוגיות שלי, ובתרבות הפנאי שלי. עדיין, יש שמקטרים פה בבית על הזמן שהמחשב גוזל ממני, אבל זה לא בא על חשבון שום דבר בינתיים. יש גם תקופות בחיים שזה ממש בלתי אפשרי. כשבני הקטן נולד היינו איתו בבתי חולים ובטיפולים במשך למעלה משנה. לא ידעתי אז איך נראה מחשב למעט בשביל העבודה שלי. כך שאני מאמינה שכאנשים מבוגרים, אנחנו צריכים לקבוע לעצמינו את המינון, על פי הבנתנו. יום נפלא לך וד"ש ליעריתוש שבטח עושה חריימה במטבח עכשיו... תגיד לה שתביא קצת מחר...

*יערית

New member
עיצרי../images/Emo70.gif

אני היום לא מכינה חריימה
ה
של היום יהייה בנוסח אחר, היום אני מפנקת את עצמי מלחץ של יום שישי... טאק איט איזי אמרו לי פעם....מנסה ליישם את זה עכשיו
תרגישי טוב יעלי..מסר בדרך...

היי לגבי ההתמסרות ל - X שלי../images/Emo140.gif

כמובן שאתמסר וכבר היה לי את ההזדמנות לבצעה ה-X שלי חשוב לי כמו הצלע השניה שלי לגבי הילדים המשותפים ביננו אני מזכירה שהגירושים אומנם נעשו ע"י אך ציינתי מראש שחשוב לי שנשמור על קשר חברי למענינו ולמען הילדים אל אף שתהליך הגירושים לא היו קלים, הקשה הכאב, מנע, עשה כל דבר כדי להכאב ולהקשות רבנו, בכנו, אך גם ידענו למצוא את הרגעים שבהם עמדנו מול הגעגועים שהיו ביננו היו לי גירושים מאוד אך תמיד תמיד עמדנו ועזרנו אחד לשני ברגעים בריאותיים שהוא שבר את רגלו אני זו שלקחתי והחזרתי ואפילו לנו כולנו אצלו כן, וכנ"ל הוא עזר לי בכל בעיה קריטית כאן ועכשיו בשאר האירועים היה אומר תלמדי להסתדר רגעי הנקמנות לסיכום בבעיות סטנדרדיות אין תמיכה אך בבעיות דחופות בריאותיות תמיד נרתמנו ותמכנו אחד בשני אילנה באהבה ובהתבוננות מגיעים לשלימות

רולן,לשאלתך

לכמה אקסים אני צריכה להתמסר?..................אוף אני בטוחה שאם אקבל רמז שאחד האקסים שלי ובכלל מישהו זקוק לעזרה אהיה שם בשבילו. אין לי צל של ספק שלמרות שלפעמים נורא בא לי שהם ימחקו מהיקום,ברגע האמת אהיה שם כדי להתמסר.....
(אולי כדי לתת את ה-
האחרון ולעשות וידוי הריגה.....
)

קורין1

New member
גמני אתמסר, בסך הכל הכללי הוא.....

האבא של הילד שלי, גם אם הוא לא בסדר , להתמסר זאת מילה גדולה, זה לתת את כולך במבלי לראות את עצמך, אז בגדול אתמסר עד לגבול מסויים כשזה לא פוגע בי או בילדים שלי והכי חשוב בבן הזוג שלי. באהבה

yaeli4

New member
אין שום סיכוי שבעולם !!!!

שאתמסר לטיפולו???? בחיים לא אתמסר לטיפול במי שמירר את חיי יום יום ושעה שעה והיום גורם צער גדול כל כך לבת המשותפת שלנו.

yaeli4

New member
רולן, היי. לא הבנתי מה אמרת

לגבי שהחלפתי צבע... הסבירי, נמקי ופרטי. איך אני מרגישה? יש שיפור קל, אני מקווה שהיום אעמוד על הרגליים ואהיה בשיאי הטוב מחר. ותכף אני עונה למעוף...

*יערית

New member
ברצינות...

ברמה העקרונית אין לי בעיה, ברמה המעשית עשיתי זאת....הייתי עם הילדים בימים ובשבתות שהוא היה חולה... סיפור קטן שהיה, לפני כשלוש שנים עברתי פיגוע,בבית החולים שאלו אותי למי הייתי רוצה שיתקשרו בכדי לומר שאני בסדר ושאני חיה, שלושה מספרי טלפון ביקשו..בינהם מסרתי את שלו,החבר דאז ואחי... הילדים היו בגנים..הלחץ והחרדות שתקפו אותי באותו יום, כאבים ומה שלא תריצו לא השכיחו ממני את הילדים למעשה הם היו היחידים בראש שלי..הוא התקשר לאחי שהגיע במהירות להיות לצידי, ואמר שהוא בדיוק בזמן העברת דירה עם הוריו וישתדל להגיע... לא ראיתי אותו עד 11 בלילה..הגיע עם עוד הרבה חברים, כמו אורח...ואני כ"כ התאכזבתי..חשבתי שבסדר אין צורך לדאוג לי, אבל לפחות לקחת את הילדים ולהעביר להם מה שעבר עלי מבלי שישמעו את זה מילדי הגן{זה מה שקרה שראו אותי בטלויזייה}, או מגננת הגן...והוא אמר לי:לא קרה דבר..העיקר שאת חיה וזה מה שחשוב..היה חצי שעה והלך. יום אחד הוא לא עזר לי עם הילדים..שכנים,חברים,משפחה, כולם כולם עזרו..והוא היה שם במינימום שבמינימום. עברו שנתיים הוא יצא למילואים,פתאום מתקשר אלי חבר שלו ושואל האם אני שמעתי מהאקס?ולמה אני אמורה לשמוע?קרה משהו? לא אין מה לדאוג..היה התקלות עם מחבלים בגיזרה שלו והוא לא עונה לפלפון....אז באמת תפסרה אותי פאניקה גדולה, התקשרתי לחברה שלו {שהיתה בתקופה הזו}והיא אמרה לי ששוחחה איתו ושהכל בסדר....עברו יומיים ולא שמעתי ממנו... פתאום הוא התקשר והדבר הראשון שהיה לי לומר לו: איך אתה נעלם אחרי ששמעתי שהיה פיגוע ואתה לא מתקשר לומר שהכל בסדר איתך? אל תתדאגי אמר לי...הקליעים שיפשפו לי את הרכה, הייתי בבית החולים וביקשתי שלא ידאיגו אותך... אתם יודעים מה קרה לי? התעלפתי...כן נפלתי מהרגליים וצרחתי....{גם עכשיו יש לי דמעות} אלוהים...איך אפשר שלא לשתף אותי בדבר כזה? אז כאשר התאוששתי הוא אמר לי..."את רואה..זו הסיבה מדוע לא שיתפתי אותך" אני אמרתי לו שמבחינתי אני אדאג לילדים ושידאג רק לבריאות שלו, שינוח ורק שיוטב לו שיבוא לקחת את הילדים..משום מה הוא בא מהר מכפי שציפיתי..כנראה צורך אחרי טראומה שהוא עבר, הוא חטף ממני כאפה לראש..שלא יתעסק איתי בפעם אחרת, אני רוצה לדעת ראשונה במידה וחס וחלילה קורה משהו, אלוהים הוא אבא של ילדיי! אז כן..הוא לא היה שם כשאני עברתי פיגוע...וגם אני פיזית לא הייתי לידו, אבל הבטן התהפכה לי שידעתי מה עבר עליו{חבר למילואים נהרג} ופשוט מי זכר שהוא לא עמד לצידי....אני יעשה כמייטב יכולתי לעזור עם זה ניתן..והוא...שיישאר עם הדפקטים שלו....אני זו אני ולא מתחשבנת במצבים כאלו!

yaeli4

New member
יערית

מה שאת מתארת באמת מלחיץ. אין ספק שאם אדע שהאקס בסכנת חיים בגלל פיגוע אפשרי או משהו כזה, אדאג. הרי בסך הכול, אם יקרה לו משהו, הבת שלי תהייה במצוקה איומה וזה בעצם מה שמניע אותי, לא שום עניין רגשי-אישי. לעומת זאת, אין לי שום ציפייה ממנו לכלום ואני גם לא רוצה להעניק לו מטובי, דבר וחצי דבר.

*יערית

New member
יש לי בעיה

אני לא מסוגלת לנטור,אני שוכחת מעשים הכי קשים שעשו לי,שפגעו בי,שהעליבו... באמת....אני לא יודעת עד כמה זה טוב, כי לא אחת יכולים לדרוך על אנשים כאלו בכייף כי מחר שוכחים להם...אבל זה טבוע בי, אם אני אכנס לזיכרון שלי....הוא עשה לי רע, יש סיפורים שאני מצטמררת מהם...אבל זהו זה שם בזיכרון....עברתי הלאה...שכחתי... העברתי הילוך קדימה....אבל...אני יודעת שלא אתן שידרכו עלי וינצלו אותי שוב, הצאנסים שלי ניתנים לפעמים בלי סוף אבל בכל צ'אנס יש הרגשה אחרת.... ואת..תעשי מה טוב עבורך

קורין1

New member
גמני כזאת יערית, אני לא שוכחת.....

לפחות לא לגמרי, אבל אני נותנת הזדמנות שניה ושלישית ורביעית......אבל עם היד על הדופק. באהבה

יערית מה שחשוב../images/Emo24.gif

שאת כאן ואיתנו וכל השאר הרבה פחות חשוב אחרי פיגוע לצאת בחיים ולחייך לעולם זאת מתנה שהיא כלל לא מובן מאליו. שבת שלום והרבה בריאות

*יערית

New member
תודה יונה../images/Emo24.gif

אכן...החיים ניתנו לי במתנה
ואין שנייה שאני לא מעריכה את עצם העובדה. שבת שלום

maof

New member
שבת שלום אנשים../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

אלוקים נתן לך במתנה אלוקים נתן לך במתנה אלוקים נתן לך במתנה דבר גדול, דבר נפלא אלוקים נתן לך במתנה את החיים על פני האדמה נתן לך את הלילה והיום אהבה תקווה וחלום קיץ, חורף, סתיו, אביב נשמה טובה להביט סביב נתן לך שדות ירוקים פרחים ועצים מלבלבים נהרות, נחלים וימים שמים, ירח, כוכבים אלוקים נתן לך במתנה דבר גדול, דבר נפלא אלוקים נתן לך במתנה את החיים על פני האדמה נתן לך חגים ושבתות ישראל ארץ האבות ידיים וראש להגשים חלומות נתן לך את כל הנפלאות נתן לך דברים כל-כך יפים להביא לעולם ילדים להאזין לשירים, לראות צבעים הו, מה רבו מעשיך אלוקים אלוקים, תן לי רק עוד מתנה מתנה קטנה, אך נפלאה אלוקים, תן לי רק עוד מתנה את השלום על פני האדמה... סוף שבוע רגוע לכולם מעוף

למעלה