סקר חדש

yaeli4

New member
רולן, תלוי ברמת הפגיעה שנפגענו

אם הפרידה לא הייתה על רקע פוגע כל כך או מלווה במלחמות ושנאה והסתה והכול, זה באמת יכול להיות אחרת. לכן, ההסתייגות בתוך ההודעה שלך שתלוי בחומרת המצב, היא ההסתייגות החשובה ביותר. גם אני יכולה לעזור להומלס ברחוב ולאנשים שאני בקושי מכירה עד כדי פראייריות מסוימת, ויש אנשים וחברים שנוזפים בי אפילו לעתים על כך, אבל במקרה של פגיעה מאוד חמורה, אני לא יכולה להתכחש לרגשות שלי. מה שכן, אתמוך בבתי תמיד, אם יקרה משהו לאביה, אם יהיה חולה, אם תצטרך להיות לצדו בעת מחלה, אישפוז וכל דבר אחר. היא החשובה לי מכול.

rolan

New member
ועוד משהו...

קשור ולא קשור אבל הצחיק אותי מאוד הגיע אלי היום באי מייל:... איש אחד עזב את רחובותיה המושלגים של שיקגו כדי להנות מחופשה בפלורידה , שטופת השמש. אשתו שהייתה בנסיעת עסקים תכננה להצטרף אליו ולפגוש אותו במיאמי, ביום למחרת. האיש הגיע למלון לאחר שבילה כל היום בחוף , תחת עצי הקוקוס ושתיית קוקטיילים טרופיים. הוא החליט לשלוח E-MAIL לאשתו כדי להקדים ולספר לה את נפלאות המקום. הוא לא מצא את כתובת ה-E-MAIL שרשם בפתק לכן סמך על זיכרונו ורשם את מה שהייה זכור לו: [email protected] בתקווה שזה היה נכון. אבל רצה הגורל והכתובת לא הייתה נכונה, הוא טעה באות אחת וההודעה הגיע ל E-MAIL - של אשת כומר פרוטסטנטי שנפטר יום קודם. בלילה אשתו של הכומר פתחה את הדואר האלקטרוני כדי לראות את הודעות הניחומים ששלחו לה. כאשר ראתה את ההודעה, נתנה צעקה...ניסתה לקום אבל התמוטטה מתה מהתקף לב! קרובי משפחה ששמעו את הצעקה רצו לחדר ולאחר שראו אותה מתה קראו את ההודעה: "אשתי היקרה, הרגע הגעתי, הנסיעה הייתה ארוכה אבל היה שווה. הכל מאוד יפה פה !! העצים, הגנים, המסיבות. למרות שאני נמצא פה רק כמה שעות אני מרגיש כבר כמו בבית. עכשיו אני הולך לנוח קצת, רק רציתי להגיד לך שכבר דיברתי עם האנשים פה וכולם מצפים לבואך מחר. אני בטוח שהמקום יימצא חן בעינייך. בעלך האוהב אותך לנצח נ"ב: תכיני את עצמך, חם פה גיהנום !!!! פחחחחחחחחח

blonda3

New member
האקס שלי

נשוי בשנית, אז אין סיכוי שיבקשו ממני.... ודווקא על שאלות כאלו קשה לי לענות בתאוריה.

חברים אתם לא אוביקטיבים....

אתם רואים את הפגיעות בכם אך שימו לב יש בפורום גברים ונשים ותראו שכל אחד יגיד שאנחנו הפגועים מה דעתכם לשמוע מה קרה לצד השני? תבינו ואני חוזרת על המשפט הזה כבר כמה פעמים ובמקרים שונים אין מלחמה: שיש מנוצח ומנצח שני הצדדים "נ פ ג ע י ם" אם נחשוב ונהיה אמיתיים, כנים, נראה שגם אנחנו פגענו, הכאבנו, אכזבנו, העלבנו, כך שלכל מטבע יש שני צדדים דרך אגב, גם שתיקה וחוסר פעולה, היא פוגעת ולא מעט אילנה באהבה והתבוננות מגיעים לשתיקה

*יערית

New member
אילנה../images/Emo20.gif

את רואה לפני שאני עונה לך...כבר שלחתי לך
שלא תרגישי מותקפת...
כמה נקודות למחשבה: 1.אתם רואים רק את הפגיעות בכם{מי רואה?יש סטטיסטיקה?ערכת חקר בעיניין? האם כך זה נשמע מכולם/ן?} 2.תבינו{את לא יכולה לבקש הבנה...כי את לא מובנת} 3.אין מלחמה{אישית יודעת את זה מעולם לא היתה לי מלחמה} 4.אם נחשוב ונהייה אמיתיים{זה מעליב אותי....את כל הכנות שבי אני מביאה לפה...ומאמינה שכך גם אחרים...וכך גם את?} עכשיו אני בטוחה אבל בטוחה שתנסי להסביר לי למה התכוונת, רגע אחד..קחי אויר לפני ההקלדה{אחרת בערב אני...אל תשכחי אני מרוקאית
} האם יש לך בסיס מוצק.....שאנשים פה טועים ולך יש את הדרך..לא רק יש לך את הדרך..אלא את פועלת על פיה? אני שוב מרגישה שכללת אותי במקום שאני ממש אבל ממש לא מרגישה פגועה, להיפך...זה שהעליב אותי שהוא לא בא להיות לצד הילדים בזמן הפיגוע לא אומר שנפגעתי...אלא ציפיתי בתור אבא... את האמת אילנה...הלוואי ולרבים תהיהי מערכת יחסים כפי שיש לנו בבית,האקס ואני שומרים על מערכת יחסים טובה כמה שניתן גם כאשר אני עצבנית כמו בלון נפוח..זה עובר לי במהירות, ה"ידידות" שהאקס והבן זוג פיתחו בינהם, השילוב של כולם עם הילדים... אז הוא קמצן ואני אומרת לו את זה בפניו...זו עובדה, הוא גם מתבדח איתי על זה ליד הבן זוג....ההרגשה שאפשר לומר את הכל....זה הדבר שאני שמחה...לא חוששת, לא פוחדת,לא מסלפת,לא משקרת,לא מדחיקה,הכל על השולחן! ותגידי לי את.....את לא יכולה ללמוד ממני?

יערית העלת לי חיוך על פניי את מתוקה

יערית אנסה להבהיר את עצמי א. כרגע סיימתי לענות ליעל בעניין הלבין ושם נגעתי בכאבי אז באמת אשום ואענה ב. חברים היא מילה כללית ולא כוללת את כולם זה מופנה לאותם אנשים שהביעו דעה שלה עניתי ג. חבל שאת תמיד לוקחת את דבריי ישירות אליך כאילו ציינתי את שמך ואת שמם של אחרים עניתי מאוד כללית ד. כן גם אני יכולה ללמוד ממך ולא רק גם משאר החברים ה למה, למה שלא תבינו כולכם שאתם לי מאוד "חשובים" למה, למה שלא תנסו לקבל אותי בדרכי למה, למה שלא תבינו שבחרתי פה להיות מתוך אהבה ורצון למה, למה אתם כל הזמן מנתחים את דבריי לשלילי ולא לטוב למה, למה לא תחשבו כמה לי כואב כל הסילופים העלבות התיאורים שמעמידים אותי בהלם מאיפה הבאתם את זה והרי לכם דוגמא חייה אני אוהבת, משקיעה, מביאה את רגשותיי וכאביי ואני מקבלת ביקורות חוזרות ונשנות ותאמינו לי הלוואי והייתי כזו רעה, מתנשאת, אולי היה לי יותר קל בחיים אך מי שמכיר אותי יכול להעיד אתם רואים את והאחרים (שוב תגידו מי?) זאת נקראת אי הבנה לשמה שנינו נפגעים ובסך הכל רוצים להגיע אחד לשני מקוה שהבהרתי את כוונותי בדבריי אנא מכם אולי אני לא טובה בכתיבה בהבעה בכתיב בגישה התייחסו רק למהות שבאה ממקום טוב ואל תחפשו מילה כאן ומילה פה אני שולחת את אהבתי וכוונתי הטובה, לא היה לי כוונה לפגוע בך או בך אילנה באהבה ובהתבוננות מגיעים לשלימות

maof

New member
שלום אילנה..............

לא ידעתי שאת מכירה אותי כל טוב.... או את אמא של הילדים שלי...... עד כדי מצב שהיתחלת לנתח את הרגשות שלי....... חשבתי הרבה לפני שהגבתי להודעה שלך........ אני מוכן לקבל תמיד דעה שונה משלי !!! זו זכותו הלגיטימית של כל אחד !! כל אחד כותב את דעתו לפי החוויות שהוא עבר.... לכל אחד מאיתנו יש עבר.....אבל העתיד לפנינו הזכרונות שלנו לעולם לא יעלמו....תמיד הם יהיו איתנו הכאבים והכעס נעלמים ....אבל הצלקות לעולם יהיו איתנו !! וכמו שכתבתי כל אחד אומר את הדברים על סמך החוויות שהוא עבר !!!! אני שלם עם המצפון שלי.....אני יודע איך ניסיתי לשקם גם שהאהבה נעלמה.....ניסיתי לישמור על התא המישפחתי שאולי זאת היתה טעות.....הוויתור היה גדול מידי מעצמי.... לי אין יסורי מצפון על דברים שניסיתי לעשות !!!! למרות שאני רציתי בגרושים........ אז בבקשה ממך על תנסי להיות דוברת המצפון שלי !!! אני אומר דבר אחר !!!! לפני שאני מנסה להעביר ביקורת........ אני נעמד מול הראי ובוחן את עצמי.... האם יש לי את הזכות להיות שופט?????????? תנסי את....לעמוד מול הראי....האם המצפון שלך שקט??? מעוף

מעוף שלום, ראשית מתנצלת אם כך

הבנת אותי אני ניסית ולצערי אני מבינה שלא הסברתי טוב את דבריי שגרמו לך להרגיש כך אינני יכולה להסביר יותר טוב אך אולי תקרא את השיתוף שלי ואולי...אולי תבין את כוונתי לא היתה ולא היה מקום להעמיד בספק את ההתמודדות שלך בבעייתך ניסיתי להראות פן אחר לגמרי מקוה שתקבל את התנצלותי והרי אתה ושיתופך, וידיעתך מעשירים גם אותי אילנה באהבה ובהתבוננות מגיעים לשלימות

1נתי 1

New member
יעלוש

את בטוחה שאת מדברת על האקס שלך ?? לרגע חשבתי שאת מכירה את האקס שלי

1נתי 1

New member
וסיפור הפוך.............

עוד היינו נשואים..... שכבתי בבית חולים לאחר ניתוח קשה (נא לא להזיל דמעות ) נורא רציתי שיהיה לידי ואמר שרוצה ללכת לנוח כי הוא עייף במקרה - התגלה הסוד התכשיט יצא מבית החולים - לבלות !

yaeli4

New member
נתי,כנראה שיש עוד כמה חולירות בעולם

האנשים האלה, כמו האקס שלך וכמו שלי, קורצו מחומר אחר. חומר מיוחד. ואת יודעת. אני לא כועסת עליו היום, אני מרחמת עליו כל כך על שהוא כזה. מסכן, חסר לו את אותו חומר בגוף שממנו עשויים הלב והנשמה. אבל אני היום במקום אחר. לא רוצה אפילו להעלות בלבי את הרוע וקשיות הלב שהיו מנת חלקי פעם. טוב שיש לו חברה לחיים היום, שהיא תעזור לו.

1נתי 1

New member
האמת - גם אני כבר לא כועסת

אני פשוט בזה לו ולהתנהגותו (זה היה רק קצה הקרחון) וכנראה זה דפוס התנהגותי שהוא לא שינה עד היום ולכן - עד היום הוא עדיין לבד

נתי../images/Emo12.gif,הוא מבלה ? ואת בבי"ח?../images/Emo12.gif

אני נשבעת שאני לא יודעת אם לצחוק ? או לבכות?....... יש לי רעיון,אולי אקסים מסויימים יסמנו כמו אות קיין ,כאזהרה מפני הציבור....אבאלה רק שלא אפגוש אותו בטעות פעם

עלמה 3

New member
ולהלן תגובתי, כפי שידוע לכם ../images/Emo6.gif

אין אקסית ! אך יש לי אקסית בעל כורחי
ובשם מורכב, אני יכולה לומר שלא אני ולא הוא נטפל בה אם תיפול למשכב ! אבל אני מבטיחה בשמי, להיות בהלוויתה ולבקש סליחה
כן, בוודאי זה נשמע קשה ורע.. בכל אופן אני אדם סלחן ואוהבת לעזור לזולת, לכל קשיש/ה ילד וילדה אך לאקסית לא רואה מקום לסליחה או מחילה. גם לא מאחלת לה כל רעה , היא לבד עשתה רע לעצמה. וכמו שמעוף כתב, לעיתים רמת הפגיעות מגיעה לכאלה מקומות שלא ניתנים לסליחה. ויכולה עוד לומר לגבי האקסית שזה ברמת - "הקם להורגך השקם להורגו".. היום לא זוכרת, לא כועסת, אך גם לא סולחת

avitalp

New member
הייתי שם...

לפני שנתיים וחצי... ה-
שלי היה במצוקה... פיזית ונפשית... והתקשר אלי שאעזור לו... כמובן שנעניתי... הוא עבר תקופה ארוכה של החלמה, שבמהלכה לא היה מסוגל לעמוד בהסדרי הראיה הקבועים ולטפל בילדים... אפשרתי לו להיפגש איתם אצלי בבית, מתוך הבנה שהמשכיות הקשר חיונית הן לילדים והן לתהליך החלמתו... (הייתי גם סבלנית בכל מה שקשור לדמי המזונות כדי שיוכל להשתקם בלי לחצים....) כשהוא התאושש והחל לשקם את עצמו גם כלכלית, חטפתי את ה
בפרצוץ - תביעה להפחתת מזונות... (ולא עצם הדרישה הכעיסה אותי, כי בסופו של דבר הגענו לפשרה והמזונות אכן הופחתו... אלא הדברים שנכתבו שם... אחרי שהוא שהה בביתי כמעט מדי יום, כולל ארוחות ערב עם הילדים... ו"השתמש" במה שראה כדי להציג מצג שווא על רמת חיים גבוהה כביכול ובזבזנות... כשכל חטאי היה מלחמת הישרדות, במשך חודשים ללא דמי מזונות, על מנת להמשיך ולאפשר לילדים את רמת החיים שהורגלו לה...) מאז, אני חושבת פעמיים לפני שאני "מתנדבת" להיות שם בשבילו... (אתם יודעים מה? אני מאחלת לו שלא יצטרך....)

למעלה