ערב טוב לכולם

Klayhamn

New member
אני גם כן חושד שהיא משקרת,

אבל אני משהה את השיפוט... בוא נאמר שאני מעריך את מידת הסבירות שזה קרה ב-20% (80% שלא)

קשקשה9

New member
קליי איפה הייתה אתמול בלילה../images/Emo7.gif

אתה לא יודע מה עשו לי אתמןל כשלא האמנתי לקרן,אפילו הביאו לי תמונות אולטראסאונד , טוב האמת שאני עדיין מחכה להוכחות,מה שכן הרגתם אותי מצחוק-אוהבת את הפורום הזה אתם מקסימים

Klayhamn

New member
הייתי פה!

רק לא נכנסתי כל כך לדיון של האולטרסאונד

רגע רק רגע

Active member
על מה את מדברת? ../images/Emo46.gif

את יודעת כמה עליתי במשקל מאז שהתחילה התכנית?
רק אתמול כתבתי שאין מה להכין ת'צלחות בעניין קרן ואתי... והיום הייתה לי וואחד ארוחה לאכול

Klayhamn

New member
כי תחשבי רגע --

היא רואה שדניאל פופולארית והיא לא... היא מנסה לחשוב למה -- היא מבינה שאחת הסיבות קשורה לליהי ואתי, אבל היא מניחה שיש גם סיבה נוספת שקשורה לטיב הקשר שלה עם איתן. (היא אפילו אמרה בשלב כלשהו שכנראה הקהל אוהב את ה-"גישה המלוכלכלת" של דניאל/אורטל - או משהו בסגנון, בכל מקרה אמרה "בנות שעושות דברים כאלה") לכן, היא מנסה להשוות את ה-PLAYGROUND - ולהביא למצב שאין כביכול הבדל (על פני השטח) בקשר בין שתיהן... יתרה מכך, אפילו איתן אמר לה "עם דניאל בניתי 4 קירות, ואיתך בניתי קיר אחד" -- היא הבינה את זה כ-"עם דניאל שכבתי, ואיתך לא" סיבה טובה לשקר היא חוסר הרצון שלה (או חוסר ההצלחה שלה) לשכב איתו מצד אחד, ומצד שני, הרצון שיחשבו שהיא כן עשתה את זה זו סיבה טובה לשקר ("ללכת בלי ולהרגיש עם...")

קשקשה9

New member
תרשה לי להוסיף שהאגו שלה לא היה נותן לה

להתהלך בבית אחרי הסופש כשכולן יודעות שלא קרה כלום,רק מהמחשבה שאיתן לא רצה היא תמות מבושה-בכל מקרה אלו ארועי האתמול והיום אנחנו עם התפתחויות חדשות

adiyon2

New member
היא בטוחה שזה מה שהצופים רוצים

ואם הסופים יודעים שהיא עשתה סקס, אז ישאירו אותה יותר זמן בבית. סקס הרי מוכר (ציניות)

קשקשה9

New member
../images/Emo45.gif וכמו שאמרתי היא צריכה רק לספר על זה לא

חייבת גם לעשות את זה-התוצאה זהה

למעלה