ערב טוב לכולם

sivan513

New member
הבנתי, אבל עדיין

לא נראה לי שהיא תשקר בקשר לזה. אתם בכלל בטוחים שהיא אמרה שהם שכבו? אולי היא התכוונה למשו אחר.. לא ראיתי

Klayhamn

New member
היא אמרה שהם שכבו

יש פה שרשור על זה מאתמול בערב, יש שם ציטוטים מלאים שמראים שזה בדיוק מה שהיא טענה

Klayhamn

New member
מה?

לא הבנתי, ממה הסקת שהיא לא שיקרה? וזה לא ממש הגיוני שהוא לא יתנגד, בהתחשב בכמה הוא היה מעוצבן ומתוסכל מזה שקרן נכנסת ולא דניאל

sivan513

New member
לא הסקתי מכלום

פשוט נראה לי שהיא לא תשקר בקשר לזה. זה מפגר ומטומטם, במיוחד שהבית מוקף מצלמות.

Klayhamn

New member
למה?

זה קל מאוד לשקר --- גם את דניאל לא ראינו עושה סקס עם איתן. הסיבה היחידה שאנחנו בטוחים שזה קרה היא בגלל כל מיני אינדיקציות עקיפות. תיאורטית יש גם סיכוי שאפילו היא לא שכבה איתו. המצלמות לא רלוונטיות, כי זה קורה באמבטיה, וממילא הם אפילו לא מצלמים את האיזור בזמן שהן שם בקטע אינטימי.

sivan513

New member
נכון

אבל זה כמו באח הגדול, ברגע שהיה שם סקס, ידעו. ואני מניחה שזה יפעל פה אותו דבר, במיוחד שהתוכנית הזאת חיקוי אחד גדול גם בכלל לא בטוח שדניאל ואיתן שכבו, יכלו להיות שהם עשו דברים אחרים...

easternstar

New member
מנקודת מבטה הבנתי מה רצתה להגיד

תכנסי לקישור שלי ותביני. אגב, יש פה בערך 7 גולשות שבשם "ההוגנות" וההזדמנות השווה לכולן קוראות לדניאל בכינויי גנאי, מקללות אותה בקללות נמרצות
ודורשות הזדמנות שווה לקרן. קרן הודיעה לאומה שמעכשיו היא ודניאל באותו קו זינוק ובשם ההוגנות הקהל יכול לסמס לה.

easternstar

New member
ואחרי שהסתיים השרשורכשכבר לא ציפיתי

שקרן תדבר שוב על הנושא ונכנסתי לכמה דקות רק לשמוע מה האסטרטגיה שלה, היא פתחה במונולג לקהל (כאילו לליהי) ושם 3 פעמים אמרה למצלמות דברים שהמובן שלהם היה שהם שכבו.

NevaEva

New member
הכימיה בין דניאל ואיתן ממש טובה ../images/Emo2.gif

זה ברור במי יבחר. אגב, מה זה ס"ק? ם:

למעלה