שאלון סופשבוע של חנוכה

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif שאלון סופשבוע של חנוכה ../images/Emo213.gif

שם: גיל: כתובת: שיר השבוע של אביב גפן: אלבום השבוע של אביב גפן: שיר השבוע לא של אביב: אלבום השבוע לא של אביב: ציטוט השבוע: משהו מיוחד שעשיתם לכבוד חנוכה: משהו טוב שאתם מחכים לו השבוע: משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה השבוע: תמונת השבוע:
סקר קטן : העובדה שהיית שביתה פגעה ביחודיות של חופשת חנוכה או שלא?

S o G l o w

New member
מגיב לשאלון...

שם: נתי גיל: 19 וחצי כתובת: באר שבע שיר השבוע של אביב גפן: זוהרים אלבום השבוע של אביב גפן: יומן מסע שיר השבוע לא של אביב: Sparks של קולדפליי אלבום השבוע לא של אביב: Coldplay - Parachute ציטוט השבוע: תסגור לי את הפינה הזאת.. משהו מיוחד שעשיתם לכבוד חנוכה: אממ לא היה שום דבר מיוחד אני חושב. משהו טוב שאתם מחכים לו השבוע: לראות את כל החבר'ה. משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה השבוע: שיגיע הסוף שבוע.. תמונת השבוע: בקרוב יהיה :)...

TairAtias

New member
סוף סוף גשם

שם:תאיר גיל:13 כתובת: שיר השבוע של אביב גפן:אין אלבום השבוע של אביב גפן:אין שיר השבוע לא של אביב: אין סוף של התבלינים, בסוף תבכו של היהודים אלבום השבוע לא של אביב: פחד מוות ציטוט השבוע:"רק ללכת מכאן למתוח עוד יום לנעול את הזמן... אני מנסה לנשום... ואיך אתם בסוף תבכו" משהו מיוחד שעשיתם לכבוד חנוכה:הדלקתי נרות משהו טוב שאתם מחכים לו השבוע:גשם משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה השבוע: תמונת השבוע: סקר קטן : העובדה שהיית שביתה פגעה ביחודיות של חופשת חנוכה או שלא? השביתה לא חלה עלי.

Hosh17

New member
אמאלה איך קר לי ברגליים זה לא אנושי

שם: חופית גיל: 18 וחמש חודשים כתובת: שיר השבוע של אביב גפן: מחר כבר לא יבוא,סוף העולם אלבום השבוע של אביב גפן: חלולים שיר השבוע לא של אביב: summer jam אלבום השבוע לא של אביב: ציטוט השבוע: משהו מיוחד שעשיתם לכבוד חנוכה: הופעה של עמיר בניון?הוא ניגן שם כמה שירי חנוכה חח
משהו טוב שאתם מחכים לו השבוע: אין משהו בתכנון משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה השבוע: תמונת השבוע: ניסתי לעשות תמונה אמנותית

איזה כיף שהגיע החורף ../images/Emo9.gif

שם: עדן גיל: 16 וחצי כתובת: הקריות... שיר השבוע של אביב גפן: אם את תבואי אלי אלבום השבוע של אביב גפן: לילות לבנים.. שיר השבוע לא של אביב: משחק של דממעות של נקמת הטרקטור אלבום השבוע לא של אביב: אין ציטוט השבוע: אין משהו מיוחד שעשיתם לכבוד חנוכה: אכלתי סופגניות חחח משהו טוב שאתם מחכים לו השבוע: ת"א... משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה השבוע: אני מאוד מקווה שהמורים יפרו את הצווים ולא יחזרו ללמד
תמונת השבוע: תמונה אומנותית
סקר קטן : העובדה שהייתה שביתה פגעה ביחודיות של חופשת חנוכה או שלא? בהחלט פגעה...

../images/Emo203.gifמה שנשאר בסוף זאת רק השתיקה

שם: נועה גיל: 15 כתובת: ירושלים שיר השבוע של אביב גפן: בשבילך אלבום השבוע של אביב גפן: וואלה אין שיר השבוע לא של אביב: כשזה עמוק, יש לי סיכוי אלבום השבוע לא של אביב: לא שמעתי בכלל דיסקים השבוע (אני חייבת לחזור לזה) ציטוט השבוע: "החלק הזה בנשמה שנצמד, כמו בלגו" מישהו לרוץ.. משהו מיוחד שעשיתם לכבוד חנוכה: משפחה וזה משהו טוב שאתם מחכים לו השבוע: נראה משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה השבוע: - תמונת השבוע: אין העובדה שהיית שביתה פגעה ביחודיות של חופשת חנוכה או שלא? חח בטח אבל למי אכפת?

mayarose2

New member
אנייייי

שם: מאיה גיל: 16 וחצי כתובת: שדרות [פחח].. שיר השבוע של אביב גפן: מיליארד טועים אלבום השבוע של אביב גפן: יומן מסע שיר השבוע לא של אביב: להיות- הבנות נחמה אלבום השבוע לא של אביב: הבנות נחמה ציטוט השבוע: "תחיו כאילו אין מחר !" משהו מיוחד שעשיתם לכבוד חנוכה: קניתי שמלה לכבוד נשף חנוכה של הבצפר משהו טוב שאתם מחכים לו השבוע: לתמונות מהנשף !! משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה השבוע: אין.. בינתיים.. סקר קטן : העובדה שהיית שביתה פגעה ביחודיות של חופשת חנוכה או שלא? לי לא הייתה שביתה כי מעוטף עזה..

אמממ.

לא אבל נכון כתבת שקנית שמלה לנשף ושאת גרה בשדרות? יש לי חברה ממש טובה שגרה בשדרות היא לומדת בשער הנגב והיא סיפר?ה שלפני כמה ימים הביצפר שלה אירגן נשף חנוכה והיא סיפרה לי עליו והכול שהיה ממש כיף וזה היא לומדת בי''א בטח את מכירה אותה חח..

mayarose2

New member
אממ...

אממ ..נראה לי שכן.. מה שמות המשפחה? הם בטוח בשכבה שלי פשוט יש לנו כמה ילדים עם השמות האלה..

עדן גפן

New member
The fool on the hill..../images/Emo190.gifפיס|

שם:עדן גיל: 16 כתובת: מבועים שיר השבוע של אביב גפן: אמ. מחוץ לתחרות אלבום השבוע של אביב גפן: שמעתי הכל.. שיר השבוע לא של אביב: I want you- The Beatles אלבום השבוע לא של אביב: אייבי רואוד
ציטוט השבוע: I want youououououoo.. I want you so bad.. משהו מיוחד שעשיתם לכבוד חנוכה: אמ, כלום. משהו טוב שאתם מחכים לו השבוע: פרויירט M משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה השבוע:לא יודעת תמונת השבוע:יצאתי מכוערתXD
סקר קטן : העובדה שהיית שביתה פגעה ביחודיות של חופשת חנוכה או שלא? לגמרי
אבל בואו נגיד שאני לא מתלוננת:]

למעלה