שאלון סופשבוע של חנוכה

../images/Emo129.gif להתראות חיים אנחנו חייבים לזוז...

שם: רפי לביא גיל: 21 כתובת: פתח תקווה (בעעעע) שיר השבוע של אביב גפן: "בוכה על הקבר" אלבום השבוע של אביב גפן: "יומן מסע" שיר השבוע לא של אביב: "גיטרה וכינור" - שלום חנוך ואריק איינשטיין אלבום השבוע לא של אביב: "הסליל" - מטרופולין ציטוט השבוע: " בחיים לא ראיתי מלחמות טובות-מפעם לפעם ראיתי מלחמות צודקות (נפוליאון) משהו מיוחד שעשיתם לכבוד חנוכה: סופגניות...יאאאאמי משהו טוב שאתם מחכים לו השבוע: אני ומגי בסופ"ש נוסעים לאבא שלה בבאר 7 משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה השבוע: בעיות עם המשכורת...;-[ תמונת השבוע: הנה היא היפה שלי סקר קטן : העובדה שהיית שביתה פגעה ביחודיות של חופשת חנוכה או שלא? נראה לי שכן..

Forever NemeSh

New member
../images/Emo213.gif מי ימלל גבורות ישראל... ../images/Emo138.gif../images/Emo136.gif

שם: טל גיל: 21 כתובת: מה הקטע הזה של הכתובת עוד לא הבנתי? שיר השבוע של אביב גפן: יומן מסע אלבום השבוע של אביב גפן: יומן מסע שיר השבוע לא של אביב: היא לא אומרת כלום- מטרופולין אלבום השבוע לא של אביב: דרך של מוש ציטוט השבוע:
אם אין לך משהו חשוב להגיד, עדיף שלא תגיד כלום. משהו מיוחד שעשיתם לכבוד חנוכה: מעגל קפואירה עם שירי חנוכה במקום שירי קפואירה
משהו טוב שאתם מחכים לו השבוע: מממ... הכי טוב קפוארה
משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה השבוע: שיפסיקו להביא לנו סופגניות למשרד! נמאס לי להלחם בהם!!! (לא נוגעת בסופגניות
) תמונת השבוע:
ובתמונה.. זהה את הכלב!!!
(זה MIX הכלב שלי
בצילום אומנותי משהו) ולגבי הסקר... לא יודעת מה עם השביתה או החופש שיש לכם בחנוכה.. אני ככה או ככה עובדת ולא ממש יודעת חופש לאחרונה

הקטע של הכתובת

הוא... שאם יום אחד אני ירצה לנגן לך סרנדה מתחת החלון אני לא יעמד בטעות מתחת החלון של אלפרון ויקבל רימון לפנים...

^^

שם:מיכל גיל: 17.8 כתובת:ראשון שיר השבוע של אביב גפן: חלולים אלבום השבוע של אביב גפן:חלולים שיר השבוע לא של אביב: untitle-simple plan אלבום השבוע לא של אביב: דיפ פרפל-דיפסט פרפל ציטוט השבוע:"גשםםםםםםם" משהו מיוחד שעשיתם לכבוד חנוכה: אכלתי סופגנייה? משהו טוב שאתם מחכים לו השבוע: אין משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה השבוע: השבוע הזה תמונת השבוע:אין לי כוח להעלות.. אח''כ.. סקר קטן : העובדה שהיית שביתה פגעה ביחודיות של חופשת חנוכה או שלא? כבר לא אכפת לי הרסו לי את י''ב-_-

שנינוש43

New member
אני

שם: שני גיל: 15 כתובת: ראשון לציון שיר השבוע של אביב גפן: לילה!! אלבום השבוע של אביב גפן: חלולים.. שיר השבוע לא של אביב: תתארו לכם- שלמה ארצי אלבום השבוע לא של אביב: פורטה ציטוט השבוע: אחרי חנוכה חוזרים ללימודיםם איייי משהו מיוחד שעשיתם לכבוד חנוכה: פסטיגל...אלאדין...כאלה..חחחח:) משהו טוב שאתם מחכים לו השבוע: טראגוס=)) משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה השבוע: שנחזור לביצפר תמונת השבוע: סקר קטן : העובדה שהיית שביתה פגעה ביחודיות של חופשת חנוכה או שלא? כן !!!! לא מרגישים שחנוכה בכלל.

זמן ללכת...

שם: שיר גיל: 15.10 כתובת: יהוד שיר השבוע של אביב גפן: אין!!!! אלבום השבוע של אביב גפן: גם אין שיר השבוע לא של אביב: אהוב יקר, זבוב על הגבה אלבום השבוע לא של אביב: אין ציטוט השבוע: יש כ"כ הרבה... "סלחה סלללה סלססלה" משהו מיוחד שעשיתם לכבוד חנוכה: חנוכה דרום.. הטיול הכי טוב בעולם! משהו טוב שאתם מחכים לו השבוע: סדנאות, שהפנים שלי יחזרו לצבע המקורי הלבן שלהן במקום האדום שיש עכשיו, אח שלי חוזר מהמזרח אחרי כמעט חצי שנה~!!!!!!!! משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה השבוע: שהכול יהרס.. תמונת השבוע: סקר קטן: העובדה שהיית שביתה פגעה ביחודיות של חופשת חנוכה או שלא? היא פגעה כי אני לא מרגישה שזה חג בכלל אבל למי איכפת

T h e B o Y1

New member
=)

שם: אשר גיל: עוד שבוע בן 20 כתובת: שיר השבוע של אביב גפן:מגיפה-באנגלית אלבום השבוע של אביב גפן: בלאקפילד שיר השבוע לא של אביב: יש הרבה אלבום השבוע לא של אביב: ציטוט השבוע: "אסור להתייאש" משהו מיוחד שעשיתם לכבוד חנוכה: עוד לא ממש עשיתי משהו משהו טוב שאתם מחכים לו השבוע: עדיין אני רוצה לחכות שתהיה לאביב הופעה בירושלים... משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה השבוע: אממ... תמונת השבוע: סקר קטן : העובדה שהיית שביתה פגעה ביחודיות של חופשת חנוכה או שלא? השביתה לא הייתה קשורה אליי...

תורי

שם: יוגב כהן גיל: עוד חודש 17 ובהזמדנות זו אני רוצה להגיד שזה פשוט נורא כל עניין הגדילה, נורא לא להיות קטן בגודל ובגיל ולשחק שוב בלי עצבים או לא לחשוב על כל מני נושאים אחחחחח כתובת:מעלה אדומים שיר השבוע של אביב גפן: לבכות לך נראלי אלבום השבוע של אביב גפן:אין שיר השבוע לא של אביב:אין אלבום השבוע לא של אביב:אין ציטוט השבוע: "אם מוחמד לא יבוא אל ההר,ההר יבוא אל מוחמד" משהו מיוחד שעשיתם לכבוד חנוכה:אין שומדבר מיוחד, מה מיוחד בלאכול סופגניה ולהדליק חנוכיה כמו כולם? משהו טוב שאתם מחכים לו השבוע:כלום משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה השבוע: כל הקור הזה!!! תמונת השבוע:אני עם הלבן. סקר קטן : העובדה שהיית שביתה פגעה ביחודיות של חופשת חנוכה או שלא? פגעה פגעה אין כלום מיוחד.

התעוט

New member
אני

יוסי,21,טבריה, שיר השבוע של אביב:מתים משעמום(השיר של שבוע שעבר,כי חלמתי בתחילת השבוע שאני בעשור לחלולים, ואביב ביצע את זה /tapuzforum/images/emo99.gif)ו- youllnever be the one . אלבום השבוע:חלולים.

sapirs1

New member
...

שם:ספיר גיל:15+ כתובת:אריאל שיר השבוע של אביב גפן:זוהרים אלבום השבוע של אביב גפן:- שיר השבוע לא של אביב:היהודים -חולמת . אלבום השבוע לא של אביב:- ציטוט השבוע: משהו מיוחד שעשיתם לכבוד חנוכה:מצעד לפידים לזכרם של נוי ודביר אנטר משהו טוב שאתם מחכים לו השבוע:שכולם יחזרו כבר מחנוכה דרום =/. משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה השבוע:שלא הייתי עולה על האותו אוטובוס ולא היה לי נקע עכשיו . תמונת השבוע:מהמצעד לפידים לזכרם של נוי ודביר אנטר ז"ל. סקר קטן : העובדה שהיית שביתה פגעה ביחודיות של חופשת חנוכה או שלא? ממש ממש כן .

keren358

New member
וזה עצוב לחכות, מבלי לדעת למה.

שם: קרן. גיל: 18.4. כתובת: טבריה. שיר השבוע של אביב גפן: הסתכלו לשמיים. אלבום השבוע של אביב גפן: שיר השבוע לא של אביב: היהודים- תענה לי. אלבום השבוע לא של אביב: ציטוט השבוע: "וואי אני חייבת להגיד לך, איזה ציצייי" משהו מיוחד שעשיתם לכבוד חנוכה: אכלתי סופגנייה.. משהו טוב שאתם מחכים לו השבוע: משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה השבוע: גיוס. תמונת השבוע:

hagzi

New member
שכבת אתגר אומרת שלום../images/Emo29.gif

שם: הגר גיל: 17 כתובת: תל אביב סיטי שיר השבוע של אביב גפן: אין אלבום השבוע של אביב גפן: אין שיר השבוע לא של אביב: אוטו צעצוע אלבום השבוע לא של אביב: אין ציטוט השבוע: "הגר גבאי אומרת שלום", "וואו אנחנו באמת בקניון", ועוד ועוד משהו מיוחד שעשיתם לכבוד חנוכה: טיול שמיניות משהו טוב שאתם מחכים לו השבוע: ערב שמיניות משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה השבוע: לחזור לבית ספר תמונת השבוע: המחשב קרס ואין תמונות סקר קטן : העובדה שהיית שביתה פגעה ביחודיות של חופשת חנוכה או שלא? לא

hagzi

New member
הטיול שלנו (שמיניות) היה בחמשוש האחרון../images/Emo29.gif

ושישיות שביעיות יצאו ביום ביום ראשון וחזרו בשלישי... היה בנבנבנבנבנבנבנבנבנבנזונה!!!

NoA211

New member
אני...קצת באיחור

שם:נועה גיל:14 כתובת:ראשל"צ שיר השבוע של אביב גפן:מה הם רוצים מאביב אלבום השבוע של אביב גפן:... שיר השבוע לא של אביב:הנסיך הקטן אלבום השבוע לא של אביב:... ציטוט השבוע:"הפה שלך באמת נתקע..." משהו מיוחד שעשיתם לכבוד חנוכה:אכלתי סופגניה
משהו טוב שאתם מחכים לו השבוע:בת דודה שלי באה אלינו[= משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה השבוע:ממ....חוזרים ללימודים... תמונת השבוע:אני עם הכחול סקר קטן : העובדה שהיית שביתה פגעה ביחודיות של חופשת חנוכה או שלא?כן........

מעיין51

New member
יאללה, הרבה זמן לא עשיתי..

שם: מעיין גיל: 15 כתובת: כפ"ס עירי שיר השבוע של אביב גפן: בית נבנה :) סתם.. אממ.. חושך אלבום השבוע של אביב גפן: הראשון שיר השבוע לא של אביב: דה מאן הוא סולד דה עולם... [דיויד בוואי] אלבום השבוע לא של אביב: לאד זאפלין 1 ציטוט השבוע: נחשים מזויינים על המטוס המזויין............... משהו מיוחד שעשיתם לכבוד חנוכה: אולי לא לכבוד חנוכה, אלא לכבודי... נסעתי לאילת! לאחיי היקרים!. היה עצוב לעזוב.. משהו טוב שאתם מחכים לו השבוע: סוף סוף לחזור למורה לגיטרה ולהיכנס לעיניינים רציני ביותר.. משהו שהייתם מעדיפים שלא יקרה השבוע: תמונת השבוע: סקר קטן : העובדה שהיית שביתה פגעה ביחודיות של חופשת חנוכה או שלא? אממ.. בדרך כלל הייתי אומרת לא.. בגלל שיש חנוכייה.. ושירים.. וסופגניות.. ולביביות.. ומשפחה מאוחדת.. וזה לא משהו שיש כל הזמן... אבל.. בגלל שהייתי באילת אצל האחים שלי.. הם לא בדיוק שומרים.. אז לא הייתה חנוכיה, ולא היו סופגניות.. ולא לביבות ולא משפחה מורחבת.. אז לא ממש הרגשתי את חנוכה השנה..

למעלה