זה רק אני, או ששמת אותה תמונה כבר מליון שנה? (:
G G י ט ר י ס ט New member 7/12/07 #18 תאיר..עדן היא סוג של נסיכה.. מותר לה לעשות הכל בלי שאנחנו נבקש הסברים... קאפיש באדי? מת עלייך עדנ'וש...
תאיר..עדן היא סוג של נסיכה.. מותר לה לעשות הכל בלי שאנחנו נבקש הסברים... קאפיש באדי? מת עלייך עדנ'וש...
ע עדן גפן New member 7/12/07 #20 אחח רפי..../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo190.gif|פיס| גם אני מתה עלייך
י ילד מסובך New member 10/12/07 #49 או במילים אחרות חיים מישהו? בקשה, אין לי מה לעשות חוץ מלזיין תשכל על החברה המופלית שלי ולהתחנף לילדות בנות 15. למה אף אחד לא מבין אותי?
או במילים אחרות חיים מישהו? בקשה, אין לי מה לעשות חוץ מלזיין תשכל על החברה המופלית שלי ולהתחנף לילדות בנות 15. למה אף אחד לא מבין אותי?
ע עדן גפן New member 7/12/07 #19 אמ, לא תאיר.. זו לא אותה תמונה../images/Emo190.gif|פיס| ו.. אמ, היא אפילו לא דומה:] מוזמן לגשת לשרשורים הקודמים:]
אמ, לא תאיר.. זו לא אותה תמונה../images/Emo190.gif|פיס| ו.. אמ, היא אפילו לא דומה:] מוזמן לגשת לשרשורים הקודמים:]
T TairAtias New member 8/12/07 #28 וואללה צודקת... זאת פשוט אותה זוית צילום וחיוך שובב כזה... וזה כן דומה!
ע עדן גפן New member 8/12/07 #29 חח ``חיוך שובב..``/tapuzforum/images/emo190.gif|פיס| אמ, זה בטח דומה כי, אמ, זו תמיד אני.. חח=]
G G י ט ר י ס ט New member 9/12/07 #42 חחחחח איזה טעותתת עדן היא לא חברה שלי (ולא נראה לי היתה רוצה להיות...) כנס/י לשאלון שעניתי ותראי את חברה שלי.. אבל עדן היא נשמה וזה מה שחשוב...
חחחחח איזה טעותתת עדן היא לא חברה שלי (ולא נראה לי היתה רוצה להיות...) כנס/י לשאלון שעניתי ותראי את חברה שלי.. אבל עדן היא נשמה וזה מה שחשוב...
נ נתוש ז New member 12/12/07 #52 אני חייב לשאול שאלה.. כבר נתקלתי בכמה אנשים שמיוצגים על ידי סמיילי קטן (וחמוד לרוב, אגב, אבל לא משנה) בצד ה'נושא', אבל מה הקטע של הפיס בצד כל הודעה? כאילו למה את רושמת את זה?
אני חייב לשאול שאלה.. כבר נתקלתי בכמה אנשים שמיוצגים על ידי סמיילי קטן (וחמוד לרוב, אגב, אבל לא משנה) בצד ה'נושא', אבל מה הקטע של הפיס בצד כל הודעה? כאילו למה את רושמת את זה?
ע עדן גפן New member 12/12/07 #53 לא שובבבבבבב$@##^../images/Emo190.gif|פיס| אני כותבת בכותרת |פיס| עד שתפוז יחליטו לעשות אייקון בצורת סמל השלום- peace=פיס=|פיס|
לא שובבבבבבב$@##^../images/Emo190.gif|פיס| אני כותבת בכותרת |פיס| עד שתפוז יחליטו לעשות אייקון בצורת סמל השלום- peace=פיס=|פיס|