שרשור היכרות ראשון

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif שרשור היכרות ראשון ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אז עם סוף השבוע המתקרב וההמונים המתגודדים על פתחו של מעוננו הקטן, סברתי שהגיעה העת לשרשור היכרות. אני מברכת בחום את כל המצטרפים ומזמינה את כולכם ל
על חשבון הבית אם כן
, הפשילו שרוולים, וספרו קצת על עצמכם: אנוכי סטודנטית, אני בת 25, וגרה מחוץ לבית הורי מזה כ- 4 שנים. בתקופה הזו למדתי המון על עצמי, ובאופן כללי למדתי להתמודד עם דברים שצצים. אני גרה בגבולות ת"א עם עוד שני שותפים , אחד מהם הוא החבר שלי, כך שבאופן כללי האווירה אצלנו בבית היא די הרמונית. ואתם

KoSeMeT

New member
אז אני ראשונה?

טוב אז את האוניברסיטה שאני לומדת בה כולם מכירים וקוראים לה החיים. בת 21 וחודש סה"כ ומתה לעוף מהבית בעיקר בגלל יצור מעצבן שנקרא אחות שאם האיומים שלה ימשכו ויתממשו אני עוד אזמין לה משטרה יום אחד. חוץ מזה גם בשביל לקבל את העצמאות והחופש לעשות מה שבא לי אבל גם את האחריות הכרוכה בכך. כרגע יש לי שותפה פונטציאלית, שהיא אחת החברות הכי טובות שלי, ובנתיים אני מחכה לכן החלטי ממנה ומחפשת באופן עצמאי למקרה שהכן לא יגיע. אז זהו. מה עם שירשור אייסיקיו/מסנג'ר?

laife

New member
מציג את עצמי

בן 18.5 גר בירושלים כבר שנה מחוץ לבית, עובד קצת. מתכוון לעבור לת"א בעתיד הקרוב, להשלים בגרויות, וגיוס... גר עם אחי וחברה שלו בשותפות וזה ממש כיף, האוירה אחלה.

ailag

New member
אני בעד ../images/Emo185.gif במקום

אני גליה (כפי שנרמז בניק), כמעט בת 23, עדיין גרה בבית. כבר הרבה זמן מתה לצאת מפה - יש הרגשה שכלום לא השתנה ב-8 השנים האחרונות מלבד בחלק מתקופת הצבא. מחכה עד שהמחירים יחליטו שהם מתאימים לי
אני סטודנטית בסוף שנה ב' לפיזיקה ומדעי המחשב באוניברסיטת ת"א, אבל בגלל שרק עכשיו הצטרפתי למדעי המחשב אני אסיים את התואר בארבע שנים. מפחדת משותפים, כי פחות או יותר רק גיקים יתאימו
מפחדת גם מדירות עם ג'וקים, דירות שבהן קל לאחר לאוניברסיטה ודירות שיהיה קשה לסדר בהן חיבור קבוע לאינטרנט. גיקית מחשבים, מדע וכמובן קומיקס גאה.

ואני

אני קרובה באופן מפחיד לגיל 24, אוטוטו סטודנטית בבר אילן ועוברת לגור ברמת גן עם שותפה כשאנחנו עדיין בשלב חיפוש הדירות. מתה כבר ממזמן לעזוב את הבית בעיקר בשל הצורך לחופש ולפרטיות (ההורים שלי הם מהזן שיושב על הראש). מה שהכי מטריד אותי במעבר לדירה משלי, הוא הגעגועים העזים לאחותי שאני אאלץ למצוא דרך להתמודד איתם (היא הבטיחה שתבוא לבקר הרבה אבל עדיין...) והמעבר ממגורים בבית עם מליון חתולים וכלבים לדירה שבה אולי, אבל רק אולי, יהיה לי בה חתול אחד וגם זה לא בטוח.

gal-or

New member
אז ככה:

שמי עדי, גילי 32, גרה מול סבתי (אזור תל-אביב) בדירה בת 2 חדרים (ללא שותף) פקידה. ללא הורים. עזרתי במשהו? עדי

שלום שלום../images/Emo13.gif

אני אומנם עדיין גרה אצל ההורים,אבל לצאת מהבית זה מן החלום שלי. אני לא כל כך גרה בבית עצמו,אני גרה בחדר שלי,ושאני יוצאת ממנו אני יוצאת החוצה בכלל . עבדתי בכל מיני מקומות מאפשר לי לשלם על כל מיני דברים שונים ודפוקים. אני כמו מגנט צרות צרה אחרי צרה עכשיו התחילה לי הפרעת אכילה אחרי שיצאתי מאיזה מוסד בגלל אובדניות שעדיין יש לי ואני מתחילה להיות סלקטיבית באוזן שמאל. אין לי מה לספר על עצמי אני משוגעת שיודעת להכין נס קפה טעים אני יודעת לארח אנשים טוב -וטוב שאני יודעת את זה גם . ביומיים האחרונים ביליתי זמני בלשתות 3 ליטל של וודקה נקיה מהבוקר עד הערב ככה שאני בזמן זה לא מרגישה טוב כאשר אני כותבת לכם זאת אני יכולה בכלל להצטרף לפורום הזה? אוירה.. אוירה בביתי נחמדה עד שאשכרה נכנסים אליו אנשים. אה והדברים החשובים שצריך לדעת עלי - קוראים לי הדר אני בת 16 ויש לי תשובה על השאלה "מדוע אנחנו כאן" שאלה מאוד דפוקה לטעמי אבל מה לעשות . אני תלמידה,מבחינה טכנית אני על סף העפה. אני מתמחה באמנות,ציור,פיסול,וידאו-ארט,צילום,הדפס,גרפיקה ממוחשבת וכד'. מישומה יש לי מן משהו כפייתי כלפי לגור לבדי אני כל הזמן מחפשת עבודה ודירה אבל קצת קשה לי עם כל העניין לא ממש התבגרתי בקטע של המחוייבות למשהו מה אני יעשה,מצטערת לא מרגישה מחויבת לשום דבר ,אפילו אם זה משהו שיטיב לי. אני גרה בגבולות ת"א ,זה נקרא ת"א אבל טכנית זה נורא על הגבול . היה לי חבר,וגם היתה לי חברה,ועכשיו אין לי כלום כי אני לא רוצה כל כך כלום.. אז אני מקווה שלא שיעממתי אותכם ואם אתם רוצים לחסום אותי זה גם סבבה מעולם לא חסמו אותי כך שזה יהיה חוויה מרגשת ומרתקת למדי!
יום צוף עם חיוך על הפרצוף
הדר

karnaf7

New member
אני גיא

בן 27, לא גר עם ההורים כבר 10 שנים (מתוכן 4 צבא ושנה טיול) סטודנט (מתחיל שנה ב') בבר אילן. הגעתי מרמת הגולן כך שנושא לגור עם ההורים הוא בלתי אפשרי... גר עם שותפה אחת בגבעתיים. השאיפות (המיידיות) שלי בתחום הדיור הן: א. להיפטר מהשותפה (לא אכפת לי להיות זה שהולך אבל אני גם לא עושה צעדים) ב. לחזור לת"א (אמנם יותר זול לגור במקופ בו הכל רחוק אבל גם נורא משעמם) ג. לגור לבד (לצערי לא ריאלי כרגע)

קישקוש

New member
אז הנה, גם אני.

אני בת 25 (ממש תיכף!) וסיימתי להיות סטודנטית לפני שנה וקצת. גרה מזה 8 חודשים מחוץ לבית בדירה מעולה במרכז הארץ (קרית אונו למעוניינים). אני גרה עם עוד שותפה אחת שבקושי נמצאת בדירה, כך שהאוירה לא יכולה להיות לא טובה
הגעתי לדירה הזאת במיקרה לגמרי (חברה שתלשה מספר מהודעה בבר-אילן). זו היתה הדירה הראשונה שראיתי, והתנאים היו כ"כ טובים שלא יכולתי שלא להחליט מהר (אנחנו לא משלמות ארנונה, והדירה מרוהטת כמעט קומפלט!) הממ.. בקיצור- אני מרוצה!

leahle

New member
היי! קישקוק!!!

Good to see you here....
אני רואה שיש התפתחויות חדשות אצלך.... טוב, נדבר עוד במסנג'ר, מצטעת על הפעם האחרונה

newKiticat

New member
אני-מירי

בזמנו ניסתי להרים פורום בשם "עומדים על הרגלים" אבל כנראה מחוסר ניסיון שלי זה לא עלה יפה. בנתיים, החלום הגדול שלי הוא לעוף מהבית. גם ככה אני די עצמאית ומאורגנת ואחראית. מה גם שאני יוצאת בשאלה כך שלחיות רחוק מההורים זה יהיה רק.. לנשום! בנתיים אני מתגייסת עוד פחות מחודש ויודעת שיציאה מהבית תאלץ לחכות. אבל אחרי הצבא, העולם הוא הקונכיה שלי!!!

leahle

New member
היי!

מירי! Good to see you here too...
אני רואה שיש פה הרבה אנשים מוכרים! בהצלחה מירי, בגיוס, ביציאה בשאלה - לחיים, בהכל!! תהיי בקשר!!

tali_le

New member
עכשיו תורי

אני טלי בת 21 עוד מעט עומדת לעזוב את הבית, כבר חתמתי חוזה על דירה בת"א הכניסה ב- 1/9 תוהה בנוגע למציאת עבודה כדי שאני אוכל להחזיק את הדירה (על החודשיים הראשונים ישלמו ההורים) ועל כל מיני דברים קטנים וחשובים שצריך להתעסק בהם בעניין המעבר זהו בערך

הנה אני:)

קודם כל נראה לי אחלה פורום.. טיפה עליי, בן 25 (וחצי) גר ברמת גן, לבד עם פיג'י החתולה, אני שוכר כאן כבר שלוש שנים (איך שהזמן טס כשנהנים). עוד חודש אני מסיים תואר ראשון במנהל עסקים ועובד כמנהל שיווק ברשת אופנה. זהו. נעים להכיר. אה, וקוראים לי עידו:)

למעלה