שרשור היכרות ראשון

ברוכה הבאה!

את רופאה במקרה? כי קוראים לך בדיוק כמו לרופאת נשים שלי...

leahle

New member
היי! גמני פה.... :)

אז ככה....: קוראים לי לאהל'ה, אני סטודנטית בת 20 ומתחילה בקרוב (ספטמבר) את השנה השלישית שלי בלימודים, מה שאומר שאני כבר שנתיים מחוץ לבית! אבל הסיפור שלי קצת שונה, הרוב פה יצאו מהבית ועברו לגור לבד, אני עברתי לגור אצל דודים שגרים קרוב לאיזור הלימודים שלי (יותר זול...). וחופשות וכאלה אני עדיין מבלה לרוב בבית - אי שם בצפון... אבל אין ספק שהיום אני הרבה יותר בבעלות עצמי, וזה צעד ענק, אבל שווה, למדתי הרבה על עצמי ועל החיים. ובינתיים אני מחפשת עבודה ומקום מגורים נורמלי לשנה הבאה.... ............................................. זהו, נעים מאוד......
.............................................

את מעלה סוגיה מעניינת

חברים - אם הייתה לכם אפשרות לגור אצל קרובי משפחה סמוך למקום בו בחרתם ללמוד/לעבוד/מה שרלוונטי מבחינתכם, האם הייתם שמחים או מעדיפים דירה משלכם? אני הייתי מעדיפה דירה משלי, כי אני לא רואה הבדל משמעותי בין לגור עם דודה לבין לגור עם ההורים. בשתי האופציות אין פרטיות...

leahle

New member
ברור!

שהייתי מעדיפה ושמחה לדירה משלי, בעצם מי לא היה מעדיף?!?! אבל.... ההוצאות הכספיות הם גדולות ועד השנה למדתי יום יום, חמישה ימים בשבוע, ככה שעבודה עם רווחים גם לא הייתה שייכת, ובאמצע הייתי 7 חודשים בחו"ל, ככה שנאלצים לחיות עם מה שיש. ויש הבדל ענק עדיין בין לגור עם דודה לבין לגור עם אבא ואמא, עדיין אני מנהלת את החיים שלי, במיוחד שמדובר בדודים שהילדים שלהם כבר נשואים ויש בעיקר גדולים פה, יש לי את החדר שלי, את כל הפרטיות שלי, זה לא מושלם, אבל זה יותר טוב מכולם. ובינתיים אני מחפשת עבודה לשנה הבאה, אם אני אמצא, אני אוכל לעבור לגור לבד, אבל ממש לבד, יש לי אופציה של השכרת דירה קטנטנה, אבל בלי יכולת כלכלית, שומדבר לא שייך!

leahle

New member
ואם כבר מעלים...

לדעתי כל הודעה כזאת בנפרד שווה שירוש שלם, אבל נתחיל פה, תמיד אפשר לפתוח שירוש חדש:)) איך מוצאים עבודה נורמלית, כשעדיין נמצאים בשלב הלימודים, אין תעודה ביד (לעת עתה) ואין שבוע שלם פנוי (בכל זאת, לימודים) מה עושים? נשאר רק מלצרות וכאלה? תנו עצות! אני מתה למצוא עבודה נורמלית! אני לא יודעת מאיפה להתחיל....

בקשר לשרשור הזה

השרשור הזה נועד במקור לכך שאנשים יציגו את עצמם קצת, וזה בתורו יעודד אותם להשתתף בדיונים אחרים. זה אחלה לפתוח דיונים בנושאים אחרים, אבל לא כדאי לעשות את זה מתחת לשרשור הזה, אלא תחת הודעה נפרדת, פשוט כדי שיהיה קל יותר להתמצא.

דירה משלי

אצל קרוב משפחה אני יחוש "מתעלקת" ולא נעים ולא מרגישים בבית ובכל זאת יש "פיקוח" זה איכסה משני הצדדים

הייי

אני בת 23 כבר חודשיים, ואני לומדת בלשנות וספרות כללית באת"א. אני עוברת השבוע דירה עם שותף ומחזיקה אצבעות שהשנה הזאת תהיה כיפית ופוריה. בהצלחה לכולנו.

dvoranet

New member
שלום

אני כבר 4 שנים עם רגל אחת בחוץ (כלומר מאז סיום התיכון) כלומר היתי במדרשה- זה בתנאי פנימיה, צבא, ומעונות....

למעלה