שרשור היכרות ראשון

עמית22

New member
שלום לכולם

אני עמית, בן 24. לפני 4 חודשים חזרתי מטיול של 11 חודשים במזרח. מחר אני יוצא מבית ההורים ונכנס לדירה שלי בפלורנטין שאותה אני שוכר עם שותפה. אני לומד כרגע לפסיכומטרי של אוקטובר ומתכנן להתחיל ללמוד באוניברסיטה שנה הבאה, כשלפני זה אני רוצה לבקר את הודו לאיזה חודשיים שלושה. מדהים איך הפורום הזה נפתח בדיוק כשאני עובר, ממש כיף

טוב, גמני

אני בת 27 סיימתי עכשיו תואר ראשון מקווה לעבור בעוד חודשיים שלושה כנראה עם שותפה או לבד העדיפות היא לבד, אבל זה לא ממש ריאלי כי יש לי לשלם על הלימודים עד 2003פחות. אתם קולטים שיתכן ואתחיל תואר שני ועדיין אשלם על הראשון
(מי אמר רק בישראל?) בכל אופן נעים להכיר

WhiteBear

New member
אני בן 23, קוראים לי טל.

בסיכום: אני לומד לקבל את העולם כפי שהוא ומחפש לגלות מה המקום שלי בתוכו. אני מאורס עם אישה מדהימה, אותה אני אוהב (ובה אני בוטח) יותר משאני יכול לאהוב כל בת זוג אחרת עלי אדמות. אני מקדש פיסה קטנה מעצמי ללימוד טאי צ'י. ואני גם מדריך ילדים בגן המדע, איש מחשבים במרפאות אריאל. ואיכשהו, איכשהו, מנסה להמשיך את התואר שלי בסטטיסטיקה חקר ביצועים ופילוסופיה של המדע. אני יודע שזה נישמע מעניין והרבה - אבל אני בסף הכול עושה מה שאפשר, ומפזר את זה לאורך הזמן ביממה שיש לי (ועדיין מוצא יותר מידי זמן לבזבז על שטויות - כמו שיטוט באינטרנט, כך שיש עוד הרבה מה ללמוד
) אני גם חמוד, שונה ויש אומרים שובה לב - תלוי את מי שואלים, ומתי הוא הכיר אותי... אני גם מנסה להיות צנוע, אבל זה קשה אחרי שיחה לחו"ל עם זוגתי... אין אפס, איך מישהו שטנקה (זוגתי) בחרה אותו, יכול שלא להיות חמוד ?? טל.

גמני ../images/Emo82.gif

אני בת 19 כמעט. בדיוק מתחילה לעבוד, ומקווה לעבור כבר עוד חודשיים שלושה.

אני

18 (תינוקת ממש) לא מתגייסת ושנה הבאה עוברת ללונדון ללמוד עד אז אי כלואה פה בכלוב הבית עם אמא הסטרית שבוחנת כל מה שאני עושה ומי בא אליי ולאן אני הולכת....סיוט

לא היתי קופצת לקנאה כל כך מהר

שאני יתחיל לבכות פה עוד שנה איך אני חיה על מים ולחם ולי בניגוד אליכם אין את האופציה לקחת אוכל מאמא/לחזור בסוף שבוע אם קשה.... אבל זה שווה את זה...אני מקווה

leahle

New member
שווה, שווה!

הייתי 7 חודשים בחו"ל, אומנם מסודרת כלכלית כי באתי מטעם אירגון שרצה אותי וסידר את הקטע הכלכלי. אבל יש משהו ביציאה הטוטאלית מהבית, והשהייה בחו"ל... בהצלחה, אחותי.....

לא ראיתי את השרשור הזה אז

כתבתי כמעט הכל בהודעת ה"היי אני חדשה" (מוזמנים לקרוא) אבל אני אכתוב שוב.. אני בת 19 עוד שבוע בדיוק, טכנית אני עדיין גרה עם ההורים למרות שרוב זמני אני אצל חבר שלי אני נורא רוצה לגור בת"א. ממש לא אוהבת את המקום שאני גרה בו, כל החברים שלי ממקום ליד. חייתי שנה עם חברים בקיבוץ בתנאי פנימיה במכינה קדם צבאית. אז איך זה לגור לא עם ההורים? אני מתה לדעת איך ההרגשה ואיך מסתדרים

גילדורי

New member
אני אתמול חזרתי מהולנד

וגיליתי עכשיו את הפורום הזה. זה קשור כי פשוט התאהבתי בארץ הזאת ואני מתכוון לעבור לעבור לשם לפחות לתקופת הלימודים האקדמיים, כנראה זה גם יהיה קרוב כי אני לא מתגייס...בנתיים... קוראים לי גיל, אני בן 18 ואואוטו עוזב את הבית לשנת הדרכה ביד מרדכי ד"א אני גר בחיפה.

היי

מצטרף לפורום הנהדר הזה אני בעוד כמה חודשים מתכנן לעוף מהבית שלי ולגור לבד... אם מישהו פה מחפש שותף לאזור תלאביב אשמח להכיר אותך. אני אמיר בן 20 קופירייטר (פרסומאי) ואיש שיחה נחמד וזורם....

shlomit03

New member
היי, אני שלומית

בת 22, סטודנטית. עדיין גרה בבית ונמצאת כרגע בהתלבטויות רציניות לגבי שנה הבאה (לעבור, לא לעבור, לעבור...) ככה שמבחינתי הפורום הזה נפתח בדיוק בזמן. למרות שיחסית יש לי את הפרטיות שלי בבית, אני בכל מקרה מרגישה גדולה מידי בשביל לגור עם אבא ואמא, ונראה לי שלמרות הקשיים דירה שווה את הכל. הייתי מעדיפה לחכות לאביר על הסוס הלבן כדי לגור איתו, אבל בינתים לא נראה שהוא עומד להגיע... אז אני מחפשת שותפה, עבודה וכמובן דירה!!! (בסוף בטח אני אשאר בבית מחוסר ברירה. איך משיגים כל כך הרבה כסף בשביל דירה?!)

pitput1

New member
שלום לכולם...

אני רעות, בת 19.. סיימתי שרות צבאי מוקדם מסיבות אישיות.. לא מתחשק לי לפרט יותר מדי.. הרבה בלאגנים עם הצבא.. ועכשיו אני חושבת להתחיל ללמוד תקשורת באזור המרכז ובזה כמובן כלול לעבור לדירה משלי. שאני ממש מחכה לזה דרך אגב.. ממש בא לי לעבור לגור לבד.. וגם לצאת מהחור הזה באמצע המדבר שאני גרה בו כרגע..(ישוב נידח ליד באר שבע..)ובכלל, להרגיש עצמאית, לקבל קצת פרטיות.. אני אשמח להכיר עוד אנשים חדשים.. וד"א זה ממש אחלה פורום.. ותגידו.. מישהו אולי יכול להמליץ לי על מכללה טובה ללימודי תקשורת באזור המרכז..? אני חושבת ללמוד במכללה בנתניה או במכללה למנהל בת"א.. תודה רבה

pitput1

New member
כןן...

אני חושבת שאת מתכוונת למכללה למנהל שיש לה חלק נפרד לתקשורת בת"א, הזכרתי אותה.. אבל תודה בכל מקרה..

שלום, אני יעל

ונראה לי שאני הכי זקנה כאן - בת 34. גרה לבד בבית 2 חדרים במושב במרכז הארץ, עם ארבעה חתולים מתוקים.

למעלה