שרשור יום ראשון

KEEK

Member
ברור. קרן לא טיפשה.

היא יודעת בדיוק מי זאת אתי, אבל היא איתה כי זה טוב לאינטרסים שלה. ואל תשכח שכבר ראינו (כל לילה ב-2) שקרן רעה ומלוכלכת לא פחות ממנה..

Lichy7

New member
לא רק זה

לדעתי גם הניסיון של קרן לדחוף את ליהי לבן, וכל הפרגון המפתיע בקשר המתהווה שלהם, נובע מכך שהיא מודעת לזה שליהי היא אחת מהבחורות שאיתן סימן כבחורות אופציונליות עבורו ולכן היא יודעת שאם ליהי תהיה עם בן, יש אחת פחות בתחרות על לבה של הצנונית. אני לא חושבת שזה נובע מרוע, אלא מהעובדה שהיא נראית מאוד דלוקה על איתן

elvis18

New member
ליהי מסכנה ...

מרחם עלליייה ,היא תקועהבין שתי רשעיות קרן ואתי ,היא עצמה נגררת ונסחבת אחריהן ,היא מתנהגת ככה גם קצת כמוהן כדי להיות אחת מהחבר'ה ,היא הרבה פחות גרועה מהן ,אבל לצערי היא התחברה דווקא איתן ,בגלל איך שהיא נראית ומתלבשת והיא יותר מהפרחות מאשר מהשניות ,ולכן היא תקועה עם שתי רעות ,כולי תקווה שמישהו מהבנים יוציא אותה משמה ..ויסדר לה קצת חבר'ה אחרים כ יליד שתי אלו היא מתבזבזת וכדי להיות איתן היא כל הזמן צריכה להיות ולהראות צד רע שלא בהכרח היא רוצה להראות בטבעי .

Klayhamn

New member
יוני אומר את האמת

קרן מעוורת את עצמה וגם עוד כמה אנשים בפורום

sivan1237

New member
איזה עץ? גם את עיוורת כמו קרן?

היא שמה עליו ידיים והוא לא מעוניין בה. כשהוא שם לה גבולות היא עושה לו פרצופים. את בכלל שומעת את עצמך?

KEEK

Member
סיון, עדי כבר לא אותה עדי...

משהו השתבש שם. היא עושה עצמה אתי וגם היא בנתה לעצמה עולם משלה.

didush100

New member
הוא עושה שרירים עכשיו

שיקח את אתי לשיחה ברבע עיניים ויסגור איתה את הפינה הזאת הוא לא חייב לדבר על זה עם כל הבית. יוני תפס תחת ורוצה לנהל את העניינים שם בעצמו לכן לא מתאים לו שמישהי תתפוס לו את התפקיד הזה

אני מתחילה להעריך את הבלוטה!!!

אומר את האמת על אתי לקרן. שהיא רודה בבנות, שאי אפשר לסמוך עליה או להאמין למילה שיוצאת מהפה שלה. הוא שואל את קרן אם היא עיוורת והיא אומרת ששווה לה לטובת החברות שלה איתה.... תוך כדי שאני כותבת את ההודעה הוא גם אומר שהחום שלה זה בכאילו. אני עוד אתחיל לחבב אותו..

KEEK

Member
אבל למה הוא לא אומר את זה לאתי?

הרי הוא ביקש מאיתן שלא ידיח את אתי בהתחלה, כי הוא רוצה לקחת אותה תחת חסותו, לעזור לה ולטפח אותו. אז אם הוא כן גילה את כל הפאקים האלה למה הוא לא מתעמת איתה?

KEEK

Member
מה זה קשור?

בהתחלה הוא סיפר שהקשר המיוחד שלו עם אתי נובע מזה שהוא רואה בה קצת מעצמו, והוא רוצה לעזור לה ולטפח אותה. אבל ברגע האמת הוא מת מפחד ולא אומר לה מה הוא חושב אז איך זה בדיוק לעזור?

Klayhamn

New member
זה באמת לא ברור

למה הוא לא פשוט בא ואומר לה, ומעדיף לפטפט על זה עם קרן כנראה מפחד. ואני לא בטוח שאפשר להאשים אותו, אנשים נוטים להמנע מסכסוכים בדרך כלל במידת האפשר

KEEK

Member
אבל לו אין מה להפסיד

אני חושב שהבנות מפחדות ממנה הרבה בגלל שכל הבית בטוח שיש לה קהל עצום בחוץ, וזה יכול לגרום להדחה שלהן. אבל יוני שם עד הסוף, ממה הוא כל כך מפחד?

didush100

New member
הוא לא אומר את זה לאתי כי הוא עושה שרירים

רק שהוא עושה את זה בשקט. הוא יוצא הכי קטן שיש וצבוע!!!

Klayhamn

New member
יוני לא טיפש

הוא מבין באנשים, הוא פשוט טיפוס קצת מעצבן אני בניגוד לאחרים פה לא חושב שהדיבורים שלו הם חרטה, הוא פשוט נוטה לפעמים להיסחף בכמויות כנראה... אפשר להגיד את אותם דברים בפחות מילים

למעלה