שרשור מפגש

danduuu

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifבדיחת ארנב, זה היה כה מציק../images/Emo3.gif

נוקיייייייי אני אוהבת אותך המון
פעם אחת הייתה ילדה אילמת,אחת נאנסת פופיק ואחת חולת נפש שיצאו לטיול.. נשמע כמו התחלה של בדיחה גרועה
רק חבל שאלו אנחנו

XDDDDDDDDDDDDDDDDD

תודה לך! תמיד ידעתי שאני בדיחה גרועה של אלוהים
אני אשת אשכולות, אני לא רק נאנסת פופיק אני גם ננשכת ומדוגדגת למוות!

TheImpactBoy

New member
../images/Emo13.gif

היה ממש ממש נחמד לפגוש את כולם, לגלות את הבנות החמודות (בטירוף) של הפורום שלי. דנה
, גל
, נועה
חסרת הקול. חחח => התאהבתי. וכפילת ניקול קידמן
|ריר|. קצת מבאס שהייתי צריך להגיע על מדים ועוד עייף וזוועתי. תסלחו לי הפעם. איתי- ממש נהנתי, אתה איש מעולה!!! גולן- תינוק הפורום, תנגבו לו את החלב!! סתם, אחד החברים הטובים בפורום, הוא יודע שהכל בצחוק. סלובק(?)- איזה ביישן מה קרה לך... איש טוב. היה ממש כיף, תבוא עוד. איך לא היה לך קר עם המכנס הקצר?! סער- בדיחה לא מצחיקה. נקודה. אבל אתה אחלה. תבוא תמיד, ממש כוח גיבוש היית. ואני סוג של גננת חחח
דניאל- כנ"ל, איש טוב. וביישן. אבל חכם (כמו שאמרתי לך כבר) תבוא לכל מפגש... ג'ים- אתה הרבה הרבה הרבה יותר נחמד ממש שחשבתי שתהיה. שזה טוב. קבל פרס כוכב.
קשת- חבל מאוד שלא באת. עידן- כנ"ל, היית חסר. והיו עוד מלא חבר'ה שאני אפילו לא זוכר את השם שלהם... לא במכוון... זה הזיכרון הציפורי שלי. בכל מיקרה נהנתי מאוד.

danduuu

New member
אתה היית?../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

ואתה לא אמרת לי שלום???
בעל בוגד!
סתם רציני! מתי היית?? אתה לא ישבת איתנו בגג!! כי אם כן הייתי יודעת! אין מצב שאתה היית ולא ראיתי!! זה לא פייר

Cold Heritage

New member
את היית, וראיתי אותך, ואת אותי [מן

הסתם XD].. והממ, ראיתי גם את נועה וגולן וכמה ממכם.. פשוט לא ידעתם שזה אני X: הייתי עם חולצת של"ח אפורה, מכנסיים קצרות סנדלים מוזרות ולא מגולח... בטוח ראית אותי X:

Cold Heritage

New member
אממ.. באת עם חולצת פסים אדומה ושחור

ה*.. ראיתי גם את ג'ים בשלב מסויים... התביישתי X: למרות שהבנתי בערך למה לא זיהתם אותי..

danduuu

New member
יש מצב שראיתי ואני לא זוכרת :|

אבל למה לא אמרת שלום או משהו?
אתה בעלי

danduuu

New member
היה כיף אביעד../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif

ואתה עברת התעללות סער גם
הציק לך עם השירים שלו
אה עוד משהו! כשאיבדנו את כולם, אני וגלגל שלי, החלטנו שנמצא אתכם אם נלך בעקבות הגרואולים של סער

XDDDDD

אכן כן, אבל אני ומר נזק שלי לא שומעות טוב, במיוחד כשהייתם בקומה מינוס 4!! אבל לא נורא, יצא לנו לטייל ביחד1

למעלה