אישה היה כיף לראות אותך! :)
I Itay Simons New member 22/12/06 #46 אישה ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif היה כיף לראות אותך!
A A Hilit New member 23/12/06 #63 היה יכול להיות כיף אבל לא מצאתי אתכם אנשים!! הסתובבתי שעות בעזריאלי וחיפשתי אתכם ללא הצלחה! איפה הייתם?! לפחות אתם לא יכולים להגיד שלא הייתי אוף ממש רציתי לפגוש אתכם והיה לי משעמם תחת ולא קיבלתי חיבוקים
היה יכול להיות כיף אבל לא מצאתי אתכם אנשים!! הסתובבתי שעות בעזריאלי וחיפשתי אתכם ללא הצלחה! איפה הייתם?! לפחות אתם לא יכולים להגיד שלא הייתי אוף ממש רציתי לפגוש אתכם והיה לי משעמם תחת ולא קיבלתי חיבוקים
D danduuu New member 23/12/06 #64 אבל אבל אוףףף../images/Emo7.gif אם היה לי את הפלא שלך אנחנו חצי מהזמן היינו בטאוור! ישבנו שם כמו מסכנים וחיכינו לאנשים מהפורום ואפחד לא בא חוץ מאביעד, וכל השאר באו רק אחרי זה לגג ולחניון. אוף חבל שלא ראינו אותך
אבל אבל אוףףף../images/Emo7.gif אם היה לי את הפלא שלך אנחנו חצי מהזמן היינו בטאוור! ישבנו שם כמו מסכנים וחיכינו לאנשים מהפורום ואפחד לא בא חוץ מאביעד, וכל השאר באו רק אחרי זה לגג ולחניון. אוף חבל שלא ראינו אותך
A A Hilit New member 24/12/06 #67 באמת חבל..=\ נו לאנורא.. מפגש הבא עוד 3 חודשים בעזרת ה' [פסח] עד אז יהיו לי טלפונים.. אגב, דניאל [dralan] היה? הוא היחיד שיש לי את המסן שלו
באמת חבל..=\ נו לאנורא.. מפגש הבא עוד 3 חודשים בעזרת ה' [פסח] עד אז יהיו לי טלפונים.. אגב, דניאל [dralan] היה? הוא היחיד שיש לי את המסן שלו
D dralan New member 24/12/06 #69 כן, הייתי אבל זה לא היה עוזר אם לא היה לך פלאפון כלשהו, אני חושב - היה די קשה למצוא את כולם גם ככה
D dralan New member 24/12/06 #71 היה ממש כיף באתי קצת מאוחר אבל זה היה די בזמן שכולם התחילו להתאסף אז לא הפסדתי כלום ^^. היה כיף לפגוש את כולם (כל מי שהגיע, בכל אופן).
היה ממש כיף באתי קצת מאוחר אבל זה היה די בזמן שכולם התחילו להתאסף אז לא הפסדתי כלום ^^. היה כיף לפגוש את כולם (כל מי שהגיע, בכל אופן).