שרשור שבועי

LIly845

Well-known member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifשרשור שבועי../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שיר השבוע מmtv2: שיר השבוע לא מmtv2: להקת השבוע: קליפ השבוע: דיסק השבוע: הפתעת השבוע: ביאוס השבוע: תמונת השבוע:

Luna Sphere

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo196.gif../images/Emo220.gif../images/Emo28.gif

שיר השבוע מM2: אממממ Borders- The Sunshine Underground שיר השבוע לא מMTV2: Brianstorm- Arctic Monkeys להקת השבוע: Mumm Ra, Cold War Kids, The Pigeon Detectives קליפ השבוע: החדש של Gravity's Rainbow וכמובן Never Meant To Hurt You של GS דיסק השבוע: החדש של הרייקס, מקסימו, הורורז, גוד שוז וכו' וכו' יש לי יותר מדי אלבומים לשמוע גם ככה. הפתעת השבוע: לא בדיוק הפתעה, אבל סופסוף הזמנתי את האלבום השני של הארקטיק מאנקיז :) ביאוס השבוע: לא יודעת תמונת השבוע:

t a o t a o

New member
Hardly, mate

ארטיק בטעם מלפפון חמוץ לא ממש עושה לי את זה.הנקודה היתה שכמו שאת לא אוהבת את קייט נאש אני לא אוהבת את המאנקיז אבל אני לא טרחתי להגיב להודעות שהם מוזכרים בהן עם "איכ". אם את לא אוהבת משהו את יכולה להתעלם, אם כל כך חשוב לך שיידעו שאת לא אוהבת אני בטוחה שאת גם יכולה לנסח את זה בצורה קצת יותר מכובדת מ"איכ קייט נאש", את הרי מכירה את כל הסלאנג הבריטי המאאאאאאאאאגניב הזה, כן? Whatever floats the dead body in the river Severn, mate.

../images/Emo189.gif

שיר השבוע מmtv2: Bily Talent - Fallen Leaves אני מניח? שיר השבוע לא מmtv2: הרבה. להקת השבוע: הרבה. קליפ השבוע: I don't love you. דיסק השבוע: אא.. המון. טוב הנה 3. Myths of the Near Future. Dangerous And Moving. מטרופולין. הפתעת השבוע:
ביאוס השבוע:
תמונת השבוע:

M a a y a n K

New member
../images/Emo221.gif

שיר השבוע מHang Me Up To Dry-Cold War Kids:mtv2 שיר השבוע לא מBlackfield-lullaby:mtv2 להקת השבוע: Klaxons קליפ השבוע: המממ...אין דיסק השבוע:Myths Of The Near Future-Klaxons הפתעת השבוע: שהראל סקעת הוא זמר השנה!!! שיואוווו!!! סתם...חחח...הקליפ החדש של MCR אני מניחה... ביאוס השבוע: שאת ברצלונה אני אראה רק בחלומות...
תמונת השבוע:-

GoldenBabe

New member
בסט פרינדס אקס פרינדס ../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

טיל דה אנדדדד בטר אוף אס לאברס אנד נוט דה אדר וואי אראונדדדדד
שיר השבוע מmtv2: ..... רובי?? שיר השבוע לא מmtv2: - להקת השבוע: פוב, פאניק! קליפ השבוע: Lying is the most fun... - Panic! at the disco I don't love you - MCR דיסק השבוע: Infinity on high - FOB פאק כ"כ חרשתי עליו XD הפתעת השבוע: בסט פורים אווררררררר
, מפגש פאניק!, הדיסק החדש של פוב+הדיסק של TBS ביאוס השבוע: מבחן בצרפתית, 40 בספרות
, המורה לספורט בשמירת הריון והביאו מורה מחליפה מהגיהינום! תמונת השבוע: היא כ"כ יפה;;

GoldenBabe

New member
אופס בקליפ השבוע../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

Build god, then we'll talk - P!ATD
ועוד הפתעת השבוע שלפאניק! יש קליפ חדש XD

CitizenErased

New member
../images/Emo6.gif

שיר השבוע מmtv2: אמממממ Muse - Invincible (נו זה היה ברור!) שיר השבוע לא מmtv2: אני חורשת על האימ-אימא של Blur.. בעיקר על השיר Tender להקת השבוע: בלרררר קליפ השבוע: MCR - I Don't Love You. יאללה, שיתחילו לחרוש עליו בערוץ דיסק השבוע: Sean Lennon - Friendly Fire, כי אשכרה קניתי הפתעת השבוע: שרדתי את השבוע!! וראיתי את טל מוסרי!! *סוגדת* ביאוס השבוע: אינקובוס לא נחמדים. תמונת השבוע: הנה

sapir lee

New member
יואו!

החתול! לחברה שלי יש כזאת חתולה והיא תמיד נראית ככה שרוחצים אותה...חחחחח ,זה החתול שלך? אני רואה שאהבת את הקליפ של MCR! טוב איך אפשר שלא...

למעלה