שרשור שבועי

CitizenErased

New member
הוא יפה

בעיקר יחסית לFLW החסר פואנטה הזה חח והחתול לא שלי חחחחח הוא פשוט הצחיק אותי חבל על הזמן חח החתולות שלי יותר יפות.. טוב, אחת מהן מהממממממת חח אני צריכה להעביר תמונות שלהן למחשב באמת

CitizenErased

New member
2 ../images/Emo13.gif

ניקול הכוסית ודושקה... יש לי גם 2 כלבים, תוכי ודגים חח

sapir lee

New member
מגניב

איזה כיף לך, ממש בא לי איזה כלב או חתול, אבל לאמא לא בא :/ באסה

LIly845

Well-known member
גם אני חרשתי בשבוע הזה על בלר

ובכלל על כל הבריטפופ בטיול השנתי(המעצבן)שהיה לי... שמעתי את parklife וילדה אחת אותרת לי שזה שיר מכוער..אחרי כמה דקות זה עבר ל song 2 והיא אומרת שהיא מאוד אוהבת את השיר :-\

sapir lee

New member
שלי

שיר השבוע מmtv2: 30STM - atteck שיר השבוע לא מmtv2 evanescence - where will you go להקת השבוע: Evanescence קליפ השבוע: MCR - i dont love you כזה יפההההההה דיסק השבוע: אין הפתעת השבוע: משהו שלירון אמרה לי במפגש MCR
ביאוס השבוע: חברה שלי ואח שלה נכשלו בטסט אתמול
תמונת השבוע: גררררר

chronophobia

New member
You're My Shooting Star../images/Emo101.gif

שיר השבוע מmtv2: אמממ.....אין. שיר השבוע לא מmtv2: Jamie Cullum - Everlasting Love Michael Buble - Home Christina Aguilera - Slow Down Baby Avril Lavigne - Girlfriend Ait Traffic - Shooting Star להקת השבוע: Ait Traffic קליפ השבוע: mcr - I don't love you דיסק השבוע: - הפתעת השבוע: אממ...אממממ.....אה! 88 במתמטיקה. ביאוס השבוע: אין תמונת השבוע:

BabyShambles

New member
הו! דארלינג.

שיר השבוע מmtv2:סמי מנטל של ביפי קלירו. אווה וכל מיני של ליידי סוברג'ין ומלא של פרנץ פרידננד. וכמעט שכחתי, גרייס קלי של מיקה. שיר השבוע לא מmtv2:אוווה, יותר מדי>< יותר מדי של הביטלס זתומרת. להקת השבוע:הביטלס כמובן
וביפי קלירו.
קליפ השבוע:Something של הביטלס. דיסק השבוע:Abbey Road וSgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band. שניהם של הביטלס. הפתעת השבוע:לי ולרינגו סטאר יש אותו תאריך יומולדת!111 [והשנה התאריך הזה ממש מגניב!] ביאוס השבוע:מחר הופעה של שון ואני לא הולכת;; תמונת השבוע:אין לי משהו אחר לשים

orw93

New member
../images/Emo205.gif

שיר השבוע מmtv2:אין שיר השבוע לא מmtv2: כל מיני של אינקובס ושייגעצ להקת השבוע: אינקובס ושייגעצ קליפ השבוע: הוידאו של megalomaniac מההופעה דיסק השבוע: - הפתעת השבוע: זה לא היתה הפתעהXDההופעה של אינקובס ביאוס השבוע: נגמרה ההופעה?XD תמונת השבוע:

PATD

New member
איזה פורים כיף היהההה DDDD:

שיר השבוע מmtv2: read my mind- the killers famouse last words- mcr שיר השבוע לא מmtv2: i dont love you- mcr [עדיין
] כל the fray כל patd להקת השבוע:|סדגש the fray patd mcr קליפ השבוע: ברוווווווווווור שהחדש של מכר! חרשתי את האמא שלו..
אני מתה עליו הוא כזה מרגש
וג'רארד הוא כזה סקס
דיסק השבוע: של דה פריי הפתעת השבוע: אמממ עבר המבחן במתמטיקה! יה בייבי!!
היה ממש כיף במפגש ישרא וזה
שמישהו יכיר לי מישם איזה מישו שווה
ביאוס השבוע: החרישה למבחן במתמטיקה. בעעע
תמונת השבוע:
התמונת תצוגה שלי במסנגר

PATD

New member
אה וכמובן שהקליפ החדש של פאניק!!!

XDDDD עכשיו חפרתי לחברה שלי שנה על מה זה.. חחח

Height Down

New member
../images/Emo95.gif

שיר השבוע מmtv2: כל מה שהיה גם שבוע שעבר.
שיר השבוע לא מmtv2: הרבה.
להקת השבוע: הביטלס *מגלגלת עיניים*
קליפ השבוע:
דיסק השבוע:
הפתעת השבוע: 91 בפיזיקה ^_^
ביאוס השבוע:
תמונת השבוע: הודגש באמצעות מדגישומטיק

MirrorGirl

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo210.gif

שיר השבוע מmtv2: איי רייט סינס [עדין מראים אותו!!
] שיר השבוע לא מmtv2: אינלי כוח לכתוב להקת השבוע: האת'ורן הייטס
קליפ השבוע: IDLY ובילד גאד דיסק השבוע: אין הפתעת השבוע: שהמפגש היה כיף למרות שהגג היה סגור, וטיול שנתי לאילת
ביאוס השבוע: שהטיול התקצר, היה אמור להיות 3 ימים ובסוף היה יומיים >< תמונת השבוע: 'ני D:

Moldy Peach

New member
../images/Emo203.gif

שיר השבוע מKings Of Leon - On Call :mtv2 שיר השבוע לא מHowie Beck - Reptilia (The Strokes Cover) :mtv2 גירסה אקוסטית, מי היה מנחש שזה ישמע טוב? להקת השבוע: CSS קליפ השבוע: On Call של הקינגס. אני אהבתי. הוא מזכיר לי את הartwork של FIRST IMPRESSIONS של הסטרוקס. דיסק השבוע: אממ אין הפתעת השבוע: ביטולים שונים, שבאמת לא היו יכולים לבוא בזמן טוב יותר. ביאוס השבוע: חולה. תמונת השבוע: -

למעלה