שרשור שבועי

Wild Eye Joker

New member
קיי.

שיר השבוע מmtv2: ממ של בילי טלנט..fallen leaves שיר השבוע לא מmtv2: ממ Anthem of our dying day- story of the year להקת השבוע: MCR
קליפ השבוע: IDLY- MCR דיסק השבוע: הרבה. הפתעת השבוע: הקליפ החדש של פאניק. ביאוס השבוע: הקליפ החדש של פאניק תמונת השבוע: הרי.

Fragile Dream

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo11.gif

שיר השבוע מmtv2:אין. שיר השבוע לא מmtv2: Pink floyd - is there anybody out there HIM - for you HIM - the funeral of hearts [כי חברה שלי כ"כ חרשה לי עליו.
] Dream theater - the root of all evil Dream theater - home Placebo - song to say goodbye The used - yesterday's feelings The beatles - sexy sadie AFI - 37mm Fall out boy - golden King crimson - i talk to the wind [כן, אני יודעת שזה הרבה. פשוט שמעתי המון מוזיקה השבוע >,<] להקת השבוע:HIM, פינק פלויד, דרים ת'יאטר. קליפ השבוע: HIM - the funeral of hearts HIM - killing loneliness The used - buried myself alive. דיסק השבוע: Dream theater - scenes form a memory The beatles - the white album Placebo - meds. הפתעת השבוע:אמפי חדש^^, 98 באנגלית ו96 בספרות. :] ביאוס השבוע:אין. תמונת השבוע:
.

Rose131

New member
פור יו זה שיר יפה../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif

וילה זה יפה

../images/Emo192.gif

שיר השבוע מmtv2: The Gossip - Standing In The Way Of Control שיר השבוע לא מmtv2: Siddharta - My Dice להקת השבוע: Flyleaf קליפ השבוע: Paramore - Emergency דיסק השבוע: Distorted - Memorial הפתעת השבוע: שהז'ניקית המעפנה מהבצפר שלי באה לחברה שלי ושאלה אותה ''תגידי הם שונאים אותי כי אני וואנבי?'' ביאוס השבוע: הפורימון היה מעפן ולא היו פיצות תמונת השבוע:

Gadook

New member
נארף.

שיר השבוע מmtv2: The Pigeon Detectives- romantic type שיר השבוע לא מmtv2: Sting-de da da da להקת השבוע: FOB קליפ השבוע: Biffy Clyro- Saturday Superhouse דיסק השבוע: Sandi Thom- smile... it confuses people הפתעת השבוע: המסיבה אתמול. ביאוס השבוע: יונ. תמונת השבוע: חהחה מאיה הקטינה לי

Xx Moriko xX

New member
this has been said so many times

that im not sure if it matters |חרשתי| שיר השבוע מmtv2: the borders - the sunshine underground ככה כותבים?!
שיר השבוע לא מmtv2: XO ו- GBLOGBD [איזה קיצור XD] להקת השבוע: פוב !
קליפ השבוע: החדש של מכר! דיסק השבוע: IOH ו- sam's town למרות שלא שמעתי אותו מספיק.. הפתעת השבוע: שינויי מצב רוח מוזרים שלי XD ו-100 בהיסטוריה ^__^ ביאוס השבוע: 55 במת'
עכשיו המורה שונאת אותי כי לא הבאתי 100 ! יאי ! -,- תמונת השבוע: תמונה כ"כ טובה שלהם!

GoldenBabe

New member
החתימה שלך ../images/Emo99.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

אחד הציטוטים שאני יותר אוהבת
כיף לצעוק איתו את זה XD את ממש אוהבת פוב, אה? ^^

Xx Moriko xX

New member
יאי סוף סוף מישהו עם טעם טוב ../images/Emo3.gif

כן , כ"כ !
הדבקתי כמעט את כל החברות שלי + בני דודים + אבא שלי
[כן, הוא חושב שהם טובים!] אני מכורה

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif היי גם אני! XD

חחחחחח יוו גם אח שלי [13] ואבא שלי אוהבים אותם עכשיו.. וחורשים עליהם! ואחותי הקטנה [בת 5 וחצי] אוהבת את הקליפים שלהם XD ההורים שלי אוהבים לעבוד עלי וכזה אומרים "שמענו ברדיו שפול אאוט בוי באים לארץ" "מה?!?!?!@?@#?#%?" "כן.. אמרו" "מה פתאום.. זה אינקובוס היו בארץ..." ~עצובה~ חחח ואני יודעת על פוב פשוט הכל!! הכל! חוץ מתאריכי לידה בעל פה XD הוסיפינה אותי גם >< [email protected]

Xx Moriko xX

New member
ואם לא בא לי להוסיף?! ../images/Emo98.gif

חה! סתם;; אני אוסיף את שתיכן יותר מאוחר , אנ'לא במחשב שלי..
המשפחות של היום נהיות יותר ויותר 'גזעיות'!!!!!! [
] אה וגם אחים שלי כל הזמן חושבים שכל להקה זה פוב [הם דפוקים.
] ותמיד שמשמיעים את פאניק הם אומרים "הי מור!!! שמעתי היום את פוב ברדיו !! $#%@#$!" ואני כזה: "מה?! אזה שיר? " "נו;; זה עם החתונה.." [כן, הם ראו ת'קליפ XD] שיואו %^$^$^#$%^@$@# יש אייקונים חדשים! ~ של פסח!!
נמ.. כן >< אני צריכה להרגע ולהפסיק לחפור *__*

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif לא הייתי בבית ועכשיו אישרתי

יווו נסענו לחגוג לאח שלי [13] יומולדת במסעדה ופתאום האח הקטן יותר [2.5] צועק "פאניק אל הדיסקו! פאניק אל הדיסקו" ואנחנו נשפכים XDD אהה וגם האחים שלי הממש קטנים מכירים את איי רייט סינס כשיר החתונה.. הם ראו אותו איתי לפני שנה וקצת XD טוב.. יותר מידי חפירות כאן. צריך לעבור למסנ.

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo122.gif פיספסתי אותך..

אבל דיברתי עם הגר ! והיא חמודה [: "פאניק אל דה דיסקו "XD הוא רק בן 2.5 ! מה עשית לילד?! ואהמ רק שלא תראי להם את בילד גאד אהמ. אני לא בטוחה שהם יבינו את המשמעות העמוקה
** וכאן אמורה להסתים החפירה העמוקה וכדאי שנעבור למסן >< **. [סליחה מראש.]

Rose131

New member
../images/Emo211.gif

שיר השבוע מmtv2:כלמיני. שיר השבוע לא מmtv2:Heaven help us- MCR להקת השבוע:MCR קליפ השבוע:אי דונט לאב יו אני מניחה. דיסק השבוע:3 צ'ירס הפתעת השבוע:המבחן במתמטיקה היה קל מהצפוי ביאוס השבוע:מבחן במתמטיקה תמונת השבוע:איןליכוח.

milkofamnesia

New member
no money is harmed

שיר השבוע מmtv2: cold war kids - hang me out to dry שיר השבוע לא מmtv2: RATM - sleep now in the fire להקת השבוע: RATM קליפ השבוע: sway - products דיסק השבוע: aweekend in the city הפתעת השבוע: הייתי צריך להעביר סדנה למיעת כעס אצל תלמידים בכיתה ח' בבצפר שלי ואשכרה היה כיף ביאוס השבוע: הגעתי למפגש ואף אחד לא היה! :(

למעלה