שרשור שבועי

LIly845

Well-known member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifשרשור שבועי../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שיר השבוע מmtv2: שיר השבוע לא מmtv2: להקת השבוע: קליפ השבוע: דיסק השבוע: הפתעת השבוע: ביאוס השבוע: תמונת השבוע:

@##@#^&#I*%^$#$*

שיר השבוע מmtv2: Madina Lake - House Of Cards שיר השבוע לא מmtv2: Escape The Fate - Cellar Door להקת השבוע: Breaking Benjamin קליפ השבוע:30 Seconds To Mars - Attack דיסק השבוע: Funeral For A Friend הפתעת השבוע: - ביאוס השבוע: הגשם הזה בעע תמונת השבוע:

orw93

New member
../images/Emo205.gif

שיר השבוע מmtv2:אוור ולוסיטי של מקסימו פארק. לא רוצה לכתוב בטעויות. שיר השבוע לא מmtv2: כל מיני של אינקובוס להקת השבוע: אינקובוס קליפ השבוע: I Don't Love You-My Chemical Romance דיסק השבוע: A Crow Left of the Murder Fungus Amongus Light Grenades Make yourself Morning View S.C.I.E.N.C.E ------------------- Incubus הפתעת השבוע: My "best" friends ביאוס השבוע: חולה תמונת השבוע:

oshriti123

New member
ני~!

קצת נעלמתי מהפורום בזמן האחרון-.- שיר השבוע מmtv2: Brand New - Sic Transit Gloria... Glory Fades שהיה בפל אאוט בוי טייקינג אובר:) Famous_Last_Words_-_My_Chemical_Romance שיר השבוע לא מmtv2: Goo Goo Dolls - Iris 3 Doors Down - Landing In London - אין לי מושג אם הוא בערוץ או לא.. להקת השבוע: פל אאוט בוי
, לוסטפרופטס
וTBS
קליפ השבוע: Brand New - Sic Transit Gloria... Glory Fades קליפ מעולה
. דיסק השבוע: החדש של פוב. 3> הפתעת השבוע: הצלחתי למכר כמה חברות שלי לפוב ולוסטפרופטס XD ביאוס השבוע: לא לכאן): תמונת השבוע: לול!

lestatgirl

New member
../images/Emo152.gif

שיר השבוע מmtv2:המגרפות - רקדנו ביחד שיר השבוע לא מmtv2:המגרפות - ספר פתוח, קלאקסונס 2 רסיברס להקת השבוע:נו המגרפות, ירד גשם כל השבוע מה חשבתם שאני לא יעסוק קצת בגינון קליפ השבוע:הקשת של הכוח המשיכה דיסק השבוע:תלכוד\תשחרר את הטריגר המסויים שגרם להלוויה של המיתוסים של העתיד (עציץ
) הקרוב בסוף השבוע בעיר.. מה באמת יש דיסק כזה.. הפתעת השבוע:גשםםםםםםםםםםםםםםםםם, ג'יימי אוהב חלומי LOL ואלבום חדש של המגרפות בדיוק כשהייתי צריכה אותו. ו100 במגן בע"פ באנגלית ביאוס השבוע:לא הלכתי לבצפר כמעט שבוע ויש לי פול מבחנים וחומר להשלים תמונת השבוע:התמונה שעל העטיפה של תפוס\שחרר את המגרפה. יש גם חולצה של זה, אני פשוט מתה על התמונה הזו

CitizenErased

New member
../images/Emo9.gif

שיר השבוע מmtv2: אמממ Invincible שיר השבוע לא מmtv2: בעע יותר מדי. טוב נו Blur - Tender (זה היה גם שבוע שעבר לא? חח) להקת השבוע: בלר (כמו שבוע שעבר) קליפ השבוע: MCR - IDLY (שוב כמו שבוע שעבר) דיסק השבוע: Best of Blur הפתעת השבוע: אין ביאוס השבוע: סן פרנסיסקו פיכס תמונת השבוע: הנה...

ג'סט לייק דאט דיי../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שיר השבוע מmtv2: בילד גאד - פאניק! שיר השבוע לא מmtv2: Make me high - Star Tattooed להקת השבוע: פוב, פאניק! קליפ השבוע: בילד גאד - פאניק! דיסק השבוע: פוב, לוסטפרופטס הפתעת השבוע: עוד מעט אצל יאנה עם שחר 3> ביאוס השבוע: המנהלת חט"ב יצאה כ"כ כלבה, המורה שלנו לאנגלית עזבה;; תמונת השבוע: סוג של
למי שרואה הירוס לפי קצב יס |מתה| מיילו

GaIi4697

New member
אז נמ..../images/Emo58.gif להירוס מעלי וזהXDD

נו הגר באמת את אמורה לכתוב בכותרת-__-"

CitizenErased

New member
לא ממש ספוילר...

כי אין להם מושג מה הולך בתמונה הזאת חח אאאהחחחח הירוס

CitizenErased

New member
אז תראה כבר את הפרקים הבאים חח

אני בפרק 18 ולעזאזל איתם עד שיהיה פרק 19

../images/Emo45.gif כנ"ל../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

עשיתי שבוע מרתון ראיתי הכל XD סעמק איתם מה זה הפגרה הארוכה הזאת?!
פיטרררררררררררר;; ה..ה..פונייייייי;; אני ארביץ לסיילר! כע!

אני אגיד לאבא שלי להביא...!!

הייתי בטוח ש12 זה הכי רחוק שיש! יו אני מאושר עכשיו חחח

sapir lee

New member
אני

שיר השבוע מmtv2 : יש כמה- 30STM- The Kill Korn Feat. Amy Lee- Freak On A Leash Muse - Invincible שיר השבוע לא מmtv2: MCR - Mama 30STM - The Fantasy להקת השבוע? 30STM קליפ השבוע? MCR -IDLY דיסק השבוע? 30STM - A Beautiful Lie הפתעת השבוע? שאנטיגונה ירד במיקוד בספרות? חח אין משהו מיוחד ביאוס השבוע? אממ אין משהו תמונת השבוע: >>

למעלה