שרשור שבועי

די. ../images/Emo115.gif

אני לא יודעת מה להגידX: ג'רארד נראה לי כמו פעם..אבל פראנקי באמת לא יודעת..הוא נראה לי מוזר כזה.. אז די הנחתי שזה מפעםX>< פאק.ס'מוזר.

weeee^^ ../images/Emo115.gif

שיר השבוע מmtv2: I still remember-bloc party נראהלי שיר השבוע לא מmtv2: Bitter For Sweet-Blaqk Audio
|מרייר| להקת השבוע: Blaqk Audio AFI קליפ השבוע: ע"ע שיר השבוע מM|2 דיסק השבוע: under my skin[?]-Avril Lavigne><מוכחש. הפתעת השבוע: שומדבר מפתיע. ביאוס השבוע: =\ תמונת השבוע:המצלמה החדשה שלי

נממממ

שיר השבוע מאםטיוי2 : Brianstorm - ארקטיק מאנקיז. שיר השבוע לא מאםטיוי2: A CERTAIN ROMANCE - ארקטיק מאנקיז. להקת השבוע: ארקטיק מאנקיז. קליפ השבוע: הקליפ החדש של מיי כמיקל רומנס. דיסק השבוע: .................... הפתעת השבוע: יציאת הסינגל החדש של AM. ביאוס השבוע: נמנמ... תמונת השבוע: ספר מחזור! עוד שבוע מסיימים ללמוד!!

Gadook

New member
דאמ, אתה ממש ממש דומה לידיד שלי.

בצורה מלחיצה! יש מצב שככה הוא יראה עוד שנתיים.. AM

Gadook

New member
גשם וערב בנות.

שיר השבוע מmtv2: The fratellis- For the girl שיר השבוע לא מmtv2: The fray- over my head להקת השבוע: The Fray קליפ השבוע: AM- Leave before the light דיסק השבוע: Incubus- Light Grenades הפתעת השבוע: נעם
ביאוס השבוע: המיקוד, אלוהים אדירים המיקוד.. תמונת השבוע: 1, 2, וחצי אנחנו שלישיה

Moldy Peach

New member
../images/Emo108.gif

שיר השבוע מOn Call :mtv2 ו-Brianstorm שיר השבוע לא מmtv2: הו הרבה קינגס, נגיד Milk. להקת השבוע: Kings Of Leon קליפ השבוע: KOL live aol sessions דיסק השבוע: KOL - Because of The Times ו- Arcade Fire - Neon Bible הפתעת השבוע: לא הפתעה אבל ההופעה של רג'ינה
, אה והגשם/ברד וכל זה.. ביאוס השבוע: אני חולה יותר מדיי זמןןן. זה כבר עבר את שלב הביאוס, זה נהיה טרגי ממש. תמונת השבוע:

בא לי שלג!!!

שיר השבוע מmtv2: MCR - Famous Last Words שיר השבוע לא מmtv2: Abed - Cement Battlelore - Swords Song להקת השבוע: Battlelore Bleeding Through קליפ השבוע: Kill to believe ו- Love In Slow Motion של Bleeding Through (כי קליפים בהמשכים זה הכי אחי!) דיסק השבוע: Battlelore - Swords Song הפתעת השבוע: המתכונת עברה יותר טוב ממה שחשבתי ביאוס השבוע: לא הלך לי טוב בבגרות תמונת השבוע: תודו שזה מצחיק

MoonyAvFreak

New member
chaching

שיר השבוע מmtv2:הרממ the prayer - bloc party התחלתי לשמוע אותם..לא רע.. חח שיר השבוע לא מmtv2: נממ..gone so young - amber pacific זה מזכיר לי מישהו להקת השבוע:אין קליפ השבוע: אולי...הממ...DIG של אינקבוס. הקליפ הלא מצוייר.. דיסק השבוע:נממ BOYS LIKE GIRLS שקנו לי הפתעת השבוע:אסור לי לספר חח ביאוס השבוע:שההפתעה יכולה גם להיות שלילית. תמונת השבוע:אני וחברהשלי

yaelrs

New member
../images/Emo192.gif

שיר השבוע מmtv2: MCR - I Dont Love You שיר השבוע לא מmtv2: Queen - Who wants to Live Forever להקת השבוע: - קליפ השבוע: נו, IDLY דיסק השבוע: 30Second To Mars Self Titled הפתעת השבוע: - ביאוס השבוע: - תמונת השבוע:

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

שיר השבוע מmtv2: הקליפ החדש של פאניק. שיר השבוע לא מmtv2: הרבה קסקדה וboys like girls Papa Roach - Forever
להקת השבוע: פוב ובויז ליק גירלז. קליפ השבוע: פאניקXD דיסק השבוע: קסקדה. הפתעת השבוע: שביתה P: ביאוס השבוע: השביתה הייתה רק יום אחד XD ונגמר לי כל הכסף בת"א חחחח תמונת השבוע: איןליכוח.

nesta girl

New member
פו ופי!../images/Emo163.gif

שיר השבוע מ IDLY - MCR :mtv2 שיר השבוע לא מ mtv2: האנדסום - היוזד להקת השבוע: מכר..? קליפ השבוע: IDLY - MCR דיסק השבוע: נמ.ליודעת הפתעת השבוע: ditto ביאוס השבוע: יום רביעי כולו התחרבש לו =\ תמונת השבוע: אינליכוח

Wild Eye Joker

New member
שבוע טוב../images/Emo13.gif

שיר השבוע מmtv2: I Dont Love You- MCR שיר השבוע לא מmtv2: Adjustment- Smile empty soul להקת השבוע: My Chemical Romance כרגיל קליפ השבוע: IDLY
דיסק השבוע: Phobia- Breaking Benjamin הפתעת השבוע: לא דעת. ביאוס השבוע: שיש הופעה של MCR איפה שבנדוד שלי גר והוא אפילו לא אוהב אותם;[ לא פייר. תמונת השבוע:

Rose131

New member
אז תיסעי לאיפה שבנדוד של גר../images/Emo12.gif

אני בטוחה שזה *רק* כמה אלפי שקליםXD

למעלה