שרשור שבועי

dandiT

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע מmtv2: שכחתי איך קוראים לשיר
(תמיד רציתי לעשות את הסמילי הזה
) שיר השבוע לא מmtv2: HIM - Right here in my arms HIM - Endless dark HIM - Soul on fire להקת השבוע: HIM (מפתיע
) קליפ השבוע:- דיסק השבוע: HIM - Love metal HIM - Razorblade romance הפתעת השבוע: אממ.. לודעת.. ביאוס השבוע: חתול שלי מת
תמונת השבוע: ארר

milkofamnesia

New member
../images/Emo66.gif

שיר השבוע מmtv2: we danced together שיר השבוע לא מmtv2: atmosphere - god loves ugly להקת השבוע: kings of leon קליפ השבוע: wendanced together דיסק השבוע: silent alarm - bloc party הפתעת השבוע: לא יודע... ביאוס השבוע: הייתי בבצפר למרות השביתה ושישי לא היה משהו.. =\

Fragile Dream

New member
../images/Emo54.gifארר.

שיר השבוע מmtv2:
MCR - Famous last words|בורחת| שיר השבוע לא מmtv2:
The used - Let it bleed The doors - The soft parade HIM - The path Smile empty soul - To the ground Placebo - The cold light of morning Opeth - Isolation years AFI - The missing frame Nirvana - Hairspray queen נו למה אני תמיד חייבת לחפור
להקת השבוע:
AFI, פלסיבו, סמייל אמפטי סואול, דה יוזד.^^" קליפ השבוע:
Opeth - Harvest.
דיסק השבוע:
AFI - Decemberunderground Smile empty soul - Anxiety The used - In love and death Opeth - Ghost reveries. הפתעת השבוע:
חברה ישנה אצלי, פוסטר של קורט קוביין. ביאוס השבוע:
חרא סופ"ש. תמונת השבוע:
אינלי כח;;

Xx Moriko xX

New member
כוסאומו המדינה הזאת.

ולא, אני לא רואה הישראלים. אפילו לא פרק אחד. אבל זה כ"כ נכון. X___X שיר השבוע מmtv2: the kill - 30stm שיר השבוע לא מmtv2: get busy living or get busy dying- fob להקת השבוע: fob ו- 30stm קליפ השבוע: - דיסק השבוע: - הפתעת השבוע: לא מזיז לי אבל הממוצע שלי ירד 3 נק' > ל-95 ; "וואי מור, __ עקף אותך !!!1111" שכבה פאתטית X__X ביאוס השבוע: סבתא ז"ל
ועוד משהו נוראי.אבל אני אופטימית. נראה לי. תמונת השבוע:

Rose131

New member
ארמ.

שיר השבוע מmtv2:דה קיל- 30שניות וכל זה שיר השבוע לא מmtv2:גרייס קלי- מיקה(הוא פשוט חמוד
) להקת השבוע:ארמ.? קליפ השבוע:ע"ע שירי השבוע דיסק השבוע:ארמ. הפתעת השבוע:אילת הייתה קרה. ביאוס השבוע:אילת הייתה קרה. תמונת השבוע:איןליכוח עכשיו

למעלה