שרשור NYE 2

InbarKiii

New member
אבל לא רואים טובבבבב ../images/Emo7.gif

האיכות גרועה דווקא בוידאו הזה יש אור כזה עלייהם בקטע שהם נשענים :(

MIDNIGHT SKY

New member
AWWWWWW

אדטומי !!! נכון שהם נראים נפלא ביחד ? אני חושבת שאדם וליטל עשו כיף חיים עם טומי אחרי ההופעה.

mokasosex

New member
ותגובתי לשיר זה:

wwfm אההההההההה למבלייייייייייייייף ההההההההשעננננננננותתתתתתתתתת ראאאאאאאאאאארררררררררר קריסת מערכות

MIDNIGHT SKY

New member
מדהיםמדהיםמדהים !

איזה ריקודים !חחח הבנאדם מדהים ונשמע מעולה!!!!!!!!!!

InbarKiii

New member
שלא יפסיק לזוז לעולם ../images/Emo99.gif

אויש הוא היה צריך בגדים יותר צמודים חחחח

mokasosex

New member
וככה אחרי ההופעה הזאת:

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא למה לא הזהרתתתתתתת אני פה אחרי התקףףףףףףףףףףףףף לבבבבבבבבב אני צורחת כמו חולת רוח התנועות שלו בSTRUT ראאאאאאאארררררררררר השילוב של הכח שלו עם התנועות העדינות ונשיות ואיך שהוא באמת מתהלך כמו טווס כמו דוגמנית אאאאאאאאאאאאאאאני לא מבינה איך שילוב כזה מושלם קיים

nini18

New member
מתה על השיר הזההההההה אבל בלי הנשיקה זה לא

אותו הדבר
איזה כיףףףףףףף שהוא שר את זההההההה מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

MIDNIGHT SKY

New member
נכון? מאז הAMA

לא היה את השיר..כנראה בגלל זה אני לא יכולה להפסיק להקשיב לשיר בשבועיים האחרונים...חח וצודקת בלי הנשיקה זה לא אותו הדבר.

InbarKiii

New member
חחחח צודקתת

מקווה שהנשיקה עוד תחזור באיזשהו שלב חחח קיוותי שאולי הפעם טומי יזום אותה חחחחח אבל בייבי נשמע מושלםםם, כמו שצריך

ר ו ח ל י

New member
כיף לשמוע את זה שוב בלייב!

די והתסרוקת הזו כ"כ מגניבהההה! מטריפהה

mokasosex

New member
ופה:

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא FYE פאאאאאאאאאאק הוא היה שם סקסי באותו מידה כמו בAMA כאייייייילו בלי פרובוקציה וכלווווווום ועם בגדים שמכסים לו את כל הגוף הוא זז כמו שד והוא חתיך סקס און לגססססססססס שמע ישראל כמה שהיצור הזה יפה הוא לא אנושי והקול שלו מדהים והיה איזה שלב שצילמו את מונטי והוא סימן עם היד שיצלמו את אדם חחחחחחחחח והוא בהתחלה התבלבל ואז אסף את עצמו רואים שזה השיר המועדף עליו.

למעלה