שרשור NYE 2

nini18

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif אוי אדם

אתה צריך לשכור כירוגרפים דחוףףףףףףףףףףףףףף חחחחח אוי הוא שר מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםם

heart1soul

New member
זהו כבר הספקת לישון?חחחח

ודווקא אהבתי את האילתורים המצחיקים שלו חחחח

nini18

New member
אני לא מצליחה לישון חחחחחחחחחחח

נו אני אשן אח"כ תודה על הסרטונים
היתה הופעה מדהימה ואני עכשיו בוכה דמעות של דם שלא הייתי שםםםםםםםםםם

nini18

New member
אוי זה יהיה הסם הכי טוב בעולםםםםםםםם../images/Emo99.gif

InbarKiii

New member
מקסיםםםםםם

אני מתחילה לאהוב את השיר יותר חחחחח בייבי שחקן מעולה :p

mokasosex

New member
חחחחח כאן קצת השתגעתי

אאאאאאאאאאאאא soaked טוב שלא השחקן הכי טובבבבבבבבבבב בביקקוווווווווםםםםםםםםםםםםםםם פאקיננננננננג כולו! הקטע עם השתייה היה גאוני והתנועות שלו בהתחללללללללללללללללה

אההההה מדהיםםםםםם ../images/Emo7.gif

יש לי צמרמורות אין עליו ועל הקול שלו פשוט מדהים!

InbarKiii

New member
FEVER !!!!!!!!!$#!$#!@@!@!$!$!!!

http://www.youtube.com/watch?v=lR3EZrBAUTU אאאאאעעעעעעעאאאאאאאאע הקטע בהתחלה עם טומי ואדם ואאאעעאאע שאדם מתחיל לשיר את זה לטומי ואאעעאעאעאעאע כל התנועות של אדםםםםםםםםםם
הlets get inside your car הרגגגגגגג אותיייייי והקטע שהוא שר מהררררר OMGGGGGG מושלםםםם D: וזה שמונטי וטומי מתפרעים שםםםם !! *הלכתי לראות את זה עוד 98247589347 פעם*

mokasosex

New member
חחחחחח קיצרתי :

לאאאאאאאאאא אמיייייייייייתי בעלייייייייייל ההתחלה ווווווווווואווווווווווווו איך שהוא העיף אותו עם הטוסייייייייייק המתוק הזההההההההההההההה *-* אויייייייי וטומייייייייייי עם התנועות ראש האלה ולגמרייייייייי רקדן גוגו שיווווו הוא התאבד על השיר מבחינת הקול הוא השתגע והטריך ורקד כמו משוגע ואווווו אחת ההופעות הכי טובות שיש ! EVER אולי הכי טובה

heart1soul

New member
וואו מדהייייייייייייייייםםםםםםםםםם משגע אמאאא

איזה אלוףףףףףףףףףףף

OMGGGGG

לא הוא לא אמיתי! הופעה מדהימה!!!!
למה לא הייתי שם?!!?!?! אההה אני חייבת לראות אותו מופיע הוא חייב לבוא לישראל !!!!

MIDNIGHT SKY

New member
let's get inside your car

pleeaaasseee!!! אני מתה עליו!! ההתחלה עם אדם וטומייי !!!!!!!!! אוממגגגגגגגגגגג אני אומרת לכן,לאדם ולליטל היה לילה פרוע, שכנראה היה במכונית חחח

nini18

New member
חחחחחחחחחחחח בטוח וזה לאדם ליטל וטומי

איך שכחת אותו חחחחחחחחחחחחח

למעלה