תוצאות הגמר

סוכריה16

New member
../images/Emo23.gif

ראיתם איךל היא הנחתה תתכנית?!!? ממש יפה אהבתי! חח ועוד עם הכוסון הזה!! מי זה!?!? הוא חייב להתחיל להופיע ברבלדה.. ממש אהבתי אותו

סוכריה16

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifאור-אין לה כלום ביד

היא פשוט מוסרת נשיקות נראה לי

סוכריה16

New member
והתמונות הכי יפות שלה מבחינתי:

איזה יפה היא ככה! איך בא לי שהיא תאריך ככה תשיער ותחזיר לצבע המקורי1

סוכריה16

New member
חח תגידי! אין לי מה להפסיד!../images/Emo13.gif

וזה גם אומר שהוא יהי כשחקן!?! אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה יששששששששששששש! אני אהיה מעריצה מספר 1 שלו! הוא מושלםםםםם

Christopher1

New member
הנה הסיפור

אז ככה תהיה תקופה שלוחן תפחד להיות חברה של תאו כי הוא ורוברטה יפרדו כי הוא יבין שרובר לא אוהבת אותו והוא יתחיל לאהוב את לוחן ואז ינסה להתקרב אלייה והיא תברח ממנו ותשקר לו שהיא יוצאת עם מישהו והמישהו הזה זה החתיךךך הזה שהנחה היא תתחיל איתו ורובר תזהיר אותו שלוחן סתם מתחילה איתו כדי שתאו יעזוב אותה כי רובר יודעת שלוחן אוהבת את תאו אבל החתיךך לא יקשיב לרובר והוא לוחן יהיו קצת זמן יחד כל פעם שתאו יעבור לידה הוא ינשק אותה אבל זה לכמה פרקים בלבד

Christopher1

New member
ובעונה השנייה הוא יהיה חבר של....

אם העונה השנייה תהיה תואמת לעונה השנייה של המורדים אז הוא יהי חבר של רוברטה להרבה זמן ויהיו בנהים הרבה נשיקות והוא ממש יהי מאוהב בהה ודייגו יקנא(במורדים קראו לחתיך הזה דייגו ברבלדה אני לא יודעת כי במורדים היה לו יותר זמן מסך)

סוכריה16

New member
אהה יפההההההה../images/Emo13.gif

כי אני חושבת שדולסה צריכה אחד חתיך כזה באמת חח לר שכריסטופר רע .. אני אוהבת את כירסטופר.. אבל זה מושלם! יותר מכל הפוסטמים שהיא אהבה עד עכשיו! (ותאהב בהמשך העונה*)

סוכריה16

New member
אהה יפהההההההההה../images/Emo99.gif ספ'

סוף סוף שחקן יפה בעונה השנייה! ונורמליייייייי!
לא ראיתי תעונה השנייה.. אבל את דייגו ופירו הכרתי רק מתמונות! אני ממש אוהבת את שני אלו.. אבל בעיקר את פירו- אמרו לי שדייגו ממש מגעיל למעריצים וסנוב

למעלה