תוצאות הגמר

סוכריה16

New member
חח כן! אבל היתה לי תקופה שקצת

אמרתי שלואיסנה יותר יפה. אבל האמת, שראיתי תמונות של לאויסנה.. הגעתי למסקנה שקמי יפה יותר.הוא יותר מיוחד.. ובכלל! האופי של קמי עולה על של כולם במורדים הייתי מעריצה ממש ממש שלה ושל פליפה! אבל את קמי עד היום אני אוהבת כי היא מותק.. אהה מריצה יפה.. אבל דולסה ואנהי יותר.. אבל זה עדיין לא אומר שקמי לא יפה.. יש לה תיופי שלה!

Christopher1

New member
כן גם אני הייתי חולה עלייה אבל את ד

את דולסה אני אוהבת יותר היא וכריס הכי אהובים עליי גם מהמורדים וגם מרבלדה ואכן דולסה ואנהי יותר יפות מקמי למרות שהיא נראית עכשיו מצויין לעומת איך שנראתה במורדים

סוכריה16

New member
כן ובקטנטנות!

בקטנטנות קמי הייתה הילדה הכי יפה שיש! ולמה עכשיו היא יפה יותר!? כי בעצם היא חזרה להראות כמו אז! אז סתם זה כאילו ניסו לכער אותה במורדים.. באמת! כדי שלואיסנה תיראה יותר- אבל לדעתי- קמי יותר יפה.. רק הגוף של לו יותר יפה.. וזה לא שלקמי יש גוף מכוער.. יש לה גוףף יפה דווקא אני .. אם לא הייתי רואה מי זו אנהי .. הייתי ממשיכה להערית את קמי.. אבל יצא לי להפסיק לראות המורדים, ויצא לי להפסיק לראות את קמי- וזה תקופה דיי ארוכה! אבל בלי קשר- אפילו אם קמילה הייתה נראית הכי מכוערת שיש הייתי חולה עלייה- כי יש לה קסם, היא בדיוק כמו אנהי, שחוץ מהיופי שלהן, קל להחבר אלייהן
מזהים איתן באיזו דמות שהן לא יהיו! ולשתיהן יש קל צרוד כזה.. ויפהההה! יאא- איזה יפה היא פה! הלוואי שהסדרה שלה תגיע

סוכריה16

New member
קמי בקטנטנות!!

אין היא משחקת כמו מלכה. והיא מ-ל-כ-ה רוב המעריצים הלכו אלייה נראה לי..

Christopher1

New member
נכון גם לדעתי סתם כיערו אותה כדי לה

להדגיש את היופי של לואיסנה

סוכריה16

New member
זה די ברור!

כאילו לואיסנה- היא כמו לוליטה כזו.. בלונדינית עיניים כחולות.. ובלה בלה! קמי לפעמים נראתהכמו כבשה שחורה1 ושהם היו פעם בדודו טופז נשבעת לך שיצאו לי כבר דמעות! כאילו דודו וכולם התייחסו רק ללואיסנה! וקמי ישבה בסוף!! תמיד בסוף כזה!! הכי שמחתי שכל הקהל צעק "קמילה קמילהההההה" חח ואז היא צחקה ושמחה ! ועד שיצא לה החיוך הזה בקיצור- לפי דעתי.. לואיסנה האי פוזאיסטית.. כאילו יותר מושך בה זה הגוף.. קמי לא צריכה ת'גוף- היא פשוט מיוחדת! וגם במשחק- חחח איפה קמילה ואיפה לואסנה- קמילה משחקת הכי יפה אחרי אנהי לדעתי, (כמובן שגם דולסה) אבל.. רק מקמילה ואנהי הייתי מצליחה לבכות כל פעם מחדש! ואפילו אם אני אראה שידורים חוזרים- בקטעים שהםן עצובות גם אני וכל השיחה הזו רק גורמת לי להתגעגע לקמילה המוכשרת והיפיופההההההההה

סוכריה16

New member
מה!?!?!?../images/Emo58.gif

איזה מזל י שללוחאןןן! חחח ועכשיו אני נזכרת שזה אותו החתיך שראיתי פ0עם באיזה סרטון שהלהקה של תומאס שרו והוא היה בקהל! ואני זוכרת שממש התלהבתי ממנו! בקיצר.. ברור שהוא עדיף על תאו! חח.. הוא מן שיפור כזה של חואקין! הוא מזכיר הבמשוו אבל פי 05809790568867-69080 יותר טוב ממנו! וגם- אם כבר מביאים אחד במקום פירו- לא עדיף שזה יהיה הוא?!?! שיעשו לו תפקיד טובבבבבבבבבבבבבבב
כי יכול להצליח לו

DinaLiza13

New member
כל הכבוד לדולסה.

למרות שאני לא ממש אוהבת אותה... רציתי שאנהי תזכה מקום ראשון או פונצ'ו! שניהם מדהימים! אנהי ריגשה אותי בשיר סלוומה! ופונצ'ו שר מהמם! את דולסה לא הכי אהבתי, יותר נכון בכלל לא אהבתי. אבל זו דעתי בלבד! סה"כ כל הכבוד לה.

סוכריה16

New member
גם אני רציתי את שניהם

במקום הראשון! חח חולה עליהם! אבל לא משנה- צודקת כל הכבוד לדולסה!

למעלה