הופעת חיינו - חוויות

Carpediem24

New member
מדהים!!!

וואו הייתה הופעה מדהימה!!! פשוט אדירים,שרים מעולה בלייב!!! יאללה עד ההופעה הבאה שלהם!

Carpediem24

New member
מדהים

וואו הייתה הופעה מדהימה!!! פשוט אדירים,שרים מעולה בלייב!!! יאללה עד ההופעה הבאה שלהם!

אם תוכלו בבקשה :)

לשלוח לי תמונות של 30 שניות למאדים מההופעה זה יהיה נחמד מאוד... קרסה לי המלצה בהופעה >< *גם וידאו יתקבל בברכה* :) [email protected] תודה רבבבבבבבבה !!!!!! *הופעה הכי טובה שהייתי בחיים* !!!!!!

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif הופעת חיינו - חוויות ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

איך היה לכם בהופעה????? שרשרו לכטן חוויות, תמונות, טענות ומענות החלום שלנו התגשםםםםם והם כאן. עוד מעט נעבוד על כך שהם יבואו שובבבבב

A Broken Myth

New member
פאק.

אני עדיין בשוק שהם היו כאן. הייתה הופעה מדהימה! נהניתי מכל רגע! אני חייבת לציין שהייתה לי שביזות שאין כמותה אחרי שנגמרה ההופעה והתמונות שלי לא יצאו משהו :( אז מה... מביאים אותם שוב?

תמונות בבקשה...

שלום לכם אני אור אני לא בפורום ואני גם לא סמויה או משו חחח אני מתה על 30 שניות למאדים הם כל כך טוב... הייתי בהופעה והיא הייתה מדהימה אין דברים כאלה..!!!!
בבקשה תוכלו לשלוח לי תמונות מההופעה ואפשר גם מהביקור בארץ אם יש למישו... המייל שלי- [email protected] תודה רבה אור...

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאומייגאדדדדדדד היה ענקקקקקקקק

כמעט ועליתי לבמה כשהוא העלה את כולם חח לא פייר אוףף היה מדהים, באמת שהם מטורפים ויודעים לתת אחלה הופעה.. כל כך אהבתי, חוץ מהקטע שהמצלמה שלי לא כזאת טובה אז יצאו לי תמונות חרא אבל סרטונים בןןןןןןןןן ז**ה!!!! ופאק העברית שלו לא כזאת טובה חחחחחח הייתה לו מין ר' מוזרה כזו ב"תודה רבה" חחחחחח הוא כזה חמודדדדדדדד, בקיצור ולעניין הייתה הופעה פאנן!! תמונות טובות רק שבוע הבא כי מחר אני חוזרת לסגור שבת בבסיס :]

SHIMRIT GENISH

New member
שלום לכולם..... שאלה ממש ממש חשובה.

היי אני חדשה פה אחלה פורום יש לכם......... גם אני הייתי בהופעה....הם נתנו הופעה נדירה אני מרגישה כאילו זה היה חלום...... מישהו יכול להגיד לי בבקשה עד מתי הם נשארים בארץ???? מתי הטיסה שלהם בחזרה???? אני ממש אשמח אם הם נשארים עוד קצת אני חייבת לראות אותם:)

tzikey

New member
BEST SHOW EVER

פשוט הופעה מעולה תאחת הכי טובות שראיתי והודות לפורום ולתפוז גם לא עלתה לי כסף , אז תודה תודה תודה

A Modern Myth

New member
באמת שאי אפשר לתאר את זה במילים...

היה פשוט מדהים!!!!!!! רק שממש התבאסתי שהם לא עשו את הוריקן, אבל הופתעתי לטובה מABL, the fantasy ן-the story הביצועים היו מעוליםםםם עם אנרגיות מטורפות, ג'ארד ממש הצחיק אותי כשהוא התחיל לדבר בעברית ופירט לנו מה הם אכלו (the almighty HUMMUS!) הכל היה פשוט מעולההההה, צרחתי כמו שלא צרחתי בחיי והופתעתי לגלות שהרבה בקהל גם ידעו את המילים מהאלבום החדש! היה מדהים, באמת שקשה לי לעכל את זה עד עכשיו. את הערב הזה אני לא אשכח בחיים אני רוצה עוד הופעה!!!!! היא הייתה קצרה מדי!

roro361

New member
אז ככה

אני לא יודעת אם זה הייתם אתם, בהתחלה אני וחברה שלי היינו מקדימה אבל דחפו כמו מטורפים!! תמימה שכמותי חשבתי שבגלל שאנימבוגרת יותר מ 90% מהקהל זאת לא תהיה בעיה, גם חשבתי שאם באינקיובס הגעתי לשורה הראשונה זאת בטח לא תהיה בעה כאן, כמה שטעיתי!!! מהר מאוד, אבל לא מהר מספיק (אחרי שסתם עמדנו שעות בחום בתור לכניסה שמהר מאוד הפך לגוש וכולם עקפו אותנו ממילא, ישראלים.. נו...) עברנו לאחורה, הדבר היחיד שאני מצטערת עליו הוא שלא הגעתי עם פלטפורמות, אני וה154 ס"מ שלי לא הצלחנו לראות הרבה וזה הרגיש כמו מסימת סיבולת בהישרדות "מי שישרוד הכי הרבה זמן על קצות האצבעות יזכה במשימת הפרס!" חוץ מכל הקיטורים שלי (פולניה , מה אני יעשה) היה מהמם, נגמר מאוד מהר!!! או שהיה כל כך כיף שזה נראה לי כמו שתי דקות! בכתבה הוואלה רמזו שהם מתפרקים, אני מקווה שזה לא נכון ושהם יוציאו עוד אלבום ויעשו עוד טור, כי בטוח שהם חוזרים לישראל במצב כזה לא? לקינוח, תהנו מהוידאו של אטאק שצילמתי על קצות האצבעות, בגלל זה הרבה פעמים המצלמה זזה.. מצטערת על השירה הגרועה שלי בהתחלה :)

sashkaalex

New member
גם אני 1.54 XD

ביגלל זה רוב הזמן חברים שלי דחפו אותי קדימה שאני ירא או שקפצתי עליהם כמו מטורפת או שצילמתי בפלפון כדי ליראות מה קורה על הבמה XD תכלס גם אני מיצטער שלא באתי בעקבים (אבל זה נישע לי בילתי אפשרי להיות בהופעה שלהם אם עקבים)

roro361

New member
פלטפורמות יותר נוח :) איכפת למישהו לשים לינקס

לטוויטרים שלהם? תודה

sashkaalex

New member
תכלס אבל לי יש רק עקבים

תכלס באיזשהו שלב עמדתי על העצבאות כי לא היה לי נעים לרכב ע אנשים XD

Izushka

New member
האמת שגם לי היה בדיוק ככה

בהתחלה גם אני וחברה שלי היו די מקדימה ואז איך שהלהקה המחממת יצאה דחפו אותנו בלי הפסקה עד שמצאנו את עצמנו יותר ויותר מאחור וגם כמעט נפלנו שם כמה פעמים מהדחיפות היה ממש לא נעים וממש התבאסתי אבל לפחות כולם נרגעו כש30 יצאו ובאמת היה מ-ד-ה-י-ם למרות שלא ראיתי הרבה חח נהניתי כלכך!!! צעקתי את השירים בקולי קולות התחרפנתי והיה לי ממש כייף והם פשוט אדירים באמת שהם נשמעים ממש ממש ממש טוב בלייב!!!! דיי ציפיתי לזה שג'ארד יקפוץ על הקהל כפי שהוא אוהב לעשות אבל זה לא קרה.. לא נורא פעם הבאה
ואני מצרפת תמונה של טומו אחת מהיחידות שיצאו לי יפה היד של מישהי קצת מפריעה שם אבל לאנורא

Izushka

New member
ועוד אחת של תומו

כי עמדנו יחסית קרוב אליו
רק חבל שהכל שחור ולא רואים תפנים שלו (לא שרואים אותם בכללי עם כל השיער שהוא מגדל שם..)

למעלה