היה פשוט מוש-לם (גם ההופעה וגם טומו אח"כ)
אין מילה אחרת. קפצתי וצעקתי ושרתי את נשמתי וצילמתי כמעט את כל ההופעה (חוץ מאת Search And Destroy, נדמה לי). הייתי גם שורה ראשונה, אז זה היה ממש נחמד <: ואני הייתי בצד שמאל, הצד שדיי בהתחלה ג'ארד אמר: "הצד השמאלי ממש רועש היום!" XPP ושרתי הכללל, ועשיתי את כל הקולות רקע של הקהל, למרות שחלק מסביבי לא הכירו אותו XDDDDDD לא צילמתי הרבה תמונות, אבל למזלי המצלמה שלי שרדה את הסרטונים, ואפשר לשמוע עוד איכשהו נורמלי
ובסוף פגשנו את טומוווווווו 333333333333333>!! הוא היה כל כך נחמד!! הוא חיבק את כולם והצטלם עם כולם והיה באמת מתוק. ושאלתי אותו: "Can I give you something?" והוא אמר: "Sure" ואז נתתי לו מכתב שכתבתי להם (כי הייתי בטוחה שאני אכנס מאחורי הקלעים בגלל חברה שלי, אבל בסוף היא אמרה שזה לא הסתדר), והוא אמר לי: "Thank you" ואמרתי לו: "Thank YOU". והוא חתם לי והצטלמנו איתו והוא היה מזה נחמדדדדדד! ואח"כ חברה שלי שאלה אותו: "אפשר חיבוק?" והוא ענה: "בטח" וחיבק אותה. ואז גם אני שאלתי: "אפשר גם אני חיבוק?" והוא ענה: "ברור" וחיבק גם אותי XDDDDDD אה, ואמרתי לו: "The show was AWESOME" והוא ענה: "Thank you". שאלתי אותו: "Will you ever come here again?" והוא ענה: "Sure! You were an amazing audience" ככה שיש לנו עוד תקווה לראות אותם שוב (; והוא כל הזמן אמר לכולם שהיינו קהל מדהים וזה, וזה היה ממש כיף! ואיזו מישהי באה אליו ואמרה לו שהיא מתנצלת על התקרית שקרתה בשדה התעופה, ובהתחלה הוא לא הבין ושאל: "איזו תקרית?" ואז כשהיא הזכירה לו את הגרופיות עם השלטים הוא ענה: "אה, לא, פשוט הייתי עייף. אתם יודעים, טיסות ארוכות זה מעייף", אז ככה שהוא לא כועס עלינו D: ושמתי לב שבכל הזמן הזה הוא החזיק את המכתב שלי, וזה היה כזה מרגש ;_; והוא אפילו עזב את כולם והלך להצטלם עם ילדה על כיסא גלגלים. איזה מותק 3> וכל פעם שמישהו בא לצלם אותו ממש מקרוב הוא עשה פרצוף מצחיק למצלמה XDDDDDDDD אחרי כמה זמן כבר הייתי צריכה ללכת כי אמא שלי חיכתה לי ולאחי בחוץ, אז אמרתי לו: "So thank you very much for taking my letter, and I hope we'll see each other soon" והוא אמר: "Sure" ועשה לאח שלי פרצוף מצחיק XPPP שמעתי מכמה חברות שלי שאח"כ הן פגשו גם את שאנון. נראה לי שג'ארד הדיווה הזה לא יצא \: אבל היה פשוט כיף 3> מצורפת תמונה של אחי, שלי ושל טומו XDDD יצאתי ממש אהבלה, אבל תתעלמו מזה. הוא מחזיק את המכתב שליייי אעאעאע