הופעת חיינו - חוויות

STEMINEM

New member
=]

הרגשתי סלב עם ההזמנה הזאת עוד לא הראתי לה חוגר כבר הביאה לי ת'כרטיסים אם תוכלי תמסרי תודה לתפוז או משו..

כמה ירדתי על עצמי על זה.

אבל בסה"כ דחפתי ת'אימ-אמא של האנשים בתור שניסו לעבור אותי. היה לי חם, מה.

NASTIAtheSAVIOR

New member
קשה לי לתאר במילים.

אבל היה היום הכי טוב בחיים שלי עד עכשיו,ולא,אני לא מגזימה. היו לי דמעות עוד כשהם עלו והתחילו לשיר את ESCAPE,אבל בL490 נשברתי והתחלתי לבכות,מאושר. *-* חברה שלי קיבלה חתימה על הפוסטר מתומו,לא יודעת איך זה קרה,אבל אני מקנאה. בכל מקרה,זאת הייתה חתיכת חווייה ואני ממש מקווה שהם יבואו שוב,כי זה היה נשמע כאילו הם נהנו מאיתנו. ד"א,אני נקרעת מצחוק כל פעם שאני נזכרת שג'ארד אמר "Why aren't you jumping? what is fucking wrong with you?" בקיצור,היה טוב והיה טוב שהיה. :)

NoAmItA ChAn

New member
היה פשוט מוש-לם (גם ההופעה וגם טומו אח"כ)

אין מילה אחרת. קפצתי וצעקתי ושרתי את נשמתי וצילמתי כמעט את כל ההופעה (חוץ מאת Search And Destroy, נדמה לי). הייתי גם שורה ראשונה, אז זה היה ממש נחמד <: ואני הייתי בצד שמאל, הצד שדיי בהתחלה ג'ארד אמר: "הצד השמאלי ממש רועש היום!" XPP ושרתי הכללל, ועשיתי את כל הקולות רקע של הקהל, למרות שחלק מסביבי לא הכירו אותו XDDDDDD לא צילמתי הרבה תמונות, אבל למזלי המצלמה שלי שרדה את הסרטונים, ואפשר לשמוע עוד איכשהו נורמלי :) ובסוף פגשנו את טומוווווווו 333333333333333>!! הוא היה כל כך נחמד!! הוא חיבק את כולם והצטלם עם כולם והיה באמת מתוק. ושאלתי אותו: "Can I give you something?" והוא אמר: "Sure" ואז נתתי לו מכתב שכתבתי להם (כי הייתי בטוחה שאני אכנס מאחורי הקלעים בגלל חברה שלי, אבל בסוף היא אמרה שזה לא הסתדר), והוא אמר לי: "Thank you" ואמרתי לו: "Thank YOU". והוא חתם לי והצטלמנו איתו והוא היה מזה נחמדדדדדד! ואח"כ חברה שלי שאלה אותו: "אפשר חיבוק?" והוא ענה: "בטח" וחיבק אותה. ואז גם אני שאלתי: "אפשר גם אני חיבוק?" והוא ענה: "ברור" וחיבק גם אותי XDDDDDD אה, ואמרתי לו: "The show was AWESOME" והוא ענה: "Thank you". שאלתי אותו: "Will you ever come here again?" והוא ענה: "Sure! You were an amazing audience" ככה שיש לנו עוד תקווה לראות אותם שוב (; והוא כל הזמן אמר לכולם שהיינו קהל מדהים וזה, וזה היה ממש כיף! ואיזו מישהי באה אליו ואמרה לו שהיא מתנצלת על התקרית שקרתה בשדה התעופה, ובהתחלה הוא לא הבין ושאל: "איזו תקרית?" ואז כשהיא הזכירה לו את הגרופיות עם השלטים הוא ענה: "אה, לא, פשוט הייתי עייף. אתם יודעים, טיסות ארוכות זה מעייף", אז ככה שהוא לא כועס עלינו D: ושמתי לב שבכל הזמן הזה הוא החזיק את המכתב שלי, וזה היה כזה מרגש ;_; והוא אפילו עזב את כולם והלך להצטלם עם ילדה על כיסא גלגלים. איזה מותק 3> וכל פעם שמישהו בא לצלם אותו ממש מקרוב הוא עשה פרצוף מצחיק למצלמה XDDDDDDDD אחרי כמה זמן כבר הייתי צריכה ללכת כי אמא שלי חיכתה לי ולאחי בחוץ, אז אמרתי לו: "So thank you very much for taking my letter, and I hope we'll see each other soon" והוא אמר: "Sure" ועשה לאח שלי פרצוף מצחיק XPPP שמעתי מכמה חברות שלי שאח"כ הן פגשו גם את שאנון. נראה לי שג'ארד הדיווה הזה לא יצא \: אבל היה פשוט כיף 3> מצורפת תמונה של אחי, שלי ושל טומו XDDD יצאתי ממש אהבלה, אבל תתעלמו מזה. הוא מחזיק את המכתב שליייי אעאעאע

RenanaD

New member
שני ואני דיברנו איתו על נתב"ג ../images/Emo6.gif

כי באמת שהיתה שם פאדיחה. כמה בנות לא קשורות הגיעו והכינו שלטים מטומטמים של "Jared marry me!!!" "Jared do me!!!". זה הדבר הראשון שהם היו צריכים לראות כשהם נחתו בארץ, בפעם הראשונה בחייהם... בזיון, פשוט בושה. תומו נראה קצת עצבני ודאגנו שזה בגלל קבלת הפנים שהבנות האלה הרסו לנו, אז שני הבהירה איתו עניינים... אוח, הומלס חמוד שכמותו!

maya254

New member
טוב היה מדהים!!!!

בהתחלה שהם ניגנו כמה שירים ברצף אמרתי כזה "נו למה הוא לא מדבר איתנו, עם הקהל!" אח"כ הוא אמר "ISRAEL I LOVE YOU, YOU DON'T HAVE AN IDEA HOW MUCH" וזההה חחח עשה לי את ההופעה! גם הקטע שהוא אמר שאנחנו הקהל הכי רועש שהיה להם: כי אם יש תכונה טובה בקהל הישראלי זה החמימות!! באמת שזרמנו וצרחנו כמו מטורפים וניראה לי הם התרגששו מזה שחבל על הזמן. גם לי ההופעה הייתה ניראה קצרה אבל היא הייתה שעה וחצי או קצת יותר והזמן עובר שנהנים! חח רגע השיא היה שהוא התעטף בדגל ישראל. תשמעו כשאמן היום מתעטף בדגל ישראל חחח זה קצת מסוכן בשבילו! ובynet אני חושבת כתבו שזה היה מפגן ציוני חחחח.. אני חשבתי שראיתי גם כאפייה וגם דגל ישראל אבל לא ראיתי שרשמו על זה משהו.. הרגע המצחיק ביותר היה כשהוא נפל! וואווו זה היה מצחיק... הוא לא אמר משהו על זה שהם יבואו שוב אבל הוא אמר ברוכים הבאים למשפחת מארס! אז זה בערך אותו דבר! הופעה מדהימה.. הלהקה המחממת קצת החרישה לי את האוזניים חחח.. תומו כתב עלינו שאנחנו מדהימים אני מחכה שג'ארד ושאנון גם יכתבו משהו! ויאללה שיבואו שוב..!!!

rimad

New member
נפילות

נפל??? אני ?בתח פיספסתי את זה ,כשמסרתי מצלמה לבעלי.באיזה שיר? לא כל אוהבת נפילות האלו,במיוחד עם בעיות הגב שלו.

Bleed for Me

New member
../images/Emo45.gifמסכימה עם כל מילה

ומוסיפה..שעוד אחד מרגעי השיא היה THE KILL שפשוט היה קטלני! (איזה משחק מילים לא מוצלח
) היה א-ד-י-ר!

maya254

New member
רציני?? יאא שייסעו היום למצדה!

וואו איזה מדהימים הם רצו עוד יום להישאררר!! תגידי זה רק אני או שג'ארד התעטף גם עם דגל ישראל וגם עם כאפייה?? וראית את הנפילה שלו?

RockNLadyRoll

New member
חחחחחחחחחחחח

כן בכלל השם האמצעי שלו ניראלי יהודי משו ג'וסף יענו יוסף.. וכןן ברור שראיתי תנפילה חח זה היה בדיוק לידי D: טוב מישו פה מתכוון לבוא היום למלון שלהם אני הצטלמתי עם שאנון והגיטריסט אני רוצה גם את ג'ארד וחתימות!!!??

למעלה