הופעת חיינו - חוויות

../images/Emo45.gif

אני לא יודעת מה הוא שואף להשיג במראה ההומלס/טרוריסט שהוא מטפח

rachelia78

New member
הייתה הופעה פשוט מדהימה!

http://www.mouse.co.il/CM.articles_item,405,209,53733,.aspx לי באופן אישי היה לפעצים שקט מידי מצד הקהל, או שלא ידעו חלקם את המילים או שלא רצו לשיר חבל, אבל מבחינת הלהקה זו הייתה הופעה בת זונה מבחינתי פשוט אנרגיות מדהימות!!! צרפתי ביקורת מטומטמת של איזו הבלה מהאינטרנט

kidis

New member
חוץ מכתבה אחת בוואלה על השוואה לכוכב נולד

לא ראיתי כתבות באתרים אחרים... מאוד עניין אותי לדעת כמה אנשים היו שם. מישהו יודע?

inbal287

New member
וואו. אני בכלל לא מעכלת.

תנו לי עוד שבוע ואז אולי אני אקלוט שהייתי בהופעה שלהם. כרגע אני פשוט מרגישה שזו אשלייה... היה כל כך מדהים. היו שירים מצוינים (למרות שהמון ABL)... ג'ארד הלהיב את הקהל כמו מטורף וזה היה פשוט כיף כיף כיף לראות. (גם נחמד לשמוע על התפריט שלהם מאז שהם נחתו בארץ
). אהבתי את העניין עם הדגל, ריגש אותי
. מה שאני כל כך אוהבת בלהקה הזו, שהם עם רגליים על הקרקע... וזה פשוט מדהים ומוסיף להם המון... גם ההערכה ממני... שני, אופקיטה, דנדו, דנה, מור... היה כל כך כיף לראות אתכן אחרי כל כך הרבה זמן. ממש סגירת מעגל בשבילי
.

sashkaalex

New member
אז הוא כן היתעתף בדגל ישראל?

כי צילמתי תמונה ועכשיו בבית כשהיסתכלתי עלה כלתתי משהוא שדומה לדגל שלנו

../images/Emo23.gif אני מתה עלייך

כל כך שמחתי לראות אותך שם!!! ואני בטוחה שעוד נתראה!!!

מיה 1342

New member
היה מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!! איפה עמדתם?

יצא לי לעמוד שורה שניה ואין מאושרת ממני- אף אחד לא הסתיר לי וראיתי פשוט מעולה!!! ההופעה עצמה הייתה מדהימה וג'ראד כזה מקסים! מה שכן, רק חבל שלא ראו את הפנים של הלהקה כשהם עמדו על הבמה מאחורה- נגיד ראיתי את שאנון רק כשהוא בא קדימה וכל שאר הזמן הוא עמד ממש בחושך.... השירים היו מעולים ובניגוד למה שמישהי פה אמרה שהיא מופתעת שאנשים הכירו את המילים לשירים מהדיסק החדש, אני דווקא יותר מופתעת שאנשים הכירו את השירים הישנים XD התמונות שצילמתי היו באיכות ממש ממש גרועה אבל אני אעלה אותם בכל זאת ברגע שאני אמצא את החיבור למחשב :) דרך אגב, בסוף הם יצאו אחרי ההופעה כדי לתת חתימות? אם כן, מישהי פה ראתה אותם? אה, ועוד משהו- אמרו לי שהבנות מהפורום שהגיעו מוקדם קיבלו מספר שהבטיח להן להיכנס ראשונות (אולי גם ראשונים, סליחה שאני מדברת רק בלשון נקבה כל ההודעה)- זה באמת קרה בסוף?

אמרו לי שיש ביקורת רעה. אבל למי אכפת

המבקרים האלה באים בלי שום רקע על ההלהקה ועל ההופעות שלהם בכלל. אז הם יכולים לקפוץ לי

מיה 1342

New member
תכלס...

בסוף ההופעה הגיעו אליי ואל שתי חברות שלי הכתבים של nrg והתחילו לספר לנו שהם עושים כתבה על ההופעה וחברה שלי ביקשה מהם לכתוב כל מני דברים בקשר להופעה והוא אמר שזה לא מעניין אף אחד חוץ מהמעריצים ובגלל זה הוא לא יכתוב על זה (או במילים אחרות- היא ביקשה ממנו לציין עוד דברים חוץ מהעובדה שג'ראד חתיך. יופי באמת שאכפת להם על מה הם כותבים...) ואז הוא עוד שאל אותנו אם אנחנו לא חושבות שג'ראד הפך את ההופעה ל"קייטנה" (במילים האלו) כשהוא אמר לכולם לקפוץ- מה לעזאזל? אפשר לחשוב שהיו שולחים אותנו הביתה אם לא היינו קופצים.... אבל שיהיה, זה סתם מפגר ובדיוק כמו שציינו פה לפני הראיונות איתם כשהם הגיעו לארץ- לאנשים שהולכים לראיין אותם ב99% מהמקרים בכלל לא אכפת מהם וזה מפגר- היו יכולים לקחת מעריצים אמיתיים שיספרו איך היה להם בהופעה, אחרי הכל זה כמו שיתנו לי להעביר ביקורת על תצוגת כפיות- זה לא מעניין אותי בשיט, אז למה שהביקורת תצא טוב?

../images/Emo45.gif זה לא שונה מבדרך כלל.

הם דיי עושים את זה לכמעט כל להקה. בחייאת, לא יכולים לעשות ת'עבודה כמו שצריך - אז אל תכתבו פאקינג כתבה! פשוט איכס.

tom655

New member
מסכימה איתך לחלוטין

הם לא הפסיקו לכתוב בולשיט על הדחוי והמכוער והמהפכה והאימו, וכמובן על זה שג'ראד מונע מהמעריצות הקטנות שלו. פשוט כתבים חסרי השכלה או רקע על הלקה, שלחו איזה ילדה בת 12 להופעה שבכלל מעריצה את ליידי גאגא ונתנו לה להעביר ביקורת, באיזה זכות בדיוק? מגוחך לחלוטין כל העניין הזה של סיקור הופעות, הם לא יודעים מה הם עושים בכלל, כל להקה שמגיעה לישראל מקבלת ביקורות מופלצות לא מהעולם הזה, ושלא לדבר על זה שהם דחפו את טוקיו הוטל לכל כתבה ועשו השוואה ביניהם לבין מארס, עלובי חיים.

RenanaD

New member
כן! האשלון הישראלי הגיע ראשון בבוקר וקיבל תור

פרטי משלו (יחד עם בנות נוספות שאמנם לא באשלון, אבל היה להן מספיק חשוב להגיע גם מוקדם ולכן עשו את המאמץ
). בעקרון כל 55 האנשים בתור הזה היו אמורים להכנס ראשונים, ומה שקרה בפועל זה שכל התורים נפתחו במקביל, אבל זה עדיף מכלום ויצאנו מרוצים! והמון המון המון תודה לדנה המפיקה, שאני בספק אם היא תקרא את זה, אבל הכל בזכותה
וכן, שאנון ותומו יצאו אחרי ההופעה לדבר אתנו, חמודים

למעלה