התחרות נמשכת!

Neta558

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifתחרות השבוע../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

ברוכים הבאים לתחרות השבוע! התחרות של שבוע שעבר הניבה רעיונות מעטים וניסיון קבוצתי לפצות על תחרות הבדיחות... ובכל זאת, צריך לבחור מנצח (אחרת במי כולם יקנאו?). אז הפרס ילך השבוע למי שהתחיל את השרשור המבודח (ומי שאחראי על לא מעט שרשורים מבודחים אחרים, גם אם הוא שוכח לשים אותם ב
!)
אוריארד
בחסד, אורי, ממש בחסד
וקבל גם בונוס-
, תביא אותו איתך למפגש... ועכשיו:
תחרות השבוע
תחרות חולצות! (אורי-אתה יכול להוריד את האצבעות מהמקלדת!) בארץ (יחסית) אין הרבה חולצות מחאה. חולצות בנושאים של זכויות בעלי חיים אפשר למצוא בדר"כ רק באנונימוס ובאגודה נגד ניסויים בבע"ח... אז למה שלא נכין חולצות משלנו? חישבו על רעיונות לסיסמאות חזקות או לעיצוב מתאים לחולצה שתקדם מסר של צמחונות\טבעונות. אם נמצא רעיון שילהיב מספיק אנשים - נוכל לעשות לנו חולצות פורום
(נטע, מתלהבת) כמובן, גם הפעם הרעיונות צריכים לעמוד בכמה קריטריונים מחמירים ביותר:
ראליות! (רמז-משהו שאפשר לצייר על חולצה באמצעים ביתיים)
מסר! (רמז-"שתקדם מסר של צמחונות\טבעונות")
מקוריות! (רמז-מקוריות, איזה רמז עוד צריך?) וכמובן, הקריטריון הנוסף, זה שמעורר בי את הרצון העז לקיים 359 תחרויות במקביל:
חנופה לחבר השופטים! (רמז-חנופה לחבר השופטים!) יום טובסק! (כמעט כתבתי "חנוכה לחבר השופטים". טעות הקלדה מתוזמנת היטב...)

אממ...

לקק למנהלות- במקום לאכול חיות! נאא... אני חושב שהכי חזק זה לשים תמונה של פרה בזמן\אחרי שחיטה ולרשום למעלה HAPPY MEAL? או לחילופין "עוֹף לי מהעיניים!" עם תמונה דומה של תרנגולת... כי באיזשהו מקום, צריך לזעזע.

בריינסטורמינג!!!! ../images/Emo28.gif

אני מציע שנעשה את התחרות בשיטת בריינסטורמינג!!! שכל אחד יזרוק כל הצעה שעולה לו לראש, ובבקשה בלי לפסול, ביחד נגיע לכמה שיותר דברים מוצלחים... אני חשבתי לתקוף דווקא את הפן הבריאותי, אולי משהו בסגנון של: טבעונים חיים 5 שנים יותר - ובעקבות כל אחד גם עוד 4,000 בעלי-חיים. או אולי, I feel great - ask me how, וכל פעם שמישהו ישאל באמת לדבר על המעבר לתזונה צמחית כמשפרת בריאות וכו´ וכו´ ואולי אף להסתובב עם כרטיס ביקור של הפורום וקצת חומר הסברה של אנונימוס לתת לכל מי ששואל. אולי גם - בשביל קארל לואיס זה עובד, אולי טבעונות תשפר גם את הבריאות שלי? בכל מקרה, תמשיכו עם רעיונות ומוחי ישטוף עוד כמה רעיונות!!! ונטע יקירתי, את חנופתי תקבל בתור *ליקוק* אחד ענק, וגם תקבלי בחזרה את המצלמה שלך...

Sern

New member
כן...

כי אני באמת צריך עוד אנשים שמנג´זים לי ברחוב מעבר ל "מה זה פורים היום? למה התחפשת?"
ארם (שיש לו צורך עז להגיב להודעות של TAM היום).

rastotman

New member
נסיון שלי

לחיות בלי לנצל -לא יודעת, זה מה שייצא, אבל צריך סיסמא יותר קולעת שתעבוד גם בלי תמונה. זה גם יענה כמובן על שאלת מה לכתוב על השולחן ואיזה מסר חדש אפשר להוסיף בשירותים (בלי להטיף כמובן ל<השחטת רכוש- מה המילה שאני מחפשת?>) בכל מיקרה צריך להופיע איפושהו על החולצה פורום צימחונות-טיבעונות תפוז.
.

doronimous

New member
אין יותר טוב מזה

חולצה שכתוב עליה: "תרבות הצריחה" (כן עם ח´) שעליה תמונה של פרה סובלת על רקע המבורגר או משהו כזה.

Sern

New member
קצת פרובוקטיבי...

אבל לא יותר מתמונה של פרה נשחטת... 1939-1945: יהודים *1950-2002: פרות The Freethinking of One Generation is the Common Sense of the next הכוכבית היא כי אני לא ממש יודע מתי התחילה ההריגה המתועשת של בע"ח... מישהו יכול לעזור? ואת הציטוט רצוי לתרגם לעברית. קרוב לוודאי שמתרגם טוב ממני כבר עשה את זה. אפשר לברר. ארם.

חצי רעיון

אני יודע שהדבר שהכי מושך אנשים לסיסמה זה אם משנים מילה או אות ואז זה מקבל מסר שונה לחלוטין. אפשר גם אולי לעשות משהו כזה עם סיסמאות של המפלגות בבחירות. צריך רק לשנות איזה סיסמא וזה יהיה הכי טוב. משהו כמו: טופו כי צריך לשנות את המצב

חשבתי עוד קצת ו

הגעתי לעוד כמה רעיונות. חוץ מהברורים, סיסמאות של הבחירות: טופו כי חייבים לשנות את המצב או העם רוצה סויה! וכאלה. צריך לחשוב על פיתגמים ידועים ורק לשנות מילים. לדוגמא: אל תסתכל על הקנקן אלה מה שיש בתוכו נעשה: אל תסתכל על ה_____ אלה על מה ש_____ ואפשר להשלים בכל מיני צורות כמו: בשר, היה לפניו או סויה, יש בתוכה וכו´ פשוט צריך רשימה של דברים כאלה ואז יהיה קל לבחור.

אל תסתכל על ה_______

מה דעתכם שנעשה "אל תסתכל על העטין אלא על מה שיש בו" |כאן תבוא כוס חלב שלא הצלחתי לעשות בעצמי| ובצד השני "ועכשיו תסתכל על העטין" |ופה תגיע תמונת זוועה|

רעיונות שצצו במוחי...

הסיסמה "אי-אפשר לבנות גן-עדן בדם" (ענבל פרלמוטר) כשברקע תמונות מזעזעות של אלימות נגד בעלי-חיים שונים (תרנגולות, בני-אדם, פרות, אווזים וכו´).
ניתן באותה מידה להשתמש בסיסמה "אין מלחמות צודקות" לאותו הדפס, אך אני לא בטוח שכל חברי הפורום יסכימו עם הסיסמה הזו.
הסיסמה "מתים על האוכל שלכם" כשברקע תמונות ממשחטות.
הסיסמה "אכילת בשר = רצח לכל דבר" - כאן אפשר להוסיף ציור של מישהו יצירתי במיוחד, משהו בסגנון של הציור על הפלאייר "בשר זה רצח פוליטי" של תנועת "מאבק אחד" (למי שראה). וה
החביב עליי (נבע מההצעה להשתמש בסיסמאות בחירות - תודה אורן) - הסיסמה "העם לא קונה שלום מדומה" כשברקע תמונות של פיטום אווזים ובכלל של מצבים בהם נראים בבירור בני-האדם כמוציאים לפועל של ההתעללות. אני מניח שיעלו לי עוד רעיונות... אני אוסיף אותם בהמשך. אה כן, 558 - את ממש חמודה.
מאור

דדי שי

New member
אכלו פירות לא פרות!

לחיות בלי בשר- זה אמנם נהדר, אך בלי ביצים וחלב- זה אפילו מוטב!

TimBuck2

New member
כמה רעיונות דפוקים

זה אמנם לא מזעזע... האמת... זה אפילו די חמוד... זה בסגנון של SAVE THE DOLPHINS הידוע לשמצה: if only COWS were as cute as dolphins, more people would give a damn! הממ... אה! הנה עוד אחת משעשעת, אבל לא ממש תורמת: מקדימה- I don´t eat cows ומאחורה: I just fuck them in my spare time זה אמנם מצחיק, אבל לא ממש צמחוני-פרנדלי... לחובבי הפאנק, על בסיס WE DONT PLAY SKA ANYMORE של נופקס: we don´t eat cows anymore, cos it sucks we don´t eat cows anymore cos we´re smucks! (YesFX) או- סויה, כי זה פאקינג טעים הממ... זייהו, בגלל שזה כזה עלוב קבלו תמונה שנותנת לי כל מיני רעיונות נוראיים לגבי העתיד... המממ...?

למעלה