התחרות נמשכת!

האפרסמון הוא המוצלח ביותר!!!

וכל הכבוד לנטע! (וחכי חכי עוד קצת- פוטושופ מצלם לך תמונות בדרך לחיפה..) מבחינת העיצוב- נהדר! (זה לא כלכך עובד בלצמחן אנשים, אך זה עובד על מטרות אחרות.) אגב- איזה סורק יש לך? איך הוא הצליח לסרוק את האפרסמון והעלים כלכך טוב?

lifegirl

New member
נפל לי הטקסט.

אלון- צמחוני בריאותי הוא מה שהוא אוכל. צמחוני אידיאולוגי- הוא קודם כל מה שהוא לא אוכל... ולכן תמונה של אוכל, מפתה ככל שתהיה, לא נראית לי לעניין.

קלמנטינה?

היא נסרקת הרבה יותר טוב מתפוז. (לשירה- הסורק שלי הוא "hp scanjet 2200c", לפחות ככה היה כתוב עליו
. עוזר?)

dylan

New member
המממממ.. זה נראה קצת

כאילו יש חור בדף והומר סימפסון (שהפך לכתום..) עומד מאחוריו ככה שרק הבטן שלו עוברת...
אני משום מה הכי אהבתי את העלה למרות שאני מסכים שהוא לא ממש מייצג את רוח הפורום.. (עם אפרסמונים יש לי בעית מרקם..) אבל אני לא איש של פתרונות במקרה הזה ככה שלא צריך להתייחס למה שאני כותב..

אבל... אבל...

אני יודעת שאין לי מה לדבר כי אני ה"מתחרה", ולכן קבל
,
,
,
וכמובן *ליקוק* בתור תנחומים. ועכשיו לאמת המרה: כשאבא שלי ראה את זה הוא אמר שזה דומה לבשר...

Neta558

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif התחרות נמשכת! ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

התחרות נמשכת עד מחר בערב! אתם מוזמנים להוסיף רעיונות, להגדיל את סיכויי הזכיה שלכם (ע"י חנופה כמובן) ולהעשיר את כולנו ברעיונות שאולי יום אחד, יהפכו למציאות (חולצת פורום, האמנם?) נטע (כן, כן, עד מחר בערב! וו-הו!)

טוב הצעות שלי.

הראשונה מתאימה לסרבנים בלבד, אבל מאחר ויש כאן כמה כאלה אני מעלה אותה: סרבנות וצמחונות, נלחמים בגזענות. השניה, מבוססת על משפט שאנלא זוכראת מי אמר אותו אבל.... "אוושויץ התצחיל ביום שבו בן אדם עבר ליד בית מטבחיים, ואמר, אלה בסך הכל חיות."

למעלה