התחרות נמשכת!

TimBuck2

New member
אהה! וכמובן ששכחתי לציין

שהמנהלות נראות נפלא היום, הכתום-אפור הזה של האתר פשוט מדגיש את העיניים שלכן! זה גם נורא מרזה! תגידו, הסתפרתן? אה, לא? כי פשוט אתן נראות קורנות היום יותר מהרגיל.. בטוח לא הסתפרתן? איפור (אורגני וטבעי כמובן) חדש? שום כלום? וואו! איך לא שמתי לב להילה הזוהרת הזו סביבכן קודם? התנשאו לי? *ליקוק* (איך היה?)

rastotman

New member
אהההההה!!

אנשים- איך אני מעלה לפה קובץ מצייר? (bmp)- אני מישתמשת בווינדוז עילג ואין לי אפשרות בתוך הצייר לשמור בתור jpg, וגם האימג´ן מוכן לשמור רק בתור פקס או בתור tif, שגם לא עולה לי- ואני לא מצליחה לשכנע את המחשב לפתוח לי את התמונה באקספלורר כדי שאני אוכל לשמור את זה חזרה בתור ג´י פי ג´יי---תעזרו לי?
.

עוד אחת!

מצד אחד של החולצה יהיה כתוב: מוצרי עור = רצח מצד שני יהיה כתוב: העור היחיד שאני לובש הוא שלי!

תפיסת תשומת הלב של הקהל

על חולצות כדאי לשים כתובות פופוליסטיות,שמושכות תשומת לב. אפשר,למשל,לכתוב בגדול- יחסי מין ואז מתחתיו,טיפה פחות מודגש תרנגולות כבר לא יכולות לעשות את זה או משהו כזה... טלטול

רעיון לחולצה:

לשים תמונה כלשהי של בעל חיים במצב קשה מהמשק (לדוגמא אווז או תרנגולת שנפצעה קשה) ולכתוב מילה אחת (בגדול): אנוש. [הרעיון הוא: מצבה האנוש של החיה, והגורם למצבה. (בני אנוש)]

בעיה עם הרעיון

רעיון טוב, הבעיה היא שלא ממש קל להבין אותו אלה אם מסבירים אותו, וזה די הורס את זה.

גם אני חשבתי שאולי

לא יבינו, ולכן ניסיתי ככל יכולתי לגבות מעצמי תגובה ממוצעת לחולצה כזו, ומה שהעלתי בחכתי: - זה טוב אם לא מבינים לגמרי מיד, כי זה מעסיק אותך אינטלקטואלית. (עד שאתה מבין. או לא, במקרים חמורים..) - המילה אנוש מאד חזקה ומתאימה- היא נושאת איתה קונוטציה ראשונית. מפנה מתחים מעל פני השטח. (היא מצביעה על המשותף בין כולם וזה תמיד עובד. סוג של פינוי המתח של השיח הציבורי.) - זה לא עד כדי כך קשה להבין. (ועד שמבינים את החיבור של שתי המשמעויות של "אנוש", אפילו אחת מהן עובדת.)

יש לי ! יש לי!

(חולצה זו מתאימה רק לאנשים הנראים טוב במיוחד - כלומר מנהלת הפורום נפלאה והמשגעת, נטע 558 השחורה... [אם כי אני ונטע סיכמנו כבר שבתחרות ליקוק למנהלת השניה שהיא לא נטע, יש מנצחת בלתי מעורערת...
] אפשר לעשות חולצה גדולה שכתוב עליה מקדימה: "ככה נראה טבעוני פורום צמחונות וטבעונות - |כתובת הפורום|" ומאחורה: וככה נראיתי כשאכלתי בשר: |תמונה של פואד בן אליעזר או משהו...|

החולצה המתרנגלת!

נטע, יש לך שם מדהים! וחיוך מקסים! (
) והנה שני החלקים של החולצה שאני עיצבתי - "אני צמחונית, ואתה?" (מדובר על התרנגולת)

lifegirl

New member
עדיף כבר האפרסמון,

שלא יחשבו שאנחנו אוכלים רק עלים!

למעלה