מקפיצה

seafox

New member
אני יכול לתת נסיון?

שתי חברות יוצאות סוף סוף לבלות לבד בלי הבעלים. לאחר לילה מהנה רווי בירות, הן חזרו די מסטוליות ברגל הביתה. פתאום בא לשתיהן להשתין, והן החליטו להכנס לבית הקברות הסמוך, כי ממילא אף אחד לא יראה אותן שם. כשגמרו את צרכיהן, נזכרו שאין להן במה לנגב. אחת החליטה לנגב עם התחתונים ולאחר מכן זרקה אותם בין השיחים. השנייה לקחה סרט מזר פרחים שהיה מונח לידה וניגבה. מחרת בבוקר התקשר אחד הבעלים לחברו: "תשמע, כנראה שהנשים שלנו עשו חיים אתמול, אישתי חזרה בלי תחתונים!". "אתה מתלונן!?", אמר השני, "אישתי חזרה עם פתק בתחת, שהיה כתוב עליו - ´לעולם לא נשכח אותך, באהבה מכל החבר´ה´". מה את אומרת נטע? אגב,מצטער שלא יצא לי לכתוב בזמן האחרון פשוט לא היה לי מה. enjoy!

Neta558

New member
זו חית המחמד שלך?

תחרות הבדיחות הייתה של בדיחות הקשורות לצמחונות וטבעונות
אבל עם ההגיון שלי, אולי עוד תזכה בתחרות חלית המחמד הכי חמודה...

ashmash

New member
הנה החבר´ה שלי

סתם, זה תמונה שאח שלי צילם באפריקה לפני זמן לא רב, עוד מעט אני אביא CD עם תמונה של החתולה שלי ואשים אותה כאן

Neta558

New member
היי, זה לא נחשב!

אני מניחה שהקוף לא בגידולך כעת...
אבל תמונה חמודה. עם קצת התחנפות, אולי היא היתה סוללת דרכה לתחרות בכל זאת. (נטע שוב מראה את כמיהתה האמיתית לחנופה מתחסדת)
שבת שלוש...

S H I L G I

New member
אה ונטע שכחתי לציין ש..

שיש לך שם יפה
שאת נראית טוב היום
שאת נראית טוב תמיד
שמה שאת לובשת עכשיו ממש מתאים עלייך
שאת הולכת לשים את נולי במקום הראשון (נכון? נכון? נכון?)

ashmash

New member
אמנם הקוף לא תחת גידולי כעת

אבל הוא תלוי אצלי בתמונה על הקיר בחדר... זה נחשב? בכלל אני חושב שהרבה יותר יפה לתלות תמונה של צבי על הקיר ולא את הראש שלו... ממממממ, אם היו חושבים על זה עוד כל מיני אנשים באירופה היום היו כמה מינים שלא היו נכחדים...

ashmash

New member
ועוד תמונה שלה ישנה

הפעם היא קצת יותר מוארת אגב היא היצור האלים הכי חמוד בעולם (יותר מהקופים שבתמונה למעלה)

ashmash

New member
הטורף!!!

נראה כמו תמונה של בניטו מוסוליני ביום רע... מבינים למה רשמתי שהיא היצור האלים הכי חמוד שיש? היא ממש אוהבת לתקוף את רוב האנשים... אבל היא חמודה!

למעלה