מקפיצה

ashmash

New member
והתמונה החביבה עלי

שאני חושב שבגללה תולי צריכה לזכות. הסיפור מאחורי תמונה זו הוא שמי שמלטף את החתולה שלי זה אבא שלי ז"ל שנפטר לפני כשנה. אחרי שהוא מת תולי ממש הרגישה בחסרונו והיא חיכתה לו והיתה מאוד עצובה! אני חושב שבשל הסיפור הטראגי, שאיש לא יכול להתחרות בו, על אהבת אמת בין חתולה לבעליה, התמונה הזאת צריכה לזכות...

SMOLANIT1

New member
והנה החתולה הכי חמודה בעולם:

משי!! אימצתי אותה בעצרת שהייתה נגד פיטום אווזים. אבל עכשיו אני רואה אותה רק בסופי שבוע כשאני מגיעה הביתה. בשאר הימים אני נמצאת ב... גהה
(בית חולים פסיכיאטרי)

חתולה בריטית

יש לי חתולה ממש חמודה בת 9 מאנגליה. היא אף פעם לא שורטת והיא ממש חמודה (כמעט כמו השופטים) יש לי גם חתולה ישראלית תוקפנית (לא כמו השופטים) הבריטית ישנונית (לא כמו השופטים) והישראלית ממש ממש חכמה (בדיוק כמו השופטים) וממש ממש שמנה (10 ק"ג) יש לשתיהן תכונה מעניית להראות חמודות אם אני שם אותן בתנוחה חמודה לבריטית שיער ארוך (כמו לחלק מהחתולים באנגליה) ולישראלית שיער קצר (כמו לחתולים בישראל) שחור לבן אבל למה לכתוב? יש לי תמונות שלהם:

לכל מי שלא הבין את התמונה

יש שם שלושה חתולים פסלים בגדלים שונים חתולה שלי בין שניים

lifegirl

New member
דובה!!

נטע, זאת בהחלט לא חתולה חמודה (היא נושכת! היא נתנה לי ביס), אבל מגיע לה לנצח בתחרות המשנה "הדבר שהתחפש לחתול בצורה הכי מוצלחת". אתם לא מתארים לעצמכם כמה היא שמנה!!! או, כמו שאמר יאיר: מה זה, ולמה זה לובש חתול?

aradori

New member
לוני טורפת עכבר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

(עכבר טבעוני)

cordell

New member
קאלי

לא כל-כך נעים לי, חדש בפורום וכבר עלול לזכות בתחרות, אבל זו לא אשמתי, זו אשמת הכלבה. זאת קאלי, בוגרת תנו לחיות לחיות, וכעת חיה את החיים הטובים ועם הזמן נפרדת מטראומות הילדות.

../images/Emo26.gif סדרת התמונות המנצחת ../images/Emo47.gif

|כוכב| בקטגוריית התמונה
התמונות. |כוכב| החיות הן אכן שלי, הן אפילו מאוד אוהבות את נטע (לא כולנו?) |כוכב| פוזה
לי יש את הפוזה המנצחת. |כוכב| חנופה, אין צורך בכלל, נטע יודעת כמה אני אוהב אותה, משתחווה לרגליה ונותן לה
גדול כל פעם שאני רואה אותה (בתנאי שהיא מרשה לי בכלל לגעת בשלמות המדהימה שלה) ומעבר לכך התמונות שלי כוללת עוד חיה מאוד אהובה על נטע. נקרא לה: רהוז.
תמונה מס´ 1 - תהיה ריי.

ועתה נעבור לוניל...

(קראנו לה ככה כי כשהייתה קטנה היא הייתה לבנה, עכשיו היא הפכה להיות מוקה...)

עוד וניל...

עתה עם חיה לא מאוד אהובה על נטע (או אולי כן, לא יודע...) (אבל פיצוי בהמשך...)

פוזה קצת תקועה... ../images/Emo3.gif

"birds do it, bees do it, even..."
מישהו אמר שקצת כואב להיתקע ככה? זה החיים...

מקודם ה"לפני" ועכשיו ה"אחרי"

זה לא באמת תמונות מאותו יום, אבל משעשע להציג את זה ככה..

למעלה