סכמ"ש!!!

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif סכמ"ש!!! ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

איזה שבוע עבר עלינו הא? קדימה תשוויצו בתמונות שיש לכם עם חברי הלהקה! ובהזדמנות זאת רציתי להגיד שאני מאוד שמחה גם בשביל הפורום שלנו וגם בשבילכם שפגשתם אותם ואולי גם הגשמתם חלום! ושהייתה לנו חוויה כל כך מלאה ומושלמת ביחד! עכשיו כל שיש לקוות זה לפעם הבאה
השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: שיר השבוע: להקת השבוע: אלבום השבוע: מאכל השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: אתר השבוע: ספר/סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע : השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):

A Modern Myth

New member
ONE NIGHT TO REMEMBER

השבוע שהיה שיר השבוע של 30: איזו מין שאלה? כלללל הסטליסט, אהבתי את כל השירים בלי יוצא מן הכלל שיר השבוע: כנ"ל להקת השבוע: 30!!!!!!!!! אלבום השבוע: THIS IS WAR מאכל השבוע: שתיתי כמויותתת של אייסקפה, למרות שזה לא כ"כ מאכל משהו טוב שקרה השבוע: הלילה הכי הכי הכי מדהים שאי פעם חוויתי משהו רע שקרה השבוע: שהלילה הכי מדהים שאי פעם חוויותי נגמר. ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: WE ARE 30 SECONDS TO MOTHERFUCKING MARS!!!! \ THE ALNIGHTY HUMMUS אתר השבוע: הפורום ספר/סרט/סדרת השבוע: ממש לא חשוב תמונת השבוע : חבל שבתמונה אי אפשר לראות איך שהלב שלי פעם השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: אופוריה מתמשכת משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):שבכל יום שעובר אני מתרחקת יותר ויותר מהזכרון המטורף הזה שבראש שלי, למרות שבתכלס הזכרון הזה אף פעם לא ייעלם, אבל זה מבאס להגיד "ההופעה בשבוע שעבר" במקום "ההופעה אתמול"

Ever want to just STOP? ../images/Emo223.gif

אוי, זה היה קטע אדיר.
השבוע שהיה:
30STM
שיר השבוע של 30: Closer to the edge Vox populi Search and destroy אלה השירים שהכי התכוננתי עליהם להופעה אז חרשתי
סופסוף הם עלו למקום 5 בלאסט^^
[http://www.last.fm/user/DivineInsanityX] 30STM
שיר השבוע: A7X - Save me , ועוד שלהם. 30STM
להקת השבוע: 30סטמ, כאילו! ואבנג'ד חחח. 30STM
אלבום השבוע: A7X - Nightmar 30STM - This is war 30STM
מאכל השבוע: פיצה<: 30STM
משהו טוב שקרה השבוע:
ההופעה!~@$%@#$ היה כזה מדהים
הזמנתי את הכרטיס ב-28.4, ספרתי מ-102 ימים, גילפתי את הפוסטר-פרסום מאחד הקירות בת''א, קניתי את THIS IS WAR, כלכך הרבה ימים חיכינו וזה עבר בצ'יק!;; אבל היה אדיר.
עשיתי נזם:) 30STM
משהו רע שקרה השבוע:
שחצי, אם לא שלוטרבע מההופעה, לא ראיתי בכלל.. אין, פעם הבאה אני מביאה כיסא איתי.
30STM
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: hold on hold on a seconds, you you you you and you in the back, you weren't jumping wtf is wrong with you?!
"יש כאן צרפתים? מי מכאן מצרפת? מה נסגר עם הצרפתים בישראל?!" חחחח לא זוכרת איך הוא אמר את זה באנגליתXD ~אני וחברה יושבות בטיילת על הדשא במורד כזה, הסיגריות נופלות ומתגלגלות למטה~ נטלי: "לאלאלאלאלאלא" אני: "אמג, את כזו סתומה! את ממש הזכרת לי את הסנאי מעידן הקרח עכשיו"
זה היה מצחיק. ולא זוכרת עוד. 30STM
אתר השבוע: |פייסבוק, איזה אתר כבר יהיה?XD 30STM
ספר/סרט/סדרת השבוע: סרט- THE GOOD GUY, סרט חמוד שכזה<: סדרה- צחוק מעבודה. 30STM
תמונת השבוע : אנו, קארין, ושאנון
אני כ''כ שמחה שיצא לי להצטלם איתו ועם תומו. אני באמת חשבתי שאין לי סיכוי... אבל כששמעתי שהם יוצאים מאחורה לחתום פשוט רצתי והחלטתי להילחם, אין מצב לפספס אותם! אני מצד שמאל. לא מספיק אני שחומה עוד יצאתי שחורה שםXD כי זו הייתה תמונה ממש חשוכה וחברה הבהירה לי אותה.. נו, שיהיה. העיקר שאנון באמצע.
השבוע שיבוא:
30STM
משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: ממ אין לי מושג. 30STM
משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): הרבה~ הודגש וקומבן באמצעות ה-להקה ה-מגניבה שבאה להופיע בארץ ועוד תחזור בעתיד. עליי.

אותה תמונה רק בצבע 'אור שמש' ../images/Emo223.gif

כי אני נכה שלא בדקתי את המצלמה לפני

שבת בבסיס. ../images/Emo10.gif

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: The Kill. להקת השבוע: 30STM , דהה.
אלבום השבוע: Beautiful Lie. משהו טוב שקרה השבוע: ההופעה, ולראות את ג'ראד! משהו רע שקרה השבוע: שאני בבסיס עכשיו... ספר/סרט/סדרת השבוע: Inception, אחלה סרט! תמונת השבוע : אני בבסיס בלפטופ אז אין לי פה כלכך תמונות... בהזדמנות אחרת.
השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: שייגמר!!!

STEMINEM

New member
זהו נגמר הבית מלון

היה חודש טוב ו30 פינקו ככה בסוף חוזרים לשביזות :( תודה לך

אני לא רוצה לעשות מועדפת

כל מה שיש לי לעשות זה לעבוד בתחנת דלק וממש לא בא לי. כרגע אני רוצה להיות דיילת קרקע באל-על. נראה איך ילך לי

RenanaD

New member
הא! מתמונות שחברה שלי מהצבא העלתה לפייסבוק

הבנתי שהיא דיילת עכשיו באל-על

למעלה