סכמ"ש!!!

חח טוב מבחינת מה?

זה אולי קרוב,אבל זה חור ואין יותר מידי אפשרויות להגיע לשם... אבל שיהיה אני בקרוב מקווה להשתחרר
ולא אני לא בבהד אני במפקדה.

STEMINEM

New member
טוב את לפחות עושה יומיות

אוכלת בבית ישנה בבית יש לך חיים.. אני כמו זין פה שבוע שלם עם צעירות פעורות ומפקד חופר בשכל.. אני מיואש כבר די אין לי כוח נשבע לך

RenanaD

New member
יש אנשים שגרים רחוק. אמנם יומיות, אבל אין להם

ברירה אלא להשאר במגורים במפקדה.

Why So Serious

New member
THIS IS A CALL TO ARMS

השבוע שהיה: היה.............. מסעיר
שיר השבוע של 30: כול TIW שיר השבוע: Vox Populi להקת השבוע: נחשו.. אלבום השבוע: TIW מאכל השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע: ההופעה, הפגישה עם כולם.. ברקסטון! מסכם הכול. משהו רע שקרה השבוע: הרגל הארורה שכמעט הרסה לי את ההופעה הכי טובה בחיים שלי ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "I didn't get the presents, but trust me, I will.. Oh I will" תומו:) אתר השבוע: הרשמי
ספר/סרט/סדרת השבוע:
תמונת השבוע :
השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: שיעבור מהר:) משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): שיעבור לאטטטט

Ariels attack

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo3.gifאנוכי..

השבוע שהיה: היה שבוע מדהים!!!.. בחיים שלי לא התרגשתי ככה ממשהו!! שיר השבוע של 30: הכל..!! שיר השבוע: כל השירים של 30.. להקת השבוע: 30 אלבום השבוע: TIW מאכל השבוע: מנה חמה וטוסט.. משהו טוב שקרה השבוע: ה-ה-ו-פ-ע-ה ה-מ-ד-ה-י-מ-ה!!!.. משהו רע שקרה השבוע: חברה שלי פספסה ת'הופעה כי נתפס לה הצוואר בבוקר של ההופעה וזה היה בלתי נסבל לדבריה... וכל הסימנים הכחולים שחזרתי איתם מההופעה... למרות שהם שווים כל רגע ורגע של סבל..!!
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: לא יודעת... קשה לי לחשוב במצב של אופוריה.. אתר השבוע: הטויטר של ג'ראד טומו ושאנון..
ספר/סרט/סדרת השבוע: אגדה עירונית... שזה מוזר כי אני בד"כ לא רואה סרטי אימה.... תמונת השבוע : הקולאג' שאני עשיתי מהתמונות שלי עם ג'ראד טומו ושאנון החמדמדים ביותר...!!
השבוע שיבוא: מבחן מעבר מטופש בגיאוגרפיה... משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: שג'ראד יעלה את התמונות שלו מההופעה?... משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): אני אגיע לא מוכנה למבחן בגיאוגרפיה..

A Broken Myth

New member
אני היחידה שלא הצטלמה איתם ../images/Emo7.gif

השבוע שהיה:
שיר השבוע של 30: באמת שהכל. כל-כך שמחה שחזרתי לשמוע אותם
שיר השבוע: עד להופעה- many of horror.
להקת השבוע: אני באמת צריכה לענות על זה?
אלבום השבוע: כנ"ל :)
מאכל השבוע: אוכל מגעיל של בסיס???
משהו טוב שקרה השבוע: הההההההופעה!
משהו רע שקרה השבוע: כלום
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "we are 30 seconds to mather-fucker mars" :)::::::::::::::::::::::ףףףף
אתר השבוע: פייסבוק, חה
ספר/סרט/סדרת השבוע: אין X:
תמונת השבוע: השבוע שיבוא:
משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: בסיס ליומיים וחצי? D:
משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): שאני אמס מהחום ששורר ברגע זה במצפה רמון

tool2

New member
../images/Emo41.gif גמני לא הצטלמתי איתם

וזה הדבר הכי מדכא ב=ע=ו=ל=ם ]=

היי היי! שלא תחזרי לזה שוב!

דיברנו על זה כבר בובה! יהיו לך עוד הזדמנויות!

tool2

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo24.gif עודדת אותי מאוד

למרות שזה עדיין מבאס.. כי זה זמן עד זה יהיה שוב.. נתחיל לספור את החודשים עד הטיסה! ממש ממש תודה על העידוד! הייתי צריכה את זה =]

מה? אני ../images/Emo9.gif ../images/Emo252.gif

השבוע שהיה: מטורף וחלומי ומושלם שיר השבוע של 30: הכל שיר השבוע: באמת ש...הכל להקת השבוע: אף אחת. סתם נו באמת. פאקין ממממממממאאאאאאאררררררררררסססססססססס אלבום השבוע: THIS IS WAR מאכל השבוע: פיצה משהו טוב שקרה השבוע: ההופעה, לפגוש אותם, להיות עם כל החברות שלי 24/7, לפגוש אנשים ישנים וחדשים מהפורום, להגשים חלומות, לקנות את הכרטיסי טיסה לספרד לעוד 2 הופעות שלהם. תומו זוכר אותי משהו רע שקרה השבוע: כמה טעויות פה שם. אחר כך הכל הסתדר. ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: tomo: "of course i remember you!!!!!" *חיבוק מתומו* "Brixton, you're awesome!" "me? YOU'RE AWESOME!"
אתר השבוע: הפורום ספר/סרט/סדרת השבוע: איזה ספר? סרט?סדרה? מי בכלל ראה משהו תמונת השבוע :
פפאו השבוע שיבוא: יהיה... קשה. משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: שאולי אני אמצא עבודה משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): שאני לא .. חח

I AM7

New member
../images/Emo251.gifMEmeME../images/Emo256.gif !

השבוע שהיה: מטורף , מצחיק , סוריאליסטי , מטריד , מרגש , מסריח(אנשים פשוט מסריחים) איןןןןןןןןןןןןן פשוט שבוע מהסרטים!
שיר השבוע של 30: הכלללללללל !! Night Of The Hunter ו Closer To The Edge במיוחד!!!
שיר השבוע: אמממממ........
להקת השבוע: מהזאתהשאלההזו?!?!??!?!??!?!??!?! - 30SECONDSTOMARS
אלבום השבוע: THIS IS WAR
מאכל השבוע: המבורגר אחרי ההופעה בנמל , אגאדיר:)
משהו טוב שקרה השבוע: סיימתי עם הריתוק...21 יום! ובאמת שלא היה אכפת לי! כי הייתי כל כך להוטה ללכת להופעה המטריפה הזו! ושבוע חופש! כל כך התרגשתי.....נהנתי מכל שניה.
משהו רע שקרה השבוע: הייתי דיי בראש טוב(לא נגיד מסטולה אש..)כשפגשתי את ג'ארד......זה הגיע למצב....לאטוב....לא טוב.. , הוא בטוח שאני אכנס לכלא! אבל שיהיה! תיירים.....
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "הייי שאנון!! ...-"that's tomo....".......אני-
אתר השבוע: twitter!
ספר/סרט/סדרת השבוע: מי ראה טלויזיה.......חוץ מלראות את הקליפ כל שנייה....
תמונת השבוע :
מי יחבק אותך....P:
השבוע שיבוא: הולך להיות כיף! לוקחים אותי:)ואת הגדוד שלי לשבוע כיף , מראשון-עד-חמישי לכפר נופש באשקלונננהה!!whooo
משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: אשקלונה?!.....ושאני אפסיק לחשוב על זה שהם עזבו כבר! זה פשוט עושה לי רע....
משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): סתם דברים מעצבנים.....קטנים כאלו...שהורסים את האווירה... לסיכום ! חלומות כן מ ת ג ש מ י ם !

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif../images/Emo207.gif המ ,חדשהD:

שמתי לב לזרימה החזקה של אנשים לפורום הזה , בעקבות ההופעה .אז למה לאXD שמתי לב להרבה שמות מוכרים מפורומים אחרים
אופק.תלאביב.כמעט15. הלוD:

למעלה