סכמ"ש!!!

מהמגזימים... ../images/Emo6.gif

אני עד היום האחרון לפני יום הולדת 21 עדיין אמרתי שאני בת 20. חח

Casper182

New member
../images/Emo160.gif../images/Emo160.gif../images/Emo160.gif

השבוע שהיה: היה שבוע מגניב, עד להיום שיר השבוע של 30: Night Of The Hunter שיר השבוע: Florence + The Machine - Rabbit Heart להקת השבוע: 30STM אלבום השבוע: Lungs/This Is War מאכל השבוע: פתיתים, יאמייי משהו טוב שקרה השבוע: ההופעה כמובן משהו רע שקרה השבוע: רציתי להגיד, העובדה שלא יצא לי לפגוש את ג'ארד, אבל חברה היום דיי אכזבה אותי ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: You know, the drug that called "Special K" אתר השבוע: טוויטר/דביאנטארט ספר/סרט/סדרת השבוע: מפלצת המסיבות? תמונת השבוע: http://oryanz.deviantart.com/art/TOMO-from-MARS-175920053 השבוע שיבוא: לטובה משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: חיפה עם אמא :p משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): מקווה שכלום...

אני מתה על השיר הזה של פלורנס!

ואת עוד תפגשי אותו. אם איי פעם עבר לך מחשבה בראש של "אוח למה לא הלכתי למלון שלהם" תשמחי שלא עשית את זה

Casper182

New member
לא לא

יש רק להקה אחת שזה יהיה אצלי ברמת ללכת למלון אבל גם זה רק כדי לראות אותם מרחוק... פלסיבו, פלסיבו 3> ואני לא דואגת, אני עוד אקרא לג'ארד; ג'ק הייז...

Casper182

New member
אין מילים

מאיפה להתחיל לתאר אפילו בערך איך הייתה ההופעה הזאת בכלל כל הסופ"ש הזה מהרגע שהם נחתו... פגשתי את אלוהים! והוא גמד נשי עם גיטרה! מוזר שעוד לא עיכלתי את זה...

maya254

New member
Do u live Do u die Do u bleed for the FANTASY

השבוע שהיה:וואו וואו איזה שבוע! כמה חיכינו ליום הזה.. אני אישית הזמנתי כרטיס מאפריל ויום יום ספרתי ימים עד שזה יקרה ואפילו חלמתי על זה בלילות חח.. השבוע שהיה היה השבוע הטוב ביותר שהיה לי בחיים! אמנם חיכיתי לבנים 14 שעות בערך בלי שינה בשדה תעופה אבל תאמינו לי שזה היה שווה כל רגע!!! הם היו כל כך חמודים וג'ארד כל כך התלהב לראות את עצמו על שער של שני עיתונים! אני שמחה שהם אהבו את הארץ שלנו והתלהבו מאיתנו כי באמת שההופעה הייתה מדהימה! הסתכלתי עכשיו בסרטונים מההופעה שהייתה בפולין.. פחחח שלנו הייתה הרבה יותר טובה! רק חבל ששם ג'ארד עשה מואהק! \= שיר השבוע של 30: כולם!!! אבל בגדול.. Search@Destroy!! כל כך שמחתי שהם ניגנו אותווו..! שיר השבוע: השבוע הזה היה שבוע שכולו 30! להקת השבוע: ברור ש-30!!!!!! אלבום השבוע: TIW!!!! מאכל השבוע: אממ.. אוכל של שישי-שבת! :)) משהו טוב שקרה השבוע: הגשמתי חלום! והוכחתי לעצמי שאם מאמינים אז דברים באמת קורים! צריך רק להאמין.. פגשתי את החבורה שלנו בשדה תעופה ואח"כ במלון! הם כל כך חמודים.. ג'ארד ניראה קצת בשוק חחח ותומו ושאנון זורמים עם ישראל ונהנים! ההופעה הייתה מצויינת!!! בהתחלה חששתי כשהם ניגנו מספר שירים ברצף וג'ארד לא אמר כלום! אח"כ היה מעולה.. במיוחד הקטע שהוא נפל והקטע של ההתעטפות עם דגל ישראל.. ועוד באיזה שיר חחחח THIS IS WARRRR!!! משהו רע שקרה השבוע: הוא היה שבוע מצויין! לא יודעת מה יכול להיות רע בו.. אולי הקטע שהיו כאלה שממש הציקו ללהקה אבל ניראה לי הם רגילים לאנשים טיפה הזויים! חחח.. ואולי העובדה שלא ישנתי כמעט השבוע הזה. מזל שיש סופ"ש!! ציטוט שאפיין את השבוע\עשה את השבוע: וואו המון!!! נתחיל מהעובדה שג'ארד אמר במסיבת עיתונאים שאין שום מצב שבעולם שהם היו מבטלים את ההופעה בארץ, שאנון צועק במסיבת עיתונאים "We love Israel, we love Jerusalem" קיצור כל המסיבת עיתונאים חחח, the almighty hummus, ג'ארד מנסה לדבר עברית חחחח, NO NO NO NO NO, "לחיים, BTW" ובמיוחד הרגע שהוא אמר שהם אוהבים אותנו!!!! :))) אני זוכרת קטע שהוא אמר "Israel I love u, u don't have an idea how much!!" אתר השבוע: טוויטר וכמובן.. הפורום!!!! ספר,\סרט\סדרת השבוע: לא היה לי זמן בכלל!!! וטוב שכך חחח תמונת השבוע: הצטלמתי עם ג'ארד ושאנון! אממ לא יצאתי יפה אז אני לא אעלה חחח :)) השבוע שיבוא: אממ שיבוא לטובה! ויאללה נתחיל להתפלל שיבואו שוב. ברור שהם יבואו שוב, הם גם אמרו את זה יום אחרי בסרטון ביוטיוב שמישהו צילם חח :)) משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: להתחיל לעבוד!! משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע: אממ.. שאני אמשיך להשתעמם בבית חח

tom655

New member
סכמ"ש שלי

השבוע שהיה: מעורפל במיוחד, הייתי בטוחה שאני חיה בחלום למשך שבוע שיר השבוע של 30: הכל שיר השבוע: This is war להקת השבוע: 30! אלבום השבוע: This is war מאכל השבוע: the almighty hummus משהו טוב שקרה השבוע: ההופעה המדהימה של מארס משהו רע שקרה השבוע: הפסדתי את שאן,ג'ר וטומו בכמה שניות
אבל יהיו לי עוד הזמנויות, עוד הרבה.. ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: 'jared, your zipper is opened' 'you guys are perverts' אתר השבוע: טוויטר ופייסבוק ספר/סרט/סדרת השבוע: water for elephants - sara gruen תמונת השבוע : השבוע שיבוא: פחות חם אני מקווה.. משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: אני צריכה לקבל חבילה עם דברים של 30 משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): שעומס החום יתגבר שוב

למעלה