Do u live Do u die Do u bleed for the FANTASY
השבוע שהיה:וואו וואו איזה שבוע! כמה חיכינו ליום הזה.. אני אישית הזמנתי כרטיס מאפריל ויום יום ספרתי ימים עד שזה יקרה ואפילו חלמתי על זה בלילות חח.. השבוע שהיה היה השבוע הטוב ביותר שהיה לי בחיים! אמנם חיכיתי לבנים 14 שעות בערך בלי שינה בשדה תעופה אבל תאמינו לי שזה היה שווה כל רגע!!! הם היו כל כך חמודים וג'ארד כל כך התלהב לראות את עצמו על שער של שני עיתונים! אני שמחה שהם אהבו את הארץ שלנו והתלהבו מאיתנו כי באמת שההופעה הייתה מדהימה! הסתכלתי עכשיו בסרטונים מההופעה שהייתה בפולין.. פחחח שלנו הייתה הרבה יותר טובה! רק חבל ששם ג'ארד עשה מואהק! \= שיר השבוע של 30: כולם!!! אבל בגדול.. Search@Destroy!! כל כך שמחתי שהם ניגנו אותווו..! שיר השבוע: השבוע הזה היה שבוע שכולו 30! להקת השבוע: ברור ש-30!!!!!! אלבום השבוע: TIW!!!! מאכל השבוע: אממ.. אוכל של שישי-שבת!
) משהו טוב שקרה השבוע: הגשמתי חלום! והוכחתי לעצמי שאם מאמינים אז דברים באמת קורים! צריך רק להאמין.. פגשתי את החבורה שלנו בשדה תעופה ואח"כ במלון! הם כל כך חמודים.. ג'ארד ניראה קצת בשוק חחח ותומו ושאנון זורמים עם ישראל ונהנים! ההופעה הייתה מצויינת!!! בהתחלה חששתי כשהם ניגנו מספר שירים ברצף וג'ארד לא אמר כלום! אח"כ היה מעולה.. במיוחד הקטע שהוא נפל והקטע של ההתעטפות עם דגל ישראל.. ועוד באיזה שיר חחחח THIS IS WARRRR!!! משהו רע שקרה השבוע: הוא היה שבוע מצויין! לא יודעת מה יכול להיות רע בו.. אולי הקטע שהיו כאלה שממש הציקו ללהקה אבל ניראה לי הם רגילים לאנשים טיפה הזויים! חחח.. ואולי העובדה שלא ישנתי כמעט השבוע הזה. מזל שיש סופ"ש!! ציטוט שאפיין את השבוע\עשה את השבוע: וואו המון!!! נתחיל מהעובדה שג'ארד אמר במסיבת עיתונאים שאין שום מצב שבעולם שהם היו מבטלים את ההופעה בארץ, שאנון צועק במסיבת עיתונאים "We love Israel, we love Jerusalem" קיצור כל המסיבת עיתונאים חחח, the almighty hummus, ג'ארד מנסה לדבר עברית חחחח, NO NO NO NO NO, "לחיים, BTW" ובמיוחד הרגע שהוא אמר שהם אוהבים אותנו!!!!
)) אני זוכרת קטע שהוא אמר "Israel I love u, u don't have an idea how much!!" אתר השבוע: טוויטר וכמובן.. הפורום!!!! ספר,\סרט\סדרת השבוע: לא היה לי זמן בכלל!!! וטוב שכך חחח תמונת השבוע: הצטלמתי עם ג'ארד ושאנון! אממ לא יצאתי יפה אז אני לא אעלה חחח
) השבוע שיבוא: אממ שיבוא לטובה! ויאללה נתחיל להתפלל שיבואו שוב. ברור שהם יבואו שוב, הם גם אמרו את זה יום אחרי בסרטון ביוטיוב שמישהו צילם חח
) משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: להתחיל לעבוד!! משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע: אממ.. שאני אמשיך להשתעמם בבית חח