ראיון חמודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

nini18

New member
את צודקת לכן נשתמש במדהים חחח

וכן דרייק באמת כוסון... אבל ציקס יותר ד"א ציקס מספר על מחחוה רומנטית שעשו לו וכמובן הרמזים מצביעים על אדם ... אז BB גם רומנטי איזה גבר מושלם חחח הוא לקח אותו ביומהולדת לארוחה בקניון (לא של השופינג חח ), שהיה מואר בנרות, מרוחק והם נסעו בלימוזינה אבל הלימוזינה לא רצתה לחכות בגלל שזה היה חור ולאחר הארוחה BB נזכר שהוא לא חשב על זה איך הם יצאו משם חחח אז הם התקשרו לחברות מוניות ואף חברה לא רצתה להגיע לשם. בסוף ציקס קרא לחברה שלו (והוא ציין שהוא הוציא אותה מהמיטה בזמן
עם החבר שלה חח פרט מאוד חשוב) והיא באה לאסוף אותם והוא התבאס שזה קרה חח אבל אמר שזה היומהולדת הכי רומנטי שלו
כנראה שהיו שם עוד דברים שעל זה ההוא לא מספר חחח ואז ה"מראיין" שאל אותו אם זה מישהו מפורסם והוא אמר שכן אז ה"מראיין" אמר שהוא חושב שהוא יודע מיזה חחח ואז איכשהו זה הפך להיות ברדי מסומסום אין לי מושג למה. הוא אמר שבתקופה ההיא הוא לא היה מפורסם ושהיו הרבה סמים שהם לא יכלו להיות ביחד ולא לחוד ובסוף זה לא התאים
האמת שאני דיי בטוחה שזה על אדם. אבל הייתי רוצה שעוד מישהו יקשיב לאשר לי את זה. יש מצב שלא הבנתי נכון הכל.
ומענין למה ציקס מתחיל לשתף בדברים על אדם? עד עכשיו הוא לא עשה את זה. וד"א שאלת אותי עם ציקס עובד אז הוא לא חח פעם אחרונה שהוא עבד היה בתיכון אז מאיפה הןא עושה כסף לחיות לבד???יש לו עץ?? גם אני רוצה כזה

mayarel

New member
מדהים זו הנחת מוצא ../images/Emo6.gif

ולא נראה לי שצ'יקס מדבר על אדם באמת.. הוא סתם בכוונה מנסה לקבל תשומת לב ב- הינה אני חושף משהו מהעבר שלי עם אדם, ואז מקבל רייטינג לעשות משהו אחר לגמרי

ר ו ח ל י

New member
התמונות האלה עשו לי את היום.

היה די חרא של יום והתמונות האלה מה זה הרימו לי את המצברוח ושימחו אותי.

nini18

New member
אוי איזה ראיון מגניב ../images/Emo7.gif מרגש ../images/Emo3.gif פעם ראשונה

אחרי ראיון אופרה שממש אהבתי את הראיון

mokasosex

New member
ממש אהבתי, אחד הראיונות הטובים ../images/Emo6.gif

אלעק אדם מכור לטוויטר. בטח הוא וקריס כל החיים מתכתבים בפרטי -.-

mayarel

New member
מצחיק שדווקא שניהם יחד בתמונות

היא האקסית של לוהן נכון?