ראיון חמודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

מירבי ת

New member
אח! גם קראדם , גם ראיון מדהים וגם תמונות סוף!

זו רק אני או שאדם יצא מהמסיבה קצת יותר מסטול /שיכור ממה שהוא נכנס? או שזו עייפות או שאלו כמה כוסיות טובות... והתמונות פשוט מעולות והרגליים שלו מקלות!!!!!

mokasosex

New member
אני מאוד את המכנס הזה ../images/Emo6.gif

חתיייייייייייייייייייך !

t r e c o o l

New member
ואווואוואוואווואוו../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

רציתי הגיב בסוף, אבל התמונה עצרה אותי!! כמה יופיי!!!!!!!!bb יפה מתמיד. ובחיים שלי לא ראיתי ג'ינס כזה צמוד! ואוו
וזה מאוד טוב שאדם מסתובב עם אאל"ט אחותו של מארק רונסון, הלואי שהם יעשו משהו ביחד!!!!! זה יהיה מעולה. ומה זה הארוע הזה? איך אין סרטונים? ואגב אני כ"כ מקנא בבלונדיני הזה שכל הזמן סביב bb ומסיע אותו ונוגע בו "כאילו שהוא רק מכוון אותו" ..(למרות שהוא נראה טוב אבל..בלונדם
?..
[1] ) בקיצור me happy
[1]צחקתיייייייי, סליחה אם זיעזעתי מישהי כאן..

mokasosex

New member
עליך כבר הייתי מאמינה ../images/Emo3.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
בכלזאת ניסית לשדך אותו לפארס
.. נכון שהמכנס מווווווווושלםםםםםםםםםםם?

t r e c o o l

New member
המכנס../images/Emo99.gif

האמת שאני לא מדמיינת עוד יצור שהמכנס (ובכלל הבגדים) היו נראים עליו טוב.. גם לא אהבתי את הג'קט ריבוי הצבעים, והמגפיים הלא קשורות.. הוא צריך סטייליסט.. אבל הוא נראה טובבב

mokasosex

New member
אני דווקא אהבתי את איך שהוא התלבש../images/Emo3.gif

הווווווווווא כזה מושלםםםםםםםםםם
הוא נראה ממש צעיר פה, וזה הזכיר לי את הראיון הראשון של קראדיסון ששאלו אותם אם הם יוצאים לחגוג אחרי שולשתם עברו, ואז אחת המראיינות אמרה שהם מתחת לגיל המותר ואדם קפץ ואמר I'm not underage but thak u. אני יודעת שזה לא קשור אבל אני מתגעגעת לתקופה הזאת

ווואווואואואו איזה יפההה

והיא שלחה לו ציוץ: @samantharonson: Just met @adamlambert, what a sweetheart. Can't wait to hear his record!

mokasosex

New member
הוא שלח בחזרה ../images/Emo6.gif

@samantharonson so great to hang out last night!! 5 minutes ago from Echofon in reply to samantharonson

t r e c o o l

New member
אני צרכה להתחיל לקנא??../images/Emo3.gif

אני מבינה שטכנית שניהם לא נמשכים אחד אל השני, אבל בכל זאת מדובר באדם למברט.. והיא נראת כמו בן.. ממ..

t r e c o o l

New member
למישהויש את זה ביוטוב? אני לא מצליחה לראות../images/Emo10.gif

אני גם רוצה לראות את אדם נסחף בדיבורים על לק

למעלה