שלושה ימים לסיום התחרות

ROTEM30035

New member
../images/Emo41.gifמי רוצה סינגל חתום אישית ע"י רונה../images/Emo35.gif../images/Emo41.gif

החל מהיום, יום שישי ה-24 ובמשך השבוע הקרוב, נערוך תחרות בפורום
שלושת הזוכים המאושרים יזכו בסינגל חתום אישית ע"י רונה בכבודה ובעצמה
שימו לב ===>
<==== זוהי התחרות הראשונה מיני רבות! בתקווה, נוכל להפוך זאת למסורת. אז מה עושים? נושמים לרווחה, מתיישבים ליד המקלדת ומתחילים לרשום בכמה מילים, פסקה, אולי עבודת סמינריון... למה נראה לכם שבכלל מגיע לכם לזכות?
בשביל ההשראה, מוצגת בפניכם דוגמא מקורית ומרעננת: "שלום פורום יקר, מאז הפעם האחרונה ששמעתי את רונה - אני לא מפסיק לילל ברוח. כל 10 שניות אני יוצא לטיול בהיר ומחכה לרכבת שתעשה הפסקה. נשימה. וזה לא הכל! אני מרגיש כאילו עיניים זרות צופות בי מתוך הבית האפור. ממש נס שאחת ל-24 שעות מגיע בוקר חדש. אני חושב שבשם הפראנויה והנזק הנפשי המצטבר, אין ספק שמגיע לי לזכות"
התחרות תסגר ביום שבת ה-1.8 בשעה 23:59. הודעות לזוכים ישלחו במסר. יאללה לדרך !

ROTEM30035

New member
../images/Emo9.gif

לאלאלא, מקורבים להנהלה לא יכולים להשתתף. ואני, אני די מקורבת להנהלה. אבל עכשיו, כשאתם מלאי השראה - הגיע הזמן לכתוב! סינגל מוקדש אישית זה מגניב.

טוב נו ננסה..

אני חושבת שמגיע לי לזכות כי אני מאוהבת במישהי שממש אוהבת אותה והיא עדיין חושבת על האקסית שלה אז אולי בעזרת הסינגל אני אצליח להתקרב אלייה ואולי לזכות בחיבתה. המצב בינינו לא משהו אחרי שסיפרתי לה שיש לי רגשות כלפייה היא אמרה לי שהיא חושבת שאני מקסימה והכל אבל היא לא רוצה לפגוע בי משום שהיא עדיין חושבת על ההיא. אולי הסינגל יראה לה שהיא צריכה לעבור הלאה ושיש לי הרבה אהבה להעניק לה,מה שההיא לא מסוגלת או יותר נכון רוצה.

SheIIy

New member
מגיע לך לזכות

גם בגלל שאני חושבת שמגיע לך לזכות

bזוהר

New member
לא הוגן להפעיל ריגשי עם סיפורים אישיים!!

סתם, שיהיה בהצלחה.

סיבות, סיבות.

1. כי אני רוצה 2. כי עדיין אין לי סינגל חתום 3. לפחות לא של רונה קינן 4. כי אני באמצע תקופת מבחנים מהגיהנום (14 מבחנים!) 5. ולסיום התקופה יש לי גם מועד ג' אז סינגל חתום ישפר את המצב רוח 6. כי אני קשישה ומי יודע עוד כמה זמן אשרוד 7. ואיך אני אשרוד בלי סינגל חתום?
8. כי אני וזוגתי מתחתנות עוד מעט וזו תהיה מתנת חתונה חביבה מתפוז 9. (ועד כה תפוז התעלמו לחלוטין מהחתונה הקרבה!!!) 10. כי אני אף פעם לא זוכה בשום דבר והגיע הזמן לשבור את המנחוס 11. בעצם זכיתי כשהייתי בכיתה ו' באיזו קלטת מטעם רשת ג' 12. אבל זה באמת היה מזמן וכבר לא נחשב. 13. כי אני בן אדם טוב 14. לפחות משתדלת להיות 15. וגם סובלנית לכל יצור חי באשר הוא 16. למשל כרגע אנחנו חולקות את המטבח עם קן נמלים 17. (מישהו יודע למה לנמלים יש נטייה לטבוע בתוך הקומקום?) 18. וגם מקננות לנו צוצלות ליד המזגן 19. וזה לא קינון ראשון העונה, אלא שלישי 20. ובגללן יש לנו חלון שלא נפתח כבר חודשיים! 21. ככה אנחנו, לא רוצות להפריע לצוצלות ולגוזלים (רצ"ב תמונה של הגוזלים האחרונים) 22. בעצם אין תמונה כי מסתבר שהסוללות של המצלמה סיימו את הקריירה 23. ואישית פוטרתי לפני כמה חודשים מהעבודה ואין לי כסף לסוללות חדשות 24. ואני גם לא מוצאת עבודה חדשה, אז סינגל חתום זה בהחלט צ'ופר נחמד למובטלת שכמוני. 25. וחוץ מזה, זוגתי עכשיו בחו"ל ואני בודדה וגלמודה בבית 26. וסינגל חתום בהחלט יהיה חביב וישפר את המצב רוח 27. לפחות לכמה שעות
28. נעשה לו מקום של כבוד ליד התמונה החתומה של uh huh her שיש לי 29. אחלה להקה, אגב 30. וכן, חברת להקה היא ליישה היילי (אליס, בשבילכן) 31. אז מקום של כבוד ליד התמונה שלהן מצדיק לקבל סינגל? 32. כי אף פעם אני לא מצליחה לזכות בתחרויות האלו של תפוז 33. למרות שאני מנסה 34. בסוף אני אחשוב שזה משהו אישי כנגדי
. 35. כי אני משקיעה כאן זמן בהצדקה עצמית לזכייה 36. במקום ללמוד למבחן ב"חיות אקזוטיות" 37. כן, יש מקצוע שכזה... 38. לומדים בו על חמוסים, ארנבונים, תוכים, נחשים, לטאות, חולדות, צ'ינצ'ילות ועוד 39. בקיצור, כל מה שהוא לא כלב, חתול, מעלה-גירה או סוס. 40. המבחן ביום שלישי, אגב, רק שתדעו. נדע עד אז מי זכה בסינגל? 41. בדקתי. גיליתי שלא נדע עד אז. 42. נו, שויין. נדע מי זכה (אני?) עד המבחן בהרדמה. 43. כי תמיד כשהיו תחרויות כאלו זכו האנשים שהשקיעו 44. ולרוב היו לי רעיונות שחשבתי שייקחו את התחרות בהליכה 45. אבל תמיד היה מישהו שעשה אותו לפני. 46. ותמיד אותו אדם זכה, ואני לא. 47. אז הפעם אני משקיעה וזהו. 48. למרות שכל החברים שלי יצחקו עלי שאני בכלל משתתפת בתחרות הזו 49. אז שיצחקו, לא אכפת לי
. 50. חמישים סיבות למה מגיע לי לזכות זה מספיק או שצריך עוד? יאאלה, חוזרת לקפה ולחומר באקזוטיות. המשך שבת נעימה.

ROTEM30035

New member
כתגובה ל-17

זו תעלומה שאני תוהה לגביה כבר שנים. פעם חשבתי שאולי החום מושך אותן, אבל מאז ראיתי נמלים מבצעות התאבדות המונית גם בשירותים ובמתקן לחימום נקניקיות. ללא נקניקיות. כך שהתיאוריה התנפצה והתעלומה בעיניה. באמת לא מספיקה נמלה אחת מתה בשביל להסביר לשאר ש-וואלה! - נמלה נמלה אבל לשחות את לא יודעת?!

../images/Emo13.gif

כן, הלימוד החברתי שלהן תופס רק לגבי אוכל, לא לגבי סכנת טביעה. לדעתי הן פשוט שותות מהמים. למה ליפול לתוכם? תעלומה.

SheIIy

New member
הקשבתי ל-uh huh her

קצת, דרך היוטיוב. טובות, אכן. את הדיסק שלהם כן אפשר להשיג בארץ, או שגם לזה אין סיכוי? (ע"ע קאט פרנקי. בע)

hadarinke

New member
למה כדאי שאני אזכה בסינגל

אם אני לא אזכה בסינגל, אז אני אהיה עצובה, מאוד עצובה, כלכך עצובה שאני אתחבר אל פינקי והמוח,
ונשב לנו יחד במרתף ונתכנן תוכניות על להשמיד את העולם באמצעות פצצת אטום גרעינית בגודל של פומפה
שנזרוק באמצע הים הבאלטי , וכל העולם ייחרב, וכל זה בגלל שלא נתנו לי סינגל
אז לטובת הציבור ורונה שלנו בפרט, כדאי לכם להביא לי את הסינגל :)

גוזלה

New member
אם כבר העלת את הנושא...

זה טוב ויפה שזכרת... אבל בסופו של דבר, בהופעה- - הביצוע היה שלי :] [זה אומר שלי מגיע הסינגל החתום???? |חיוךמרוצה| ]

למעלה