אני רוצה סינגל חתום../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif
למה מגיע לי לזכות? כי אני אטפל בסינגל כמו בתינוק היקר ביותר. בכל לילה אשכיב אותו לישון במערכת סטריאו חדשנית, מפוארת ומפנקת, שתיתן לו את הכבוד הראוי לו. כשיגדל קצת, אכיר לו חברים למשחק: את שאר הסינגלים והשירים של רונה, וכשיגדל קצת יותר וארגיש שהוא מוכן לצאת לעולם הגדול והאכזר, אסביר לו שיש גם אויבים שמחכים לו בחוץ, ואחשוף אותו למוזיקה אחרת ולשירים אחרים מאלו של רונה. אני אנקה אותו ואאכיל אותו (באהבה, נשיקות, חיבוקים וליטופים), אני אלמד אותו ואעזור לו בשיעורי הבית לבית הספר (למשל: כעזרה לשיעור אנגלית אשמיע לו שירים באנגלית של רונה, כעזרה לשיעור הסטוריה אשמיע לו את "הבית האפור", "כשסנונית בישרה את בוא האביב" וכו'...) כשיתגייס לצבא אסביר לו באמצעות רוב האלבום "שירים ליואל", על הסכנות והטראומות שצפויות לו, ולעת זקנה אבקש ממכריי וקרוביי להשמיע לו את "אתה מתעורר", על מנת שיתעודד ויבין שהוא לא לבד בסיטואציות הקשות והמרירות שיחווה. יהיו לו, לתינוק-סינגל הזה, חיים נפלאים איתי. הוא ילמד, יהנה ויטופל כראוי לסינגל חתום ונפלא. חייו יהיו מלאי מוזיקה, שמחה, אושר ורונה. הוא יגדל כנסיך אמיתי, סינגל מיוחד במינו, ויזכה להמון תשומת לב. אני אדאג שתמיד יהיה בידיים טובות ושתמיד יהיה מי שידאג לו ויטפל בו, בסינגל-תינוק היקר שלי. וחוצמזה, שהייתה הופעה פשוט מעולה היום
ומזל טוב לרונה