שלושה ימים לסיום התחרות

גוזלה

New member
כן, אני |נבוך|

(חח.. אני עוד לא בטוחה מאיפה היה לי האומץ....) ונעים לי להכיר! (למרות שאני רק זוכרת שישבו מלפנינו זוג בנות, אבל לא זוכרת באמת איך את נראית. טוב, במקרה שלי, זה כמעט מאובחן, יש לי בעיה לזכור פנים...) ואם הבנתי נכון, אז Sunflower Fairy ישבה בסוף השורה שלך, משמאלך עד הסוף, נכון? [אני מניחה שזו היא, כי הבחורה שישבה שם צילמה במהלך המופע תמונות, וזה נראה בזווית של התמונות שהיא העלתה... ]

Sunflower Fairy

New member
אני חושבת שזה היה באלכסון../images/Emo204.gif

אני ישבתי ממש בפינה (חוצפה
ולחשוב שיכולנו לשבת באמצע השורה אם לא הבנות החצופות האלה |סנוב|). נוף ישבה לידי, כלומר כסא אחד מקצה השורה. ואת, אם אני זוכרת נכון, ישבת מאחורינו בכסא השלישי - רביעי מקצה השורה, כלומר קצת באלכסון.

גוזלה

New member
וליתר דיוק...

אני ישבתי בכסא השלישי מהסוף, וברביעי ישבה החברה שלי, [שאולי תועיל בטובה "לצאת מהארון" בכל הקשור לקריאה בפורום, וגם להגיד שלום??|מתגרה| ] (שווה נסיון, לא?)

SheIIy

New member
ובכן ובכן

דבר ראשון, מרביתכם יושבים עכשיו ונהנים מההופעה שלה באוזן בר, כשאני יושבת ושומעת את אביתר בנאי, ורק על זה רעות הייתה מפוצצת הודעה שלמה ב
ות. דבר שני, כשיבקשו ממני לספר על עצמי במשפט אחד, אני אוכל להגיד 'קוראים לי שלי, ויש לי סינגל חתום של רונה קינן' וסיבה אחרונה, והכי חשובה.. כדי שבעוד 40 שנהף כשרונה תהיה אגדת רוק (חיה, אני מקווה) אוכל לספר לנכדיי 'שאהבתי ושמעתי את רונה קינן עוד לפני שהיא הייתה מפורסמת בכל העולם [נסחפתי, אז מה] ושיש לי תקליט שדרים (אהה!!) חתום, כהוכחה' ואז אדאג שהוא יעבור, אחרי מותי, מדור לדור, ויהפוך לנכס משפחתי!! וכי אמנם איחרתי בדקה, אבל היום זה היומולדת של רונה, אז תוותרי, נכון?

SheIIy

New member
בעצם.. לא איחרתי!! מצויין ../images/Emo13.gif

לא קראתי את ההודעה הראשית לעומקה

ROTEM30035

New member
התחרות נסגרת רק בשבת ה-1.8

כך שהודעתך מתקבלת לחלוטין. לכל מי שחשש - אפשר להמשיך ולכתוב =]

אני רוצה סינגל חתום../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif

למה מגיע לי לזכות? כי אני אטפל בסינגל כמו בתינוק היקר ביותר. בכל לילה אשכיב אותו לישון במערכת סטריאו חדשנית, מפוארת ומפנקת, שתיתן לו את הכבוד הראוי לו. כשיגדל קצת, אכיר לו חברים למשחק: את שאר הסינגלים והשירים של רונה, וכשיגדל קצת יותר וארגיש שהוא מוכן לצאת לעולם הגדול והאכזר, אסביר לו שיש גם אויבים שמחכים לו בחוץ, ואחשוף אותו למוזיקה אחרת ולשירים אחרים מאלו של רונה. אני אנקה אותו ואאכיל אותו (באהבה, נשיקות, חיבוקים וליטופים), אני אלמד אותו ואעזור לו בשיעורי הבית לבית הספר (למשל: כעזרה לשיעור אנגלית אשמיע לו שירים באנגלית של רונה, כעזרה לשיעור הסטוריה אשמיע לו את "הבית האפור", "כשסנונית בישרה את בוא האביב" וכו'...) כשיתגייס לצבא אסביר לו באמצעות רוב האלבום "שירים ליואל", על הסכנות והטראומות שצפויות לו, ולעת זקנה אבקש ממכריי וקרוביי להשמיע לו את "אתה מתעורר", על מנת שיתעודד ויבין שהוא לא לבד בסיטואציות הקשות והמרירות שיחווה. יהיו לו, לתינוק-סינגל הזה, חיים נפלאים איתי. הוא ילמד, יהנה ויטופל כראוי לסינגל חתום ונפלא. חייו יהיו מלאי מוזיקה, שמחה, אושר ורונה. הוא יגדל כנסיך אמיתי, סינגל מיוחד במינו, ויזכה להמון תשומת לב. אני אדאג שתמיד יהיה בידיים טובות ושתמיד יהיה מי שידאג לו ויטפל בו, בסינגל-תינוק היקר שלי. וחוצמזה, שהייתה הופעה פשוט מעולה היום
ומזל טוב לרונה

ש ר ה לה

New member
רונה, באתי. ראיתי, שמעתי והתאהבתי....../images/Emo24.gif

האמת היא שבכלל באתי לשמוע את גידי גוב. שבנותיי גדלו והתבגרו על שלל שיריו. ומהר מאוד לא יכולתי שלא להבחין בנערה העומדת לשמאלו עם חיוך מבויש... שבעצם הרימה בכמה דרגות טובות את המופע שהיה לכשעצמו מקסים ומרענן!!! זהו. אני התאהבתי!!! בכישרון, בטקסטים, ברוגע שאת נוסכת, בתחושת הביטחון האינסופית... כן נכון אני אולי מדור אחר, אבל מי אמר שזקנים כמוני לא חשים את הדחף הזה של לקום ולרקוד כי ככה בא לי... כי ..... בעצם הגב והברכיים מקשים עליי לקפוץ חופשי ולא פחות מכך, מבטיי הזלזול של הנוער. מי קבע שרק לכם מותר?? אז בפעם הבאה כשתגיעי לצפון אני מבטיחה כאן קבל עולם ופורום שאני ארקוד!!! ואשיר ביחד איתך במלוא גרון...!(נשבעת שאני לא מזייפת
רונה מתוקה. פשוט יש לך את זה!!!
ליומולדת
פשוט יש לך את זה ו ב ג ד ו ו ו ו ל ל ל ל ל ! ! ! ! ! ! ! !
תהיי גאה ביש!!!

rigoletto111

New member
אני חושב שלא יזיק שאקבל דיסק

והסיבה הראשית שעולה לי בראש היא שאני הראשון שמציין פה שהיום, כן, היום, לרונה יש יומולדת שלושים
בהזדמנות זו אאחל לה עוד לפחות תשעים שנים של יצירה משובחת....
אני כל כך נהניתי מהופעה שלה בצוללת הצהובה לאחרונה, ומקווה לשמוע אותה בפעם הבאה בדיסק שחתום על ידה. שוב מזל טוב לרונה
ריגו

idantzuq

New member
רונה במתנה

בוקר חדש ,אתה מתעורר ,בצד של הטובים בתוךאגם קפוא ,וזה לא הכלאניאיש לא גבוהשמנסהלחיות נכון הפעם האחרונהשקרה לי נסהיהמבולבחוץ ,נכוןשכולם יודעים מיהו המילל ברוחומימפחד מהזריחה שכסנונית בישרה את בוא האביב היוימים זזהוביםומים זוהרים , היא תמיד הייתה הראשונה זו פשוטאהבה שקופה ,שלחה ליגלויה שבה אמרהאם תלך לשם היום לטיול בהיר בזמן חמסין תשמע את הקול שקורא לי עמוק במערכת הדם לנסוע בtrain ושם פשוט wait ב my prison by the sea קיבלתי שם מס' tips כמו ספור עשר שניות תטפס על סולם כדי למצוא סיפור מגירה ואחרי שינה ישנה תתחיל לשיר איתי את שיר הנוצות ואז אולי תזכה בסינגל שלי שחתום אישית

תמרוש5

New member
נממ

כי לשם שינוי אני אוכל להתעורר בבוקר (ולשנוא את עצמך) ולחייך.

למעלה