מגיע לי לזכות כי
אולי זה ישמע מאוס, אולי זה ישמע דבילי, אבל רונה היא חלק אינטגרלי מחיי כבר כמה שנים. היא הייתה שם איתי בכל הרגעים המשמחים [בפאבים, באייפוד,בהופעות ובאוטו] בכל הרגעים העצובים [בפרידות, בריבים, כשיצאתי מהארון], היא תמכה בי בכל הזדמנות, תמיד ידעה להגיד את המילה הנכונה [לפעמים שורה שלמה שהייתה נכונה ולפעמים אפילו שיר שלם שנתן הרגשה שנכתב בדיוק לסיטואציה]... הייתה שם כשניסיתי לארגן את החיים שלי, והיא אפילו ברגע זה איתי... תשאלו אותי איזו זמרת אני הכי מעריכה ואהבת - התשובה תהיה רונה. והיא הרבה יותר מעוד זמרת בשבילי, היא באמת חלק חשוב בחיי. כבר עכשיו אני גורמת לאנשים נוספים לשמוע אותה [ואין מי שלא אוהב אותה אחרי שהוא באמת מקשיב], אם זה לחברים [חדשים וישנים] ואם זה במסעדה שבה אני ממלצרת [שלושת הדיסקים מתנגנים ללא הפסקה ואתמול אפילו קיבלתי מחמאה על הטעם המשובח שיש לי במוזיקה, בזכותה ובזכות "שירים ליואל"] ואפילו ההורים שלי התרגלו לשמוע אותה ומנסים להבין מה עומד מאחורי השירים שלה. אני מאד מאד אוהבת אותה. אוהבת את המוזיקה שלה. אוהבת את מה שהיא מייצגת ומעבירה בשירים שלה ובעיקר אוהבת שהיא תמיד שם בשבילי.