שלושה ימים לסיום התחרות

מגיע לי לזכות כי

אולי זה ישמע מאוס, אולי זה ישמע דבילי, אבל רונה היא חלק אינטגרלי מחיי כבר כמה שנים. היא הייתה שם איתי בכל הרגעים המשמחים [בפאבים, באייפוד,בהופעות ובאוטו] בכל הרגעים העצובים [בפרידות, בריבים, כשיצאתי מהארון], היא תמכה בי בכל הזדמנות, תמיד ידעה להגיד את המילה הנכונה [לפעמים שורה שלמה שהייתה נכונה ולפעמים אפילו שיר שלם שנתן הרגשה שנכתב בדיוק לסיטואציה]... הייתה שם כשניסיתי לארגן את החיים שלי, והיא אפילו ברגע זה איתי... תשאלו אותי איזו זמרת אני הכי מעריכה ואהבת - התשובה תהיה רונה. והיא הרבה יותר מעוד זמרת בשבילי, היא באמת חלק חשוב בחיי. כבר עכשיו אני גורמת לאנשים נוספים לשמוע אותה [ואין מי שלא אוהב אותה אחרי שהוא באמת מקשיב], אם זה לחברים [חדשים וישנים] ואם זה במסעדה שבה אני ממלצרת [שלושת הדיסקים מתנגנים ללא הפסקה ואתמול אפילו קיבלתי מחמאה על הטעם המשובח שיש לי במוזיקה, בזכותה ובזכות "שירים ליואל"] ואפילו ההורים שלי התרגלו לשמוע אותה ומנסים להבין מה עומד מאחורי השירים שלה. אני מאד מאד אוהבת אותה. אוהבת את המוזיקה שלה. אוהבת את מה שהיא מייצגת ומעבירה בשירים שלה ובעיקר אוהבת שהיא תמיד שם בשבילי.

למה מגיע לי לזכות ../images/Emo9.gif

את המוסיקה של רונה היכרתי בגיל 16 דרך המילים של מבול שמצאתי ממש במקרה באיזה בלוג אקראי. במשך הרבה זמן פחדתי להקשיב למוסיקה פן משהו יפגע בתחושה הזו שהיא יצרה בתוכי, המילים האלה שהשתלבו בכזו עוצמה בצעדים הראשונים שלי בעולם המפחיד הזה הביעו בדיוק מצמרר את מה שהרגשתי לאהבה הראשונה שלי בתקופה שהייתי הכי לבד בעולם, עוד לפני שהעזתי לומר לעצמי את המילים האלה שלא לדבר על לספר לאותה בחורה או לסביבה. כשהעזתי להקשיב לשיר הוא היה בדיוק מה שרציתי שיהיה, הוא הפך להיות המנגינה של הבדידות והעצב שלי. רונה באה אלי בתקופות ונמשכת תמיד, כמו פס קול לעצמי, מזכירה לי שגם כשרע ממשיכים לחיות. יש כל כך מעט מוסיקה שבאמת נותנת לי הרבה יותר מעבר להנאה רגעית ואני לא מדברת רק על הזדהות עם המילים, רונה היא דמות שאני נאחזת בה כשאני מרגישה שאני טובעת, אני מרגישה שאני לאט לאט מתקדמת לאיזושהי נקודה נכונה יותר בחיים ובכל הופעה שלה אני טיפה יותר אני מהקודמת. היא גרמה לי לבכות כל כך הרבה פעמים, ולצחוק ולחייך. היא גורמת לי להאמין בעצמי ובקהילה שלנו, שיש בה אנשים כאלה מדהימים. היא גורמת לי לא להתבייש במה שאני. אני חושבת שכל מי שפה בפורום אוהבת את רונה מספיק כדי שיגיע לה לזכות, אני לא כותבת מספיק פה אבל אני תמיד קוראת ואני חושבת שבנות כתבו פה דברים מקסימים באמת. אהבה לרונה היא מעבר לאהבה לזמר אחר בעיניי, כי רונה היא כל כך הרבה מעבר לזמרת/יוצרת, היא האדם הכי אמיתי שקיים בתעשיית הבידור שלנו. ו... מגיע לי לזכות כי יש לי יומולדת 22 עוד שבועיים וזו תהיה המתנה הכי מדהימה בעולם!!!!

ROTEM30035

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifשלושה ימים לסיום התחרות../images/Emo70.gif

ROTEM30035

New member
תוצאות התחרות יוכרזו מחר

אתם תסלחו לי, נכון? שיהיה לילה שקט לכולנו.

למעלה