תמונה ראשונה שלי

wildcat6

New member
אנחנו לא הספקנו לצלם בלידה

אבל בשתי דקות לא הינו מספיקים לצלם כמו כן שלא עלינו במטרה ללדת אבל תמונות ראשונות כשקיבלתי אותו לאחר 6 שעות

wildcat6

New member
גם לשחר אין תמונות מבית חולים

חשבתי שאני אלמד לקח מהפעם הקודמת שלא צילמנו הפעם אור הפתיע אותנו תמונה של שחר שהגענו איתה לקיבוץ אז נגיד בגיל שבוע

shirka

New member
נועה בת שעתיים ../images/Emo99.gif

פה היא עדין באינקובטור בהתאוששות.
שימו
לאצבועות ברגליים |קופיף|

yaelli10

New member
עוד תמונה ראשונית

ממש ממש איך שהיא יצאה לי מהבטן... מהבטן? כן מהבטן - ניתוח קיסרי. התמונה הזאת צולמה ע"י אחת האחיות בחדר הניתוח. יש לי עוד תמונות מזעזעות של הניתוח עצמו.... את התמונה הזאת מאוד אהבתי. בכלל, כל הכבוד לליטל על היוזמה ! טוטי - אולי זה גם משהו לגלריות.....

yaelli10

New member
עוד תמונה

הפעם דקות ספורות לאחר התמונה ההיא.... תמונה שריגשה אותי לדמעות, עד היום

dafgol

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif מרגשת עד דמעות

ammy

New member
התלבטתי האם לשים את התמונה

אבל אני בכל זאת שמה אותה אפילו שזה דיי קשה לי לראות את התמונה. אנחנו בכלל לא לקחנו מצלמה לב"ח ביום לידה .בכמה מילים סיפור לידה למי שלא שמע :בשבוע 34+1 הייתה לי ירידת מים פיתאומית באמצע הלילה .טסנו לב"ח, שם ראו שהעובר בסדר והשאירו אותי עד הבוקר במחלקה .בבוקר החליטו לתת זירור אפילו שכבר היו לי צירים .מאיה נולדה 2500 גר' ,לא הייתה בפגיה בגלל שהכל היה בסדר .אחרי כמה ימים התפתחה לה צהבת והכניסו אותה לפוטו(אינקובטור עם אור חזק) .בסופו של דבר שיחררו אותה אחרי 6 ימים בב"ח .היא המשיכה להיות צהובה במשך חודשיים ואז צהבת עברה סוף סוף .

שולה1234

New member
ליטל כל הכבוד על היוזמה ../images/Emo140.gif

התמונות של כולם פשוט מדהימות (כל הכבוד על האומץ)

lovely2

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo20.gif

והפשוש שלך נולד בתאריך המיוחד של יעלי ושלי
ויעלי,דיר בלאק אם שכחת שוב!

lovely2

New member
לא....זה דווקא....../images/Emo132.gif

תאריך וסת אחרונה שלנו
לכן חשבנו שנלד באותו יום אבל אני הקדמתי אותה ב 10 ימים... וליאת-איזה כיף שחזרת
בחורה כ
בי!

liat ליאת

New member
../images/Emo24.gifבמקום שיש בחורות כ../images/Emo23.gifבי...

אין מצב שלא אחזור
- רק אחת לך. עוד אחת לשירלי והשלישית לכל שאר החברות!!!

liat ליאת

New member
רומניההההה!!! תעזרו לי לרדוף אחריה!

טוב. בעיה צ'לכן. הנשיקה השלישית של כולכן, תתחלקו בה!

הגרי3

New member
אני מרגישה החמצה גדולה ../images/Emo10.gif

ערן ואני לא מצטיינים בלתעד ארועים. ללידה של שירה לקחנו מצלמה והתכוונו לצלם, אבל היינו כל כך מרוכזים בתוך התהליך (אני בטח, אבל גם ערן) שפשוט שכחנו לצלם (אני נדהמת לראות בנות שצילמו בעצמן בלידה) ולכן יש לנו תמונה אחת בלבד בה שירה מונחת עלי ממש אחרי שיצאה, אבל לא הספקתי לסרוק אותה. אני מסתכלת בתמונות שלכן ומקנאה . למזלי בימים הראשונים בבית החולים ישרה צולמה על ידי המשפחה. אנחנו מתכוונים לרכוש מצלמה דיגיטלית בימים אלו ולתקן את המחדל. אנחנו נצלם ונצלם ונצלם עד אבדן חושים.....

הגרי3

New member
ישרה= שירה, כמובן , ואת התמונה

הבודדת שברשותי מהלידה אני אסרוק בהזדמנות קרובה ואראה לכן.

למעלה