תמונה ראשונה שלי

טאש

New member
מרב -גם לנו אין תמונה כזו

כי אבא של נדבי לא מוכן להסתכל על רגעים שכאלו מבעד למצלמה. הוא רוצה לראות בעינים שלו בזמן אמת ולטענתו המצלמה מסטרלת את הרגע. לכן אני מעלה בזכרוני הרבה פעמים את המראה של נדבי על הבטן שלי מייד לאחר שהוציאו אותו.

איצית

New member
אחלה רעיון

אילו תמונות יפות ומרגשות של כל הקופיפים הקטנים
ומצ"ב תמונה של הקופיף שלי כמה דקות אחרי הלידה.

lovely2

New member
המיטה והמצעים מוכרים לי...../images/Emo8.gif

ילדת במאיר במקרה?

עדי 4

New member
איזה שרשור מעורר נשכחות וגעגועים

אז ברשותכם אצרף כמה תמונות . מתחילה עם איתי הבכור שלי ,שהוא זה שעשה אותי בעצם אמא לראשונה.

עדי 4

New member
הנה שיר

זו תמונה שאני הוצאתי מהאלבום של שיר לפני זמן מה היות ושיר נורא התעסקה בנושא הדם שעל גופה כשנולדה.

עדי 4

New member
והנה טל,הקטנטונת שלי

בחיי שאני רואה את התמונות ומתגעגעת לרגע הלידה. אני בכיינית איומה וכמה דמעות שהיזלתי לאחר שהם יצאו החוצה. בלידה הראשונה קצת הייתי בהלם ובכיתי קצת. בלידה השניה הייתי בלי טשטוש ובלי כלום ופשוט יבבתי כמו תינוקת כשהניחו עלי את אמיר, המיילדת שאלה אותי אם זו לידה ראשונה. כך היה גם בלידות האחרונות,כל פעם מתרגשים מחדש.

galala

New member
יואב

מוסיפה את יואב בתמונה כמעט ראשונה (כל הראשונות עם ציצי והאבסורד הוא שבסוף הוא לא יונק...) זו גם הכרות ראשונה שלכן עם יואב 29.03.03

איצית

New member
או שהתמונה גדולה מידי, או שהפורמט

לא מתאים (צ"ל jpg או gif) את יכולה לשלוח את התמונה למייל שלי, ואני אעלה אותה בשבילך

איצית

New member
והנה הפצפון ../images/Emo26.gif

התמונה היתה גדולה מדי, מעל 250KB תמונות גדולות כדאי להעלות לאיזו תכנה לעיבוד תמונה ולהקטין. או לבקש מחברה
שתעשה את זה בשבילך.

למעלה