כן.הוא צעיר(52)אל תשימילשיער
ש ש י ר ל י 30 New member 24/4/03 #97 כן.הוא צעיר(52)אל תשימי../images/Emo23.gifלשיער../images/Emo13.gif
L liat ליאת New member 24/4/03 #101 התלבלבת במספרים? 52 או 25? בא'ינה, תזהרי לך עם המספרים הגבוהים האלו!!! אפ'חד לא צריך לדעת כמה את עושה!
התלבלבת במספרים? 52 או 25? בא'ינה, תזהרי לך עם המספרים הגבוהים האלו!!! אפ'חד לא צריך לדעת כמה את עושה!
ח חגית של אורן New member 24/4/03 #92 גם ניב התלבט כשהמילדת שאלה אותו אם הוא רוצה. אז אמרתי - נו, תחתוך, וכמובן צילמתי אותו בפעולה.
B BlueSea New member 24/4/03 #89 גם אנחנו מצטרפים לקהילה.. הנה ... דקות ראשונות לחייו של דניאל וכבר מוצץ אצבע...
א אמא של יעל 2002 New member 24/4/03 #104 צילום של יעל 24 שעות אחרי כיוון שיעל היתה באוהל חמצן ב-24 שעות הראשונות והתמונות משם ממש עצובות. אז הנה תמונה ראשונה אחרי.. עדיין בפגיה
צילום של יעל 24 שעות אחרי כיוון שיעל היתה באוהל חמצן ב-24 שעות הראשונות והתמונות משם ממש עצובות. אז הנה תמונה ראשונה אחרי.. עדיין בפגיה
A ayelet i New member 24/4/03 #106 ../images/Emo79.gif איזה יופי של שרשור! התמונות מרגשות. כל כך יפה וטהור ואמיתי. לי אין תמונה מחדר הלידה (שנינו היינו כל כך המומים מעצם העובדה שהיא מתרחשת... ) יש לי תמונות מרגע הגעתה לפגיה ואילך אבל כל כך קשה לי להסתכל על התמונות האלה שבחרתי שלא לשים אף אחת כרגע...
../images/Emo79.gif איזה יופי של שרשור! התמונות מרגשות. כל כך יפה וטהור ואמיתי. לי אין תמונה מחדר הלידה (שנינו היינו כל כך המומים מעצם העובדה שהיא מתרחשת... ) יש לי תמונות מרגע הגעתה לפגיה ואילך אבל כל כך קשה לי להסתכל על התמונות האלה שבחרתי שלא לשים אף אחת כרגע...
J jessשל מיקה New member 24/4/03 #108 עכשיו אני בבית ובגלל שאין לי תמונות של עירום (שלי ושל מיקה) מחדר הלידה הנה לכם מיקה בתמונה מחדר ילודים....
עכשיו אני בבית ובגלל שאין לי תמונות של עירום (שלי ושל מיקה) מחדר הלידה הנה לכם מיקה בתמונה מחדר ילודים....
א אמא של נוריאל ומאיה New member 25/4/03 #117 וזאת לולית השבלולית... מאיה. מס' שעות אחרי הלידה. אצלינו אין תמונות בלידה (למרות שמאיה נולדה בלידה רגילה!)
וזאת לולית השבלולית... מאיה. מס' שעות אחרי הלידה. אצלינו אין תמונות בלידה (למרות שמאיה נולדה בלידה רגילה!)
ט טלאפ New member 25/4/03 #116 זת התמונה הראשונה של יעל צולמה מרחוק ורואים רק ראש, אבל בכל אופן התמונה הראשונה שלה